Gotisk kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er dit barn til mørke og gotisk stil? Så er et gotisk kostume til børn det oplagte kostume til årets halloween- karneval- eller fastelavnsfest.

Den gotiske tidsalder varede fra 1150 til 1550. Begrebet “Gotik” blev brugt som en nedsættende betegnelse i renæssancens Italien om goternes eller “barbarernes” stil. Først fra 1820 blev det brugt i sin nuværende betydning. Gotikken er kendetegnet ved at være skarp, spids, kantet.

Gotisk stil er mest fremtrædende i kirkebyggeriet, hvor de store kirkerum skulle give den besøgende en større religiøs oplevelse end de romanske kirker kunne. De karakteristiske træk er åbent mønster, spidse buer, stenblonde tråd, og hovedindretningen er et farvet glasvindue – en rose. Mørk og dyster, denne stil blev tilnavnet allerede i renæssancen, som lykkedes i det femtende århundrede.

Den gotiske stil er imidlertid ikke kun til stede i arkitektur, indretning, men også i tøj. Denne stil gik blandt unge fyre og piger, der er lidenskabelige om subkulturen er klar.

Det skal bemærkes, at tøjstilstanden, som moderne gotse begås, er væsentligt anderledes end det middelalderlige Europa. Gothic fascinerer med sin dystre majestæt, kold og sværhedsgrad.

Fællestræk for alle gotiske kostumer til børn er at farven sort indgår og de virker dystre, derfor er det også et oplagt kostume til årets halloweenfest:

Prom queen gotisk kostume 728x1024 - Gotisk kostume til børn

Gotisk Prom Queen børnekostume

Festen er godt i gang og pludseligt ankommer den lille uhyggelige Prom Queen. Hun er smuk og skræmmende på en gang. Kostumet passer perfekt til Halloween.

Find kostumet hos Temashop

gotisk pige kostume til halloween 708x1024 - Gotisk kostume til børn

Lille Gotisk Prinsesse, sort

Uhyggeligt kostume til den lille gotiske prinsesse. Kostumet består af en lang kjole i sort og grå med uhyggelige detaljer, lange ærmer og hætte. Mangler du det perfekte kostume til halloween eller fastelavn, så er dette gotiske prinsesse kostume helt perfekt.

Find kostumer hos Temashop

gotisk pige børnekostume 811x1024 - Gotisk kostume til børn

Gotisk pige børnekostume

Mangler din datter kostumet til halloween eller måske fastelavn? Så ifør hende denne fine kjole, der forvandler hende om til en gotisk pige.

Find kostumet hos Temashop

rødt gotisk børnekostume 620x1024 - Gotisk kostume til børn

Lille Gotisk Prinsesse, Rød

Gotisk prinsesse kostume til piger. Mangler du et uhyggeligt kostume til halloween, så er denne lange, mørke kjole med detaljer i rød helt perfekt. Kjolen har også hætte, som gør den ekstra skræmmende. Fuldend udklædningen med sminke og så er du klar til halloween eller måske fastelavnsfesten.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det gotisk kostume til børn du ledte efter?

gotisk kostume til børn gotiske kostumer - Gotisk kostume til børn
 
 
Indlægget Gotisk kostume til børn indeholder affiliatelinks
 

 

error: Content is protected !!