Hippie kostume til kvinder

Befri din indre hippie, med et hippie kostume til kvinder. Et hippie kostume er oplagt til sidste skoledag, karneval, temafesten eller festival.

En rigtig hippie er en der tror på fred, når man skal løse problemer mellem andre folks religioner og tro.

Hippierne var en del af ungdomsoprøret i slutningen af 1960’erne. Begrebet ‘hippie’ var udledt af ordet ‘hip’. Dette var amerikansk beatnikslang for en person, der var med på noderne. Ordet ”hippie” optræder i Jack Kerouacs roman On The Road fra 1957.

Med langt, fedtet hår, peace-tegn og flagrende, kulørt tøj gjorde de såkaldte hippier eller blomsterbørn op med forældregenerationens tro på autoriteter, forstokkede sociale normer og det materialistiske samfund, som Vesten i deres øjne havde udviklet sig til. Vietnamkrigen blev for hippierne et symbol på samfundets fordærv og alt det onde; i stedet for våben udkæmpede de deres kamp med blomster, musik, fri kærlighed og tolerance.

Hippie tøj eller hvad man nu kalder tøj fra 60’erne er farverigt, mangfoldigt og flippet. Måske hvis du er heldig, kan du gå på jagt i dine forældres gemte sager og finde deres hippie tøj.

Der findes et hav af hippie kostumer, der er inspireret af 1960’erne og tidens ungdomsoprør. Vi har samlet et udvalg af smarte og farverige hippie kostumer til kvinder:

hippie kostume til voksne 660x1024 - Hippie kostume til kvinder

Hippie kostume til voksne

Klæd dig ud som hippietøs til næste udklædningsfest med dette fine kostume, der består af kjole med alle regnbuens farver og brun vest. Derudover medfølger pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

ukulele kostume til kvinder - Hippie kostume til kvinder

Ukulele kostume

Dette er et skønt kostume, som ligner en ukulele, som du nemt trækker over dig. Det er svært at lade være med at grine, når nogen ankommer til kostumefesten udklædt som en ukulele! De fine, farverige blomster på ukulelen gør, at kostumet også passer godt til en fest med hippie-eller 60’er-tema. Ukulele Kostume ligner en sort og hvid ukulele fyldt med farverige blomster. Du trækker nemt ukulelen over dig, og ukulelens hals stikker op på den ene side.

Find kostumet hos Partyking

regnbue hippie kostume til kvinder - Hippie kostume til kvinder

Feminint hippie kostume

Du bliver den sejeste hippie i byen med vores fantastiske psykedeliske kjole! Du modtager en lang kjole trykt med en psykedelisk spiral i herlige farver med udskæring og vide ærmer.

Find kostumet hos Partyking

lang hippie kjole - Hippie kostume til kvinder

Lang hippie kjole

Svæv omkring i tilværelsen som en afslappet hippie iført denne flotte hippiekjole! Kjolen er lang med et farvestrålende mønster og de obligatoriske frynser. Gør outfittet endnu flottere med tilbehør såsom runde briller og en peace-halskæde! Hippiekostumet består af en langærmet maxikjole med et farverigt halvfjerdsermønster og lyserøde dekorationsbånd forneden og ved ærmerne. Ærmerne er trompetformede og trekvartlange. Foran sidder der en fastsyet, lysebrun vest. Vesten har beige bånd langs kanterne og lange frynser nedadtil. Den lukkes forneden med et lyserødt bånd.

Find kostumet hos Partyking

flower power hippie kostume 560x1024 - Hippie kostume til kvinder

Flower power hippie kostume

Med dette fine kostume, bliver du den sødeste flower power girl til 60’er temafesten. Du får en skøn kjole med blomster og frynser og et matchende pandebånd – så mangler du blot brillerne før du er klar til, at sprede masser af peace, love and harmony.

Find kostumet hos Temashop

flower power kostume til kvinder - Hippie kostume til kvinder

Flower power kostume 

Ska du til hippiefest, og vil du være den flotteste flower power-pige af alle? Så er dette helt sikkert det rette kostume. Kostumet består af tre dele: trøje, bælte og bukser. Trøjen og bukserne har begge et enormt farvefyldt blomstermønster, mens bæltet er brunt med perleudsmykning. Kostumet har trompetærmer og trompetbukser, og den nederste del af trøjen har brune frynser.

Find kostumet hos Partyking

hippie kjole med peace tegn - Hippie kostume til kvinder

Hippie kostume

Skal du til en fest med 60’er- eller 70’er-tema? Så kan denne vidunderlige hippiekjole være lige det kostume, du har savnet. Kjolen er kort og har lange, tragtformede ærmer. Den har samtidig et farverigt mønster, der består af forskellige blomster og fredssymboler. Kombinér for eksempel med et par af vores hippiebriller og smykker, og alle vil tro, at du er en pige, der er kommet lige fra Woodstock-festivalen.

Find kostumet hos Partyking

Woodstock hippie kostume til kvinder 651x1024 - Hippie kostume til kvinder

Woodstock kostume til kvinder

Indtag fest og dansegulvet med maner. Ganske yndig hippie stil kjole i lilla og lyserøde farver med flippet mønster samt matchende pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Hippie kostume til kvinder du ledte efter?

hippie kostume til kvinder 1024x378 - Hippie kostume til kvinder

SE OGSÅ: Hippie kostume til mænd

SE OGSÅ: Hippie kostume til børn

Indlægget Hippie kostume til kvinder indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Hippie kostume til kvinder

error: Content is protected !!