Batman skurke kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Batman og det univers hvor Batman er helten?

Så er du måske også vild med skurkene – uden dem ville Batman jo ikke være en helt! Et Batman skurke kostume til voksne er et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til en aktionhelte og skurke temafest. 

LÆS OGSÅ: Batman kostume til voksne

Batman (først kendt som The Bat-Man direkte oversat Flagermusmanden) er en amerikansk tegneserie-figur skabt af tegneren Bob Kane og forfatteren Bill Finger. Batman hører hjemme i det amerikanske superhelte-univers fra forlaget DC Comics, omend han rent faktisk ingen superkræfter har selv. I stedet er han veludstyret med den nyeste teknologi, som han selv finansierer.

Bruce Wayne er superhelten Batmans hemmelige identitet, en milliardær fabrikant, playboy og filantrop. Som barn var han vidne til mordet på sine egne forældre, og det var dette som førte Bruce til at træne sig selv til perfektion, både fysisk og intellektuelt, iføre sig et flagermus-lignende kostume, og bekæmpe kriminalitet.

Batman har i tidernes løb, kæmpet mod rigtig mange skurke og det er dem vi har samlet her, under “Batman skurke”. Det er desværre langt fra alle Batman skurke, der er forvandlet til et kostume til voksne, men de Batman skurke kostume der findes på det danske marked, finder du her:

kvindelig joker kostume til voksne joker pige kostume miss joker kostume batman kostume

Batman skurk nr 1: Joker

Den kvindelige joker er ikke som man tror hun skal være … har man tidligere mødt hende, ved man at hun er utrolig charmerende og en skønhed som let kan påvirke ens beslutninger! Spørg bare Jokeren i Suicide Squad? Uha, hvor hun kunne forvirre hans beslutninger nemt! Føler du at du har mange ligheder med Mrs. Joker? Så har du fundet dit kostume! Kvindelig Joker Kostume er et utrolig sejt kostume som efterligner den kvindelige joker med lillastribede bukser og dertilhørende jakke. Der medfølger endda en skjorte i grøn farve, en gul vest samt lilla handsker. Det eneste du behøver at tænke mere over, er sminke- og parykvalg!!

Find kostumet hos Temashop

 

batman joker kostume til mænd

Joker udklædning – her i Arkham udgaven

Batman skal nok kigge på dig en gang eller to, når du ankommer til udklædningsfest som hans ærkefjende – den gale superskurk Jokeren! Kostumet indeholder en lilla jakke med flæser ved ærmekanterne, en påsyet vest med knapper, grøn butterfly, et par lilla bukser, et par lilla handsker og en maske til ansigtet. 

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Om endnu flere Joker kostumer til voksne

LÆS OGSÅ: Joker kostume til børn

the dark knight sexet sort catwoman kostume

Catwoman kostume til voksne

Lad dig forvandle til Anne Hathaways fængslende skurk med vores sexede Catwoman-dragt! The Dark Knight Catwoman er et kostume, der indeholder en sexet sort heldragt med sorte detaljer på kroppen og blanke handsker og ben. Ærmerne er korte. Der indgår desuden et par sorte lårhøje skoovertræk og en sort karakteristisk øjenmaske med tilhørende øre. Sidst men ikke mindst indgår der også et sort bælte.

Find kostumet hos Temashop

 

gækkeren skurk kostume batman skurke kostume til voksne

Gækkeren skurke kostume til voksne

Er du en narcissist med et enormt ego, der elsker at være vred på Batman? Så kan det være, at du bør iklæde dig Gækkerens tøj. Gækkeren-kostumet inkluderer en grøn heldragt med sorte, trykte spørgmsålstegn og et støbt muskelbryst. Der indgår også en sort øjenmaske og en grøn hat med et sort bånd og et spørgsmål trykt på forsiden.

Find kostumet hos PartyKing

 

bane kostume batman bane kostume til voksne skurk bane kostume batman bane udklædning

Batman skurk: Bane

Forvandl dig til Tom Hardys brutale skurk med denne eksklusive Bane-dragt. Kostumet inkluderer en heldragt med en grøn og blå top, et par grå bukser og grønne knæbeskyttere. Der medfølger også et støbt grønt bælte og en støbt brun krigshandske. Du modtager også Banes karakteristiske maske, som han bruger til at pumpe gift ind i hjernen, hvilket giver ham superkræfter!

Find kostumet hos PartyKing

 

suicide squad deadshot kostume til voksne batman skurk kostume til voksne

Deadshot kostume til voksne

Deadshot er en lejesoldat, der er kendt for at benytte et stort arsenal af forskellige skydevåben. Tjek den næste filur ud, som skal ryddes af vejen iklædt i dette autentiske Suicide Squad Deadshot Kostume! Kostumet kommer naturligvis med Deadshots karakteristiske maske med sigte på det ene øje og hans fede outfit, hvilket får folk til at tro, at de er midt i Suicide Squad-filmen, når du ankommer til udklædningsfesten sådan her!

Find kostumet hos PartyKing

 

suicide squad harley quinn kostume

Harley Quinn superskurk

Harley Quinn er en superskurk, der er besat af Jokeren og vil gøre alt for at Jokeren skal acceptere hende. Man kan aldrig vide, om der gemmer sig en superskurk bag denne facade. Hun ser jo ud som en helt uskyldig partytøs! Men vent bare til, hun får fat i et baseballbat, og resten fra superskurkebanden Suicide Squad dukker op… Vores Suicide Squad Harley Quinn Kostume inkluderer en lækker jakke i en kort model med teksten “Property of Joker”. Jakken har en satinfinish, hvor en halvdel er blå, mens den anden er rød. Modellen har lækre guldfarvede pyntedetaljer og røde manchetter. Der medfølger endda en fastsat lysegrå og rød trøje med teksten ”Daddy’s Lil Monster”.

Find kostumet hos PartyKing

 

killer croc kostume batman skurke kostume suiside squad kostume til voksne

Killer Croc kostume til voksne

Killer Croc er en superskurk, der er født med sygdom der gør at han har en række reptilagtige træk. Han voksede op ved sin alkoholiske tante, der drillede ham og gjorde nar af hans specielle udseende ved at kalde ham øgenavne som “øgledreng” og “reptil freak”. En dag blev det for meget for Waylon Jones, der dræbte sin tante. Herefter flytter Waylon Jones til Gotham City, hvor han levet i kloakken som fuldblods kriminel under hans nye navn: Killer Croc.

Find kostumet hos Temashop

 

 

mad hatter batman skurke kostume til voksne

Mad hatter kostume

Mad Hatter er en ond videnskabsmand, der benytter tankekontrol til at overtage sindet på sine ofre. Mad Hatter hedder på dansk Den Gale Hattemager. Dette kostume består af en farverig jakke i silkefinish med mange seje detaljer, såsom store manchetter og et lækkert skjortebryst i et vest-look med guldkæder af et tekstilmateriale. Desuden indgår der en skinnende turkis og oversized butterfly samt en stor høj hat, der er sort og grøn og med et lækkert mønster, ligesom der er motiver af spillekort og et ur.

Find kostumet hos PartyKing

 

dc comics poisen ivy udklædning marvel kostume batman skurk kostume

Poison Ivy kostume

Poison Ivy er en superskurk, der er besat af planter. Forvandl dig til superskurken Poison Ivy til udklædningsfesten og få magten over de mandlige festdeltagere. For hvem, udover Batman, kan modstå dine attråværdige feromoner, som du udsender, når du bærer
denne flotte udklædningsdragt?

Find kostumet hos Temashop

 

scarecrow kostume goosebumps kostume til voksne batman skurk kostume

Scarecrow kostume til voksne

Scarecrow er en superskurk, der udnytter forskellige medicinske stoffer og psykologi til at fremkalde frygt og forbier for alle, der står i hans vej. Fugleskræmslet er en superskurk fra Batman universet skabt af Bob Kane og Bill Finger fra DC Comics. Fugleskræmslet optrådte for første gang i tegneseriehæftet World’s Finest Comics #3, der blev udgivet i efteråret 1941. 

Find kostumet hos Temashop

 

two face kostume til voksne batman skurk arkham skurk two-face kostume til voksne

Two face kostume – Batman skurke kostume

Efter at Sal Maroni angreb Harvey Dent med syre, blev han forvandlet til en af Batmans hårdeste modstandere, som blev besat af modsætninger. Tør du finde ud af, hvad der sker, når du kaster hans mønt iklædt dette frække kostume. Two-Face Sort/Hvidt kostume inkluderer en sort og hvid blazer med påsyet skjorte og slips samt et par matchende sort-hvide bukser. Der medfølger også en grøn halvmaske og en stor, falsk mønt.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige Batman skurke kostume til voksne?

batman skurke kostume til voksne jokeren kostume twoface kostume bane kostume

 

LÆS OGSÅ: Suicide Squad kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Batman kostume til børn

LÆS OGSÅ: Superman kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Avengers kostume til voksne

Indlægget Batman skurke kostume til voksne indeholder affiliatelinks

Kilde: superskurke-akademiet.dk

pinit fg en rect red 28 - Batman skurke kostume til voksne

error: Content is protected !!