Munke kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal du klædes ud til en julefest, Fastelavn eller til en temafest? Så kan et munke kostume til voksne måske være den oplagte udklædning. 

Et munke kostume til voksne er et sjovt og anderledes kostume til sidste skoledag, årets karneval eller temafesten.

En munk er en mand, der har aflagt klosterløfte og lever sammen med ligesindede i et kloster. Munke forekommer inden for den romersk-katolske kirke, den ortodokse kirke samt inden for Buddhismen.

Ordet munk kommer af det græske ord monachos, der betyder én, der lever alene, altså en eneboer, men allerede i de første århundreder sluttede mænd sig sammen i klostre for at leve et religiøst liv i fattigdom, kyskhed og lydighed under en ordensregel

Et munke kostume til voksne kan gøres uhyggeligt i forbindelse med halloween, men er desuden oplagte til religiøse adledninger, som fastelavn, påske og jul, jo egentligt er. 

En munk skitseres ofte som en fattig eneboer, med sort eller brun kåbe med hætte og et simpelt bælte. I buddhismen er det en simpel orange dragt der er kendetegnede. Et munkekostume er med andre ord, ganske simpelt og afslappet af have på. 

 

munke kostume til voksne munkekostume til voksne nemt kostume til voksne billigt kostume til voksne kostumeuniverset buddhistisk_munk-kostume-munk

Buddhistisk Munke kostume

Hellig eller sexet? Det er op til dig. Med et munke kostume fremstår du umiddelbart som en meget uskyldig og from person. En traditionel buddhistisk munk er nemlig en religiøs og kontrolleret person, der viger sit liv til buddhismen og underkaster sig til kyskheden. De er en del af det broderlige fællesskab i templet. Dette kostume er inspireret af de tibetanske munke.
Du kan selvfølgelig også vælge at foretage din egen fortolkning og føre dig frem som den mere festlige munk. Glem ikke at fuldende udklædning med en skaldet isse, en fletning og et par slidte trekkingsandaler. Udklædningen er perfekt til de fleste temafester, sidste skoledag og karneval.

Find buddhistisk munkekostume hos Temashop

munke kostume til voksne munkekostume til voksne nemt kostume til voksne billigt kostume til voksne kostumeuniverset engelsk munk kostume til voksne munk delux kostume munkeudklædning

Klassisk munke kostume

Klassisk munke kostume, der består af en lang, beige kappe, med hætte og bælte. Til kostumet medfølger et stort kors. Kostumet er inspireret af munkene i englang i gamle dage. 

Find klassisk munke kostume hos Temashop

munke kostume til voksne munkekostume til voksne nemt kostume til voksne billigt kostume til voksne kostumeuniverset munkekostume delux

Delux munke kostume

Klæd dig ud som en munk og spil hellig til temafesten. Mon du kan holde den hele aftenen? Eller vis de andre gæster, at en munk også kan give den gas og have det sjovt. Kostumet indeholder dragt og reb. 

Find munkekostumet hos Temashop

munk voksenkostume 1 393x450 - Munke kostume til voksne

Munk voksenkostume

Klæd dig ud som en hellig munk til temafesten i dette klassiske, brune kostume, der består af en lang kåbe med hætte og bælte til at binde om livet.

Find kostumet hos Temashop

 

munke kostume tilbehør kors til munkekostume munkekors munk paryk munkeparyk

Tilbehør til munke kostume til voksne

Munkeparyk med skaldet isse og et stort kors er med til at fuldende munke kostumet. Korset er med guldlook og sort lædersnor. 

Find kors og paryk hos Temashop

Fandt du det munke kostume til voksne du leder efter?

munke kostume til voksne 1 - Munke kostume til voksne

 

LÆS OGSÅ: Nonne kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Præst kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Munke kostume til børn

Indlægget Munke kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!