Påskehare kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Det er påsketid og påsken forbinder vi med påskeæg, kyllinger, påskeharen og påskefrokost. Hertil kommer den kristne og grufulde årsag til hvorfor vi holder påske. Skal I holde påskefrokost og på æggejagt, så overvej om påskeharen skal have godter med til børnene. 

Påskeharen dukker første gang op i Tyskland i slutningen af 1600-tallet. Det var i Heidelberg at man første gang mødte en påskehare eller en påskekanin. Haren og kaninen var symboler på frugtbarhed og spirende liv i hedenske forårsfester. Det tyder derfor på at påskeharen er en tradition der stammer fra hedenske traditioner, men medtaget i påsketraditionerne, da kristendommen blev indført.

De tyske udvandrere tog siden påskeharen med til USA, hvor påskeharen fik stor succes allerede fra midten af 1800-tallet. Her begyndte den at komme med søde sager til børnene samt at lægge (påske)æg. En noget usædvanlig kompetence for en hare! I 1900 krydsede traditionen med påskeharen også den tysk-danske grænse og blev taget godt imod af danskerne, på trods af at man i Danmark, dengang opfattede haren som et skadedyr, der kunne ødelægge afgrøderne. 

En påskehare er en sød påsketradition der ligesom mange andre kristne traditioner, stammer fra den hedenske tid, før kristendommen. Et påskehare kostume kan bruges til en sjov og festlig æggejagt og påskefrokost og så er det oplagt til et sjovt påskebillede af familien. 

 

 

påskehare kostume til voksne påskehare udklædning påskehare fastelavnskostume kostume til påske påskekostume

Påskehare kostume til voksne – budget udgave

I påsken venter alle på, at påskeharen kommer og lægger sine chokoladeæg. I denne dragt kan du blive haren, som alle venter på. Kostumet passer også godt til en kostumefest, påskefrokost eller en fest med dyretema. Påskehare kostume er en kanindragt med grå overalls og en rød butterfly med hvide prikker. Kostumet har matchende handsker og skoovertræk. Til kostumet kommer en kaninmaske med to lange kaninører.

Find kostumet hos PartyKing

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til baby

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til børn

Indlægget påskehare kostume indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Påskehare kostume

error: Content is protected !!