Påskehare kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Det er påsketid og påsken forbinder vi med påskeæg, kyllinger, påskeharen og påskefrokost. Hertil kommer den kristne og grufulde årsag til hvorfor vi holder påske. Skal I holde påskefrokost og på æggejagt, så overvej om påskeharen skal have godter med til børnene. 

Påskeharen dukker første gang op i Tyskland i slutningen af 1600-tallet. Det var i Heidelberg at man første gang mødte en påskehare eller en påskekanin. Haren og kaninen var symboler på frugtbarhed og spirende liv i hedenske forårsfester. Det tyder derfor på at påskeharen er en tradition der stammer fra hedenske traditioner, men medtaget i påsketraditionerne, da kristendommen blev indført.

De tyske udvandrere tog siden påskeharen med til USA, hvor påskeharen fik stor succes allerede fra midten af 1800-tallet. Her begyndte den at komme med søde sager til børnene samt at lægge (påske)æg. En noget usædvanlig kompetence for en hare! I 1900 krydsede traditionen med påskeharen også den tysk-danske grænse og blev taget godt imod af danskerne, på trods af at man i Danmark, dengang opfattede haren som et skadedyr, der kunne ødelægge afgrøderne. 

En påskehare er en sød påsketradition der ligesom mange andre kristne traditioner, stammer fra den hedenske tid, før kristendommen. Et påskehare kostume kan bruges til en sjov og festlig æggejagt og påskefrokost og så er det oplagt til et sjovt påskebillede af familien. 

Carry me påskehare kostume 360x450 - Påskehare kostume

Carry me påskehare kostume

Ankom ridende til den kommende påskefrokost eller festen med dyretema med dette carry med påskehare kostume. Kostumet der består af bukser, får det til at ligne at du rider på en hare/kanin.

Find kostumet hos Temashop

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til baby

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til børn

SE OGSÅ: Påskeæg til voksne 2022

SE OGSÅ: Påskesweater og påsketøj til voksne og børn

Indlægget påskehare kostume indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!