Hippie kostume til kvinder

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Befri din indre hippie, med et hippie kostume til kvinder. Et hippie kostume er oplagt til sidste skoledag, karneval, temafesten eller festival.

En rigtig hippie er en der tror på fred, når man skal løse problemer mellem andre folks religioner og tro.

Hippierne var en del af ungdomsoprøret i slutningen af 1960’erne. Begrebet ‘hippie’ var udledt af ordet ‘hip’. Dette var amerikansk beatnikslang for en person, der var med på noderne. Ordet ”hippie” optræder i Jack Kerouacs roman On The Road fra 1957.

Med langt, fedtet hår, peace-tegn og flagrende, kulørt tøj gjorde de såkaldte hippier eller blomsterbørn op med forældregenerationens tro på autoriteter, forstokkede sociale normer og det materialistiske samfund, som Vesten i deres øjne havde udviklet sig til. Vietnamkrigen blev for hippierne et symbol på samfundets fordærv og alt det onde; i stedet for våben udkæmpede de deres kamp med blomster, musik, fri kærlighed og tolerance.

Hippie tøj eller hvad man nu kalder tøj fra 60’erne er farverigt, mangfoldigt og flippet. Måske hvis du er heldig, kan du gå på jagt i dine forældres gemte sager og finde deres hippie tøj.

Der findes et hav af hippie kostumer, der er inspireret af 1960’erne og tidens ungdomsoprør. Vi har samlet et udvalg af smarte og farverige hippie kostumer til kvinder:

hippie kostume til voksne 660x1024 - Hippie kostume til kvinder

Hippie kostume til voksne

Klæd dig ud som hippietøs til næste udklædningsfest med dette fine kostume, der består af kjole med alle regnbuens farver og brun vest. Derudover medfølger pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

Woodstock hippie kostume til kvinder 651x1024 - Hippie kostume til kvinder

Woodstock kostume til kvinder – Plussize

Indtag fest og dansegulvet med maner. Ganske yndig hippie stil kjole i lilla og lyserøde farver med flippet mønster samt matchende pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

Hippie udklædning til kvinder 277x450 - Hippie kostume til kvinder

Hippie udklædning til kvinder

Bliv klar til karneval eller hippie temafesten med dette kostume bestående af jole m. vest, pandebånd, og halskæde. Sammensæt med et par farverige støvler og så er du klar til fest.

Find kostumet hos Temashop

Hippie voksenkostume 314x450 - Hippie kostume til kvinder

Hippie bluse og bukser

I dette seje Hippie kostume kan du blive klar til den store hippie temafest. Kostumet består af en mønstret hippie bluse og matchende bukser. 

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Hippie kostume til kvinder du ledte efter?

hippie kostume til kvinder 1024x378 - Hippie kostume til kvinder

 

SE OGSÅ: Hippie kostume til mænd

SE OGSÅ: Hippie kostume til børn

Indlægget Hippie kostume til kvinder indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!