Grønne kostumer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er dit barn inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i grønt? Vi har samlet det bedste udvalg af grønne kostumer til børn, så han/hun bliver klar til fest.

Grønne kostumer til børn kan bruges til flere anledninger f.eks. fastelavn, fødselsdagen, leg i hjemmet eller den kommende temafest.

Den grønne farve er håbets, det levende og vækstens farve. Farven grøn er en afslappende farve, der er behagelig for øjet. Man tænker bedre i grønne omgivelser – derfor er eksamensbordet grønt. Grøn er også symbolet på fri bane, som når du f.eks. skal over et lyskryds. Den bruges også ofte til at repræsentere noget, der har med sundhed at gøre.

Vi har samlet det største udvalg af grønne kostumer til børn;

dino babykostume babykostume fastelavn

Dino kostume til de mindste

Skønt lille dino kostume i størrelse 6 måneder til 2 år. Den søde dragt består af en grøn body med indbygget hætte. På dragtens ryg og hale ses mørkegrønne pigge. Den lille vil derfor med garanti ligne en af de imponerende uddøde rovdyr fra kridttiden.

Find kostumet hos Temashop

 

Jagerpilot Børnekostume 332x450 - Grønne kostumer til børn

Drømmer dit barn om at blive jagerpilot eller vil hun gerne klædes ud i uniform? Så er det dette jagerpilot kostume til børn lige sagen. Kostumet består af en kjole.

Find kostumet hos Temashop

 

hulk kostume hulk børnekostume marvel kostume tilbud avengers kostume til barn

Hulk Avengers børnekostume

Med et ekstraordinært kostume medfølger der et stort ansvar. Er den lille klar til det? Lad ham klæde sig ud som sin helt, Hulk, i denne detaljerede og gemmenførte Hulk dragt, der med garanti vil få alle skurke til at skælve af frygt. Med dette klassiske Hulk® Børnekostume får du et officielt licenseret Marvel kostume der matcher heltedragten som Hulk har på i Avengers filmene og i tegneserierne. Dragten består af et grønt og lilla jumpsuit og en detaljeret hulkmaske.

Find kostumet hos Temashop

 

drage kostume til børn grønt kostume barn dyrekostume fastelavnskostume til dreng 4 år

Drage kostume til børn

Skøn heldragt med lynlås foran og hætte med tænder, næse og uhyggelige øjne. Heldraget er varm og kan bruges til både udklædningsfester og leg derhjemme. Kostumet findes i alderen 2-5 år. 

Find kostumet hos Temashop 

 

militær kostume grønt kostume soldat kostume til børn

Soldat børnekostume

“Booooom!” Har du hvad der skal til for at blive en hardcore soldat i militæret? Vi må hellere advare dig, vejen til at blive en hverdagshelt er ikke nem, og bør tages med forbehold. Først skal du nemlig blive ekspert i at falde i ét med dine omgivelser. Så skal du blive en mester i kampsport. Du skal kende til våben, og kunne redde folk i nød fra de onde, som var du Sylvester Stallone i Rambo. Men vigtigst af alt, så skal du vide hvordan du klær dig korrekt – som f.eks. i dette super seje militær børnekostume!

Find kostumet hos Temashop

 

robin hood kostume robin hood børnekostume

Robin Hood børnekostume

Ifør dig dette klassiske Robin Hood Børnekostume bestående af en bluse, vest, bukser og bælte, samt brune skocovers. Fuldend sættet med den medfølgende grønne hat med fjer, og så er du klar til at stjæle fra de rige, så du kan give til de fattige. 

Find kostumet hos Temashop

 

gekko kostume pyjamashelte kostume

Gekko børnekostume

Lad den lille klæde sig ud som sin helt, Gekko, fra Pyjamasheltene i dette detaljerede og gemmenførte Gekko kostume, der med garanti vil få ham til at løbe rundt i festlokalet af ren begejstring.

Find kostumet hos Temashop

 

grøn ært kostume grønært kostume til børn grøntsagskostume til barn

Grønært børnekostume

Ærter passer til alt. Pastaretter, supper, ovnretter og ærtenos til de helt små. Pointen er, at ærter er en af de mest velkendte grøntsager, så vi blev naturligvis nødt til at have et kostume i sortimentet, der ligner den grønne godbid! En omvandrende kæmpe-ært i bælg er da en oplagt idé til næste fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

 

slytherin quidditch kostume harry potter børnekostume fastelavnskostume

Harry Potter – Slytherin kostume

Slytherin er en af de fire kollegier på Hogwarts, skolen for Heksekunster og Troldmandskab. Kollegiet blev grundlagt af troldmanden Salazar Slytherin, men blev i en lang årrække styrret af Professor Severus Snape, som også var Din professor i Forsvar mod Mørkets Kræfter. Som en del af Slytherin huset har du nogle ret tydelig karaktertræk. Du er blandt andet ressourcefuld, stolt, bestemt- og så er du lidt af en udspekuleret person. Lyder det som dig? Så er dette børnekostume et oplagt valg til din garderobe.

Find kostumet hos Temashop

 

 

SE OGSÅ: Gule kostumer til børn

SE OGSÅ: Orange kostumer til børn

SE OGSÅ: Lilla kostumer til børn

SE OGSÅ: Rødhætte kostume til børn

SE OGSÅ: Flash kostume

Grøne kostumer til børn bliver løbende opdateret

 

Indlægget Grønne kostumer til børn indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops

error: Content is protected !!