I Drømmehaven kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ligesom alle gode historier tager I Drømmehaven børnene på en magisk og fantasifuld rejse i hver episode.

Et I Drømmehaven kostume til børn er et sjovt kostume til fastelavn, leg i hjemmet eller den kommende børnefødselsdag.

I Drømmehaven bor Igglepiggle, Makka Pakka og Upsy Daisy samt alle deres venner. De drager rundt i den hyggelige have og har hele tiden små, rare oplevelser. Drømmehaven er en varm og kærlig verden, der er hjemsted for en morsom og mangeartet gruppe tøjdyr, der lever lykkeligt sammen og elsker hinanden betingelsesløst.

Hvad er fastelavn?

Kostumer, fastelavnsboller og fastelavnsris er bare nogle af de ting vi forbinder med at fastelavn. Fastelavn er en årlig begivenhed hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud og slår katten af tønden. Fastelavn eller karneval er en fest, der på den nordlige halvkugle ligger på grænsen mellem vinter og forår.

Fastelavn var oprindeligt en kristlig festlighed der er blevet fejret gennem flere hundrede år i Danmark. Fastelavn var med til at markere den 40 dage lange faste, som blev betragtet betragtet som en bods-, anger- og forberedelsestid, hvor det enkelte menneske afstod fra forskellige former for nydelse, traditionelt visse former for mad.

Ordet “fastelavn” kommer af det plattyske ord “vastel-avent”, hvilket betyder fasteaften. Fasteaften henviser til den 40 dage lange faste, som begynder efter fastelavnsdagene og varer frem til påske. Denne tid blev også kaldt for karnevalstiden, hvilket dækker over ordet karneval, altså “carne vale”, som betyder “uden kød”, fordi man i fastetiden ikke måtte spise kød.

Fastelavnstiden varede fire dage, og talte fastelavnssøndag, fastelavnsmandag, hvide tirsdag og askeonsdag. Efter reformationen blev fasten i katolsk forstand afskaffet, men fastelavnen blev bibeholdt som folkelig skik.

I dag er det primært børn og barnlige sjæle, der fejrer fastelavn. Men oprindeligt var højtiden en voksenfest, hvor både mænd og kvinder klædte sig ud og festede med rigelige mængder mad og drikke i flasker.

Har du et barn der er helt vild med vennerne fra I Drømmehaven, så er et I Drømmehaven kostume børn oplagt til den kommende udklædningsfest:

I Drømmehaven Upsy Daisy Børnekostume 285x450 - I Drømmehaven kostume til børn

Med dette kostume bliver dit barn farverig lige som Upsy Daisy fra I Drømmehaven. Noget af det Upsy Daisy særligt elsker er at danse rundt. Kostumet består af kjole, hårbøjle og strømpebukser.

Find kostumet hos Temashop

I Drømmehaven Iggle Piggle Børnekostume  340x450 - I Drømmehaven kostume til børn

Med dette herlige kostume bliver dit barn klædt ud som selveste Iggle Piggle, der altid er energisk, eventyrlysten og yderst nysgerrig. Kostumet består af heldragt med hætte.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Populære kostumer til drenge 2023

SE OGSÅ: Populære kostumer til piger 2023

Indlægget I Drømmehaven kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!