Barbie kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Nu kan du blive klædt ud som Barbie, med et Barbie kostume til voksne.

Et Barbie kostume til voksne er et sjovt kostume til karneval, sidste skoledag, fastelavn eller festen med Barbie tema.

De fleste kvinder kan vist huske at have leget med Barbie som børn i en kortere eller længere perioden.

Barbiedukken blev opfundet af Mattel i 1959 og er elsket for sin afspejling af småpigers drømme om voksenlivet. Barbie-dukken er dog også kritiseret for sin fordrejning af kvindekroppens naturlige mål.

Selve Barbie dukken blev til efter en ide fra Ruth Handler, der blev inspireret af datterens store interesse for påklædningsdukke. Målet med Barbie dukken, var at skabe en 3D udgave af påklædningsdukken, som derfor også blev produceret med en masse forskelligt tøj og tilbehør. Navnet på dukken kom også efter hendes datter Barbara, der i daglig tale var bedre kendt som Barbie.

Siden den første Barbie dukke så dagens lys i 1959, er der blevet solgt mange Barbie dukker på verdensplan. Dukken har udviklet sig meget gennem sin tid og findes i dag i forskellige professioner og den dag i dag, kan man da også få alverdens tilbehør til sin Barbie dukke eller en af de andre figurer i Barbie universet.

Bliv klædt ud som Barbie eller Ken for en dag, med et af disse farvestrålende kostumer:

Barbie kostume 450x450 - Barbie kostume til voksne

Barbie kostume

Hvis du planlægger at tage til en fest og flekse med armene, præcis som de gjorde det i 1980’erne, er dette en passende dragt. Husk at strække ordentligt ud efter øvelserne, så du ikke får en overbelastningsskade. Sættet inkluderer et lyseblåt jumpsuit med lyserødt taljebånd, hårbånd, tørklæde, blond paryk og matchende benvarmere.

Find kostumet hos Partyking

60er Barbie Kostume 223x450 - Barbie kostume til voksne

60’er Barbie Kostume

Nu behøver du ikke længere kun lege med Barbie, men kan lade dig forvandle til hende i dette flotte kostume! Her får du en special edition-dragt af høj kvalitet, der leveres i en luksuriøs deluxe samleboks med nummereret certifikat. Dragten omfatter en sort og hvid body med pailletter, en lodden, lyserød frakke og et par originale briller.

Find kostumet hos Partyking

Barbie 3D Indpakning 306x450 - Barbie kostume til voksne

Barbie 3D Indpakning

Elsker du også Barbie? Så kan du med dette super fede “indpaknings” kostume, pakke dig selv ind, som den lækre Barbie du er. Få masser af opmærksomhed til festen, men pas på, at Ken ikke kommer og “pakker” dig ud. 

Find kostumet hos Temashop

barbie sæt 370x450 - Barbie kostume til voksne

Barbie sæt

Dette Barbie sæt indeholder alt det du skal bruge for at fuldende din Barbie udklædning. Med Barbie paryk, Barbie halskæde og Barbie armbånd med navnetag, skal du kun tænke på en kjole og matchende makeup.

Find kostumet hos Temashop

ken kostume til voksne 298x450 - Barbie kostume til voksne

Safari Ken Kostume

Ken er klar til en tur på safari, er du klar? Du kan også invitere Barbie med. Det ideelle kostume til 80’er festen. Kostumet består af skjorte, shorts, tørklæde og latex paryk.

Find kostumet hos Temashop

Ken sæt 341x450 - Barbie kostume til voksne

Ken sæt

Dette Ken sæt indeholder alt det du skal bruge for at fuldende din Ken udklædning. Sættet indeholder latex paryk, navneskilt og armbånd med navnetag.

Find sættet hos Temashop

SE OGSÅ: Ballerina kostume til voksne

SE OGSÅ: Pink kostumer til voksne

SE OGSÅ: Heldragt til voksne

Indlægget Barbie kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Barbie kostume til voksne

error: Content is protected !!