Flash kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du eller dit barn, vild med DC Comics univers – som f.eks. Justice League gruppen?

Ja så er et af de mange DC Comics kostumer da et oplagt kostume til den kommende Halloween, fastelavnsfest eller til en aktionhelte/skurke temafest. 

I dette indlæg har vi fokus på en af de mindre kendte / populærer karakterer, nemlig “Flash”. Flash kostume til børn og voksne er et rødt superheltekostume. Flash er på dansk bedre kendt som Lynet. Lynet kostumer findes nedenfor til hele familien. 

Flash evner superfart og et rødt kostume med lyn-symboler. Flash og lignende DC superhelte, hvis evne primært er superfart, kaldes også hurtigtløbere. Da spørgsmålet om hvem der er hurtigst – Flash eller Superman – er blevet stillet mange gange, har de to naturligvis også løbet om kap ved flere lejligheder. Disse kapløb er af forskellige årsager oftest endt uafgjort, men der er almindelig consensus om at Flash er hurtigst af de to. Modsat Flash har Superman nemlig ingen forbindelse til Speed Force, men må klare sig med sin forstærkede fysik.

Et Flash kostume til børn og voskne er oplagt til både Halloween, Fastelavn, udklædning til temafesten eller hvis lørdag aften skal være lidt mere festlig end normalt. Der er efterhånden lavet en del bud på et flot Flash kostume til børn og voksne:

Flash fastelavnskostume til børn 450x450 - Flash kostume

Flash fastelavnskostume til børn

Har du et barn der helt skudt i The Flash? SÅ er dette kostume helt oplagt til den kommende udklædningsfest eller leg i hjemmet.

Find kostumet hos Eurotoys

flash kostume til voksne flash kostume flash kostume til kvinder

Flash udklædning til kvinder

Super smart og sexet superhelte kostume til kvinder. The Flash kostume til kvinder – eller “Lynet” som superhelten oftest bliver kaldt på dansk – er et af universets hurtigste livsformer, og dette røde kostume kommer med garanti til at føre til anerkendelse og opmærksomhed! Dette lynet kostumet består af en kort, rød halterneckkjole med et Lynet-symbol på brystet, røde tights med gamacher til at trække over dine sko. 

Find kostumet hos PartyKing

 

flash lynet kostume til voksne superheltekostume til voksne

Lynet kostume til voksne

Flash, også kaldet Lynet er medlem af superhelte gruppen Justice League. Han har evnen til superfart, har super reflekser og kan løbe ligeså hurtigt som lynets hastighed. Klæd dig ud som den seje superhelt iført denne deluxe røde heldragt med muskelbryst og lyn symbol. Bliv årets superhelt til fastelavn iført den skønne sag der består af heldragt, muskelbryst, skocovers, hætte og bælte. 

Find kostumet hos Temashop

 

justice league kostume til voksne flash kostume til voksne lynet kostume til voksne

Justince League kostume

Hvis du har set Justice League, så kender du også til superhelten Flash. Med hans superevne løber han snildt fra alle og enhver på et splitsekund! Team up med de andre medlemmer fra Justice League til den næste temafest. Det bliver et sikkert hit! Kostumet består af heldragt og hætte.

Find kostumet hos Temashop

 

luksus lynet kostume til voksne luksus superheltekostume til voksne flask luksus kostume til mænd

Lynet kostume deluxe

Nu har du mulighed for at klæde dig ud som en super seje og fleksible The Flash. Dette deluxe kostume er i god kvalitet og med mange fine detaljer, som f.eks.. indbyggede muskler og støvle covers.

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Joker kostume til voksne

LÆS OGSÅ: LEGO Batman kostume til børn

LÆS OGSÅ: Batman kostume til børn

LÆS OGSÅ: Batman kostume til voksne

Indlægget Joker kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Flash kostume

En mening om “Flash kostume

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!