Joker kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Arthur Fleck, bedre kendt som skurken Joker og 2019 filmen om netop Jokeren kendt fra Batman filmene?

Ja så er et Joker kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende Halloween, fastelavnsfest eller til en aktionhelte/skurke temafest. 

Joker-karakteren blev skabt i 1940 af Bill Finger, Bob Kane og Jerry Robinson med hæftet ‘Batman’ (DC Comics). Siden sin debut har han været en del af Batmans mytologi i både tegnede, filmede og skrevne versioner. Nu er tiden kommet til den nyeste filmatisering med ’Joker’.

Filmen ‘Joker’ fra 2019, handler om oprindelseshistorien bag Batmans ærkefjende, der i filmen går under det borgerlige navn Arthur Fleck. Gotham City er i oprør, gaderne er fulde af kriminalitet, og spændingerne mellem de velhavende og den fortabte underklasse er på højdepunktet.

Arthur Fleck, der har sine egne dæmoner at kæmpe med, forsøger at finde mening med galskaben gennem et job som klovn med en drøm om en dag at blive stand-up-komiker. Men omverdenens fjendtlighed og hans psykiske sindstilstand sender den ustabile Fleck ned ad en mørk rute, hvorfra der ingen vej er tilbage.

Jokeren er kendetegnet ved hans lilla og grønne tøj, hans klovnemalet ansigt og hans grønne hår. 

Et Joker kostume til voksne er oplagt til både Halloween, Fastelavn, udklædning til temafesten eller hvis lørdag aften skal være lidt mere festlig end normalt. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Joker kostume til voksne, ikke mindst i forbindelse med filmen med Jokeren fra 2019:

joker kostume til mænd halloween 2019 kostume til voksne uhyggeligt film kostume til voksne

Jokeren udklædning

Gotham by er igen usikker – for jokeren er igen tilbage, denne gang er det dog dig, som gemmer sig bag sminken og den velkendte lilla jakke. Kostumet indeholder Jakke med påsat skjorte og maske.

Find Jokeren udklædning hos Temashop

 

jokeren kostume til voksne luksus halloween kostume DC Comics kostume til voksne

Luksus Jokeren kostume

Hvem husker ikke den helt geniale og gennemførte skurk Jokeren? Han er kendt for at være en af Batmans ærkefjender, og nu har du muligheden for at klæde dig ud som en af de ondeste tegnefilmsskurke nogensinde. Alle husker Heath Ledgers formidable optræden som den mystiske og uhyggelige Joker i filmen “The Dark Knight”, der desværre også blev hans sidste film…

Find luksus Jokeren kostume hos Temashop

 

kvindelig joker kostume til voksne joker pige kostume miss joker kostume batman kostume

Joker woman kostume

Den kvindelige joker er ikke som man tror hun skal være … har man tidligere mødt hende, ved man at hun er utrolig charmerende og en skønhed som let kan påvirke ens beslutninger! Spørg bare Jokeren i Suicide Squad? Uha, hvor hun kunne forvirre hans beslutninger nemt! Føler du at du har mange ligheder med Mrs. Joker? Så har du fundet dit kostume! Kvindelig Joker Kostume er et utrolig sejt kostume som efterligner den kvindelige joker med lillastribede bukser og dertilhørende jakke. Der medfølger endda en skjorte i grøn farve, en gul vest samt lilla handsker. Det eneste du behøver at tænke mere over, er sminke- og parykvalg!! Find iøvrigt parykken her.

Find det kvindelige Joker kostume hos PartyKing

ond joker kostume til mænd halloween kostume DC Comics kostume til voksne

Ond Joker kostume til voksne

Jokeren er skurken og en af Batmans helt store fjender. Klæd dig ud som Jokeren til halloween i dette gennemførte kostume husk at købe sminke og paryk. Kostumet indeholder Jakke, Bukser og Slips.

Find ond Joker kostume hos Temashop

 

festlig joker kostume joker udklædning

Uhyggeligt Joker kostume til voksne

Med dette flotte kostume forvandles du med et til Batmans værste fjende: Jokeren. Jokeren er en superskurk og ondskabsfuldt geni, der gør byen usikker. Hvis Jokeren dukker op til udklædningsfesten eller halloween, ved man aldrig, hvad der sker. Uhyggeligt Joker Herrekostume inkluderer en lilla jakke med gul skjorte, en grøn vest, et stribet slips og et par lilla bukser.

Find kostumet hos Temashop

jokeren jakkesæt joker jakkesæt jokeren suit til mænd jokeren opposuit lilla jakkesæt

Jokeren Jakkesæt fra OppoSuits

Er du ikke vild med kostumer, masker og farvelade i hovedet? Det betyder heldigvis ikke noget, for du kan sagtens deltage i udklædningen på en stilet og casual måde. Why so sad? Væk med den sure mine og hop i dette skøre The Joker-jakkesæt og få et HAHAHA på dine læber. Du vil helt sikkert sprede en gakket stemning med OppoSuits The Joker jakkesættet. OppoSuits er den diametrale modsætning til et almindeligt jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform), og jakkesættet er fremstillet i sjove og usædvanlige mønstre i et velgennemtænkt design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du anvende OppoSuits om og om igen uden at det mister sin pasform.

Find jakkesættet hos PartyKing

 

Fandt du det helt rigtige Joker kostume til voksne?

jokeren kostume joker kostume til voksne billigt halloween kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Batman kostume til børn

LÆS OGSÅ: Batman kostume til voksne

Indlægget Joker kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!