Teletubbies kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du pædagog i en vuggestue og skal I afholde fastelavn? Så kunne et teletubbies kostume til voksne, da et oplagt kostume. Det kan også bruges til 90’er fest eller til et polterabend.

Et Teletubbies kostume til voksne kan bruges til flere forskellige anledninger.

Der er mange anvendelsesmuligheder for et teletubbies kostume til voksne! Stort set alle 1-4 årige vil elske dig ved første øjekast, hvis du iføre dig sådan en dejlig bamsesag. Har du teenagebørn, vil de helt sikkert afskrive dig og kategoriserer dig som uden for pædagoisk rækkevidde. Men det går nok! 

Teletubbies er en serie for de mindste børn, om 4 søde teletubbies i hver deres farve. Teletubbierne har en tv skærm på maven, hvorfra de skiftes til at vise en kort film for børn. Hvert afsnit af serien starter med den samme intro med en sol med et grinende barn indeni og hvert afsnit slutter med at Teletubbierne siger farvel. Handlingen i hvert af de (hold nu fast: 365 afsnit) er meget begrænset og sproget er også simpelt og med mange gentagelser. Det er selvfølgelig for at de mindste verdensborgere kan være med. Og det kan de! Serien fanger fra en tidlig alder. Længe før de fleste børn kan udtale “teletubbies”, kan de nikke genkendende til de 4 farvelige bamser og den glade sol. 

Serien er engelsk og lavet til BBC og storhittede allerede ved lanceringen i 1997. Produktionen stoppede først i 2001 og vi er nu alle blevet 365 teletubbies afsnit rigere. 

Teletubbierne hedder  Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa og Poh og deres navne gentages (mange gange) i den korte afslutningssang. 

Er du vild med Teletubbies og deres kaninberg univers (i øvrigt filmet i Warwickshire, nord for Oxford UK) eller har du en god anledning til at iføre dig et sødt teletubbies kostume – så er det simpelthen at anskaffe dig en Teletubbies heldragt og du er klar til en festlig begivenhed. 

Ingen du når så langt, skal du lige overveje om du er en Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa eller en Poh.

 

teletubbies tinky winky kostume til voksne teletubies kostume til voksne rusfest polterabend karneval kostume

Tinky Winky kostume til voksne

I dette kostume behøver du ikke trække maven ind! En dag i Teletubbieland! Påtag dig rollen som Tinky Winky, den lilla figur i Teletubbies. En uundgåelig succes ved enhver udklædningsfest. Teletubbies Tinky Winky-kostumet inkluderer en lilla heldragt med tilhørende skobeskyttelse og handsker. Der sidder en sølvfarvet firkant på maven og en lomme til at indsætte en mave, hvis dette ønskes. Der indgår også et saperat hovedstykke med store ører og en antenne på toppen af hovedet.

Find Teletubbies kostume til voksne hos PartyKing

 

teletubbies dipsy kostume til voksne teletubbies kostume til voksne teletubies grøn udklædning polterabend rusfest sidste skoledag karnevalskostume

Dipsy udklædning til voksne

Vejret er skønt, og græsset er grønt. Teletubbies er klar til at lege med dig! Klæd dig ud som selveste Dipsy, den grønne figur i Teletubbies. En klar succes ved alle fastelavnsfester. Teletubbies Dipsy kostumet inkluderer en grøn dragt med tilhørende skobeskyttere og vanter. Den kommer endvidere med en reflekterende sølvfarvet rektangel på maven og plads til at stoppe en pude ind, hvis det ønskes. Et separat hovedstykke med store ører og antenne på toppen af hovedet medfølger.

Find Teletubbies kostume til voksne hos PartyKing

 

teletubbies laa laa kostume til voksne sidste skoledag kostume teletubies kostume til voksne gul teletubie lala teletubbies

Laa-Laa kostume – det gule teletubbies kostume

En dag i Teletubbieland… Forvandl dig til Laa-Laa, den gule figur i Teletubbies. En sikker succes ved enhver udklædningsfest. Teletubbies Laa-Laa-kostumet inkluderer en gul heldragt med tilhørende handsker og skobeskyttelse. Der sidder en sølvfarvet firkant på maven, og der er et rum til at indsætte en mave, hvis dette ønskes. Separat hovedstykke medfølger, også med store ører og en lige antenne på toppen af hovedet.

Find Teletubbies kostume til voksne hos PartyKing

teletubbies poh kostume til voksne teletubies kostume til voksne po rød teletubbies udklædning sidste skoledag rusfest polterabend karnevalskostume

Poh kostume til voksne

Velkommen til Teletubbieland! Vil du vide, hvordan det føles at hoppe rundt som Po? Psst…Det er den røde figur i Teletubbies. Du får med dette kostume en unik chance for at skabe stor lykke ved udklædningsfesten. Kostumet som Teletubbies Po indeholder en rød heldragt med tilhørende skoovertræk og vanter. Det har en reflekterende sølvfarvet firkant på maven og et rum til at stoppe vattering ind på maven, hvis det ønskes. Der medfølger også et separat hovedstykke med store ører og en antenne til hovedet.

Find Teletubbies kostume til voksne hos PartyKing

Teletubbies gruppe kostume 450x450 - Teletubbies kostume til voksne

Teletubbies gruppe kostume

Forbered dig på en tosset aften med dine venner ved at købe denne pakke, som består af samtlige 4 Teletubbies, der kendt fra børneprogrammet af samme navn. Teletubbies-kostumerne inkluderer en Laa Laa-dragt, en Dipsy-dragt, Po-dragt og en Tinyky Winky-dragt. Alle udklædningsdragter består af en heldragt med skoovertræk, hovedstykke og handsker.

Find Teletubbies gruppe kostumer hos Partyking

LÆS OGSÅ: Kongekostume til mænd

SE OGSÅ: Flamingo kostume til voksne

 

Indlægget Teletubbies kostume til voksne indeholder affiliatelinks

En mening om “Teletubbies kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!