Robin Hood kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Middelalderen, Riddere, Robin Hood og Sherwood skoven? Så kunne et Robin Hood kostume til børn være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Et Robin Hood kostume til børn kan bruges til flere festlige anledninger.

Robin Hood er en engelsk sagnfigur. Den adelige, men fredløse engelske middelalderhelt ved navn Robin Hood, tog fra de rige og gav til de fattige. Det siges at han slog sig ned i Sherwood skoven sammen med sine lystige svende og kæmpede loyalt for Richard 1. Løvehjerte. Modstanderen var Sheriffen af Nottingham der derimod ikke er en sagnsfigur, men er en sammensat litterær skikkelse, skabt på grundlag af århundreders myter og legender.

Den oprindelige Robin Hood, kan have været en vis Robert Hood, der blev dømt fredløs af myndighederne i York i 1225. Forbrydere, der holdt til i skovene, var et velkendt og dokumenteret fenomen i middelalderen. I den anden halvdel af 1200-tallet optræder “Robinhood” som tilnavn. Dette tyder på, at en legendekreds var under udvikling. 

Lady Marion eller Maid Marian er en figur der først er kommet ind i Robin Hoods fortælling, mange hundrede år efter den oprindelige historie om Robin Hood. Lady Marion er kommet til fortælling via de versioner af historien, der er nedskrevet som skuespil. Men en udkårne i Robin Hoods liv, giver ham en dimension, der ikke tidligere var tænkt på. 

Et Robin Hood kostume til børn er ofte kendetegnet ved et grønt og brunt kostume med en grøn hat og bue og pil, som vigtigste elementer, til at skabe visionen om en rigtig Robin Hood. Robin Hood kostume findes både til drenge og piger. Og så er der selvfølgelig også mulighed for at være Lady Marion. Se de mange muligheder for Robin Hood udklædning til børn nedenfor:

Robin hood babykostume - Robin Hood kostume til børn og baby

Robin Hood babykostume

Har du også tænkt på, hvordan Robin Hood så ud som baby? Det kan du se nu, med dette supersøde baby Robin Hood kostume. Perfekt til den lille mand! Kostumet består af bukser, bluse og hat.

Find det hos Temashop

Robin hood børnekostume 363x450 - Robin Hood kostume til børn og baby

Robin Hood børnekostume

I dette søde Robin Hood kostume kan dit barn blive klædt flot ud til fastelavn eller en anden festlig anledning, der kræver udklædning.

Find kostumet hos Temashop

robin hood kostume til børn robin hood børnekostume robin hood forklædning barn fastelavn rollespil kostume børnekostume fastelavnskostumer

Robin af Sherwood kostume

En rigtig Robin Hood dragt i grøn med fine detaljer og fjer i hatten. Kostumet indeholder bluse, bukser, vest, bælte, sko-covers og den vigtige hat med fjer. Afsted i det grønne Robin Hood outfit og stjæl med arbejde og ben – fra de rige og HUSK at give til de fattige!

Find kostumet hos Temashop

robin hood kostume til børn tilbehør bue og pil til robin hood kostume

 

Tilbehør til Robin Hood kostume til børn

Robin Hood går ingen steder uden sin bue og pile. Hvis du ikke har mulighed for at lave en bue og tilhørende pile af grene, fjer og snørre, så er det muligt at tilkøbe en bue og pile her hos Temashop

Hvilket Robin Hood kostume til børn er dit favorit?

robin hood kostume 1 - Robin Hood kostume til børn og baby

Se også: Viking kostume til børn

SE OGSÅ: Munke kostume til børn

SE OGSÅ: Peter Pan kostume til børn

Indlægget Robin Hood kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!