Julekostume til hunde

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal hele familien inklusive familiens hund klædes ud til julefest eller årets julekort? Så er et julekostume til hunde det oplagte valg.

For til julen hører hygge, lys i mørket, gaver, småkagebagning og selvfølgelig selveste julemanden. Men med et af disse sjove julekostumer til voksne bliver julen meget sjovere.

Men til julen hører sig også julefester og julefrokoster, nogle af disse fester kræver at man dukker op i pænt tøj og så er der andre fester hvor der gåes all-in på kostumet. Der findes et hav af flotte jule kostumer hvad enten man ønsker at blive klædt ud som julemanden, nisse, Rudolf, Snemand mm.  Men hvad med familiens firebenede ven, skal den ikke være en del af festlighederne? 

Vi har fundet flere gode bud frem på det perfekte julekostume til hunde:

engel kostume til hund 450x450 - Julekostume til hunde

Engel hundekostume

Når du vil bevise for dine omgivelser, at din hund rent faktisk er en engel, kan du bogstaveligt talt sætte dem, som tvivler, på plads. Har du ingen date til udklædningsfesten, kan du i stedet matche dit eget kostume med dette fantastiske hundekostume. Det kan ikke blive andet end en succes, og I vil garanteret tage prisen for bedste udklædning!
Kostumet passer til vores firbenede venner, og det omfatter en guldglorie, hvid kjole med ærmer og gulddetaljer samt hvide/guldfarver vinger, der kan sættes fast på ryggen.

Find kostumet hos Partyking

julemand hundekostume - Julekostume til hunde

Julemand hundekostume

Åh, hvor er det dog kedeligt, når Keld skal være julemand hvert eneste år. Kan vi ikke finde en anden? Hvad med hunden?” “Men så må den jo også have en julemandsdragt?” “No problemas señor! Se bare her!” Julemandsdragten er rød og hvid, og den har et stort, sort bælte samt en smart lille nissehue, der medfølger. Dette er et hundekostume, der ikke blot vil skabe sjove reaktioner, men også gør julen både legendarisk og uforglemmelig. Kostumet er meget nemt at få på hunden, og det er lige så nemt at tage af igen.

Find kostumet hos Partyking

nisse hundekostume - Julekostume til hunde

Nisse hundekostume

Til alle de hyggelige højtider er det sjovt at klæde sig lidt ekstra pænt på, specielt til jul, når nissen kommer på besøg. Det røde tøj, der normalt er gemt langt væk i skabet, er obligatorisk på årets hyggeligste dag, og det gælder for alle i huset, selv de firbenede venner, der gerne spiser madresterne, der lander på gulvet.
Du får her et fint hundekostume i de klassiske julefarver. Pakken indeholder en farverig, juledragt med falske arme, der holder et ben frem (aftageligt) samt en sød hat. Med dette kostume vil din hund helt sikkert blive den sødeste nisse i mands minde!

Find kostumet hos Partyking

 

SE OGSÅ: Star Wars kostume til hunde

Indlægget Julekostume til hunde indeholder affiliatelinks

En mening om “Julekostume til hunde

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!