Gotisk kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du til mørke og gotisk stil? Så er et gotisk kostume til voksne det oplagte kostume til årets halloween- karneval- eller fastelavnsfest.

Den gotiske tidsalder varede fra 1150 til 1550. Begrebet “Gotik” blev brugt som en nedsættende betegnelse i renæssancens Italien om goternes eller “barbarernes” stil. Først fra 1820 blev det brugt i sin nuværende betydning. Gotikken er kendetegnet ved at være skarp, spids, kantet.

Gotisk stil er mest fremtrædende i kirkebyggeriet, hvor de store kirkerum skulle give den besøgende en større religiøs oplevelse end de romanske kirker kunne. De karakteristiske træk er åbent mønster, spidse buer, stenblonde tråd, og hovedindretningen er et farvet glasvindue – en rose. Mørk og dyster, denne stil blev tilnavnet allerede i renæssancen, som lykkedes i det femtende århundrede.

Den gotiske stil er imidlertid ikke kun til stede i arkitektur, indretning, men også i tøj. Denne stil gik blandt unge fyre og piger, der er lidenskabelige om subkulturen er klar.

Det skal bemærkes, at tøjstilstanden, som moderne gotse begås, er væsentligt anderledes end det middelalderlige Europa. Gothic fascinerer med sin dystre majestæt, kold og sværhedsgrad.

Fællestræk for alle gotiske kostumer til voksne er at farven sort indgår og de virker dystre, derfor er det også et oplagt kostume til årets halloweenfest:

 

gotisk kostume gråt kostume nonne kostume til kvinder uhyggeligt halloween kostume gotisk nonne udklædning

Gråt og gotisk nonne kostume

I dette kostume kan du blive en flot Gotisk nonne med fine detaljer (korset er påsyet kostumet). Kostumet består af en flot nonne kjole og en hoveddel der matcher. 

Find kostumet hos Temashop

 

gotisk cheerleader kostume 688x1024 - Gotisk kostume til voksne

Gotisk Cheerleader

En cheerleader kan også være mørk og skræmmende, når Halloween nærmer sig. Husk at købe et par knæstrømper og noget sort make up. Kostumet består af bluse, nederdel og 2 Pom Poms.

Find kostumet hos Temashop

gotisk svanepige kostume 727x1024 - Gotisk kostume til voksne

Gotisk Svanepige kostume

Er du vild med filmen “Black Swan”? Så er dette kostume afgjort noget for dig. Klæd dig ud som den sorte svane i dette smukke og gennemførte kostume.
I filmen spiller Natalie Portman den dedikerede balletdanser, der vinder hovedrollen i opsætningen af Tchaikovsky’s “Swan Lake” eller på dansk “Svanesøen”. Hun ender med at kæmpe en uhyggelig kamp for at bevare sin forstand – og ikke ende som den sorte svane.

Find kostumet hos Temashop

gotisk hersker kostume 691x1024 - Gotisk kostume til voksne

Gotisk hersker kostume

Bring din lidt dystre side frem i dette gotiske kostume, som passer perfekt til Halloween, og vis alle at du er slottets absolutte hersker. Kostumet består af vest, jakke og hat.

Find kostumet hos Temashop

 

gotisk hattemager kostume 657x1024 - Gotisk kostume til voksne

Gotisk hattemager kostume

Der er Halloweenfest i eventyrland og Hattemageren er selvfølgelig klædt på til lejligheden. Kostumet består af jakke, vest, slips og hat.

Find kostumet hos Temashop

 

gotisk alice i eventyrland kostume 730x1024 - Gotisk kostume til voksne

Gotisk Eventyrlig Alice kostume

Alice skal på tur i eventyrland og frejre Halloween, med alle sine eventyrlige venner. Dette gotiske Alice kostume er perfekt til halloween, med sin sorte og hvide kjole, med sød blonde hals og sort hvid sløjfe. Kjolen har puffærmer med terner og blondekant i sort. Forklædet har et print i form af et ur og forklædet kan bindes og dermed tages af. Kostumet toppes af med det søde hårbånd i sort. Så mangler du blot at lægge en gotisk makeup og hoppe i et par strømpebukser og *swooop* – så er du klar til halloween.

Find kostumet hos Temashop

 

gotisk vampyr mand kostume 891x1024 - Gotisk kostume til voksne

Gotisk Vampyr Mand kostume

Flot vampyr kostume med masser af detaljer på delene. Tilføj et par tænder, bukser og evt en høj hat, så er du klar. Kostumet består af bluse med vest, krave med medaljon og kappe.

Find kostumet hos Temashop

 

gotisk dame kostume 815x1024 - Gotisk kostume til voksne

Gotisk dame kostume

Få et gotisk udseende med denne kjole og skab dit eget Halloween kostume ved hjælp af tilbehør og sminke.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det gotisk kostume til voksne du ledte efter?

gotisk kostume til voksne - Gotisk kostume til voksne

SE OGSÅ: Dracula kostume til voksne

SE OGSÅ: Vampyr kostume til voksne

SE OGSÅ: Zombie kostume til voksne

SE OGSÅ: Røde kostumer til voksne

Indlægget Gotisk kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!