Pippi langstrømpe kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til fastelavn, sidste skoledag eller til en temafest? Så er et Pippi langstrømpe kostume til voksne den oplagte udklædning. 

Pippi Langstrømpe er nok den mest kendte af Astrid Lindgrens børnebogsfigurer, og bøgerne om Pippi er oversat til ca. 90 sprog. Den første bog udkom i 1945. Siden er der udkommet yderligere ca. 14 bøger om Pippi Langstrømpe.

Da de første bøger udkom i 40erne, herskede der andre normer for god opførsel end i dag. Bøgerne om Pippi Langstrømpe, som bor alene i en villa uden sin mor og far og som gør, hvad hun har lyst til, var usædvanlige på den tid.

Pippi Langstrømpe har røde, strittende fletninger, fregner, lommen fuld af guldpenge og er verdens stærkeste pige, der blandt andet kan løfte sin egen hest. Med sig har hun altid aben Hr. Nilsson.

Pippi langstrømpe kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Pippi langstrømpe tema eller til temafesten.Skærmbillede 2017 12 05 kl. 22.45.34 751x1024 - Pippi langstrømpe kostume til voksne

Pippi Langstrømpe kostume

“Her kommer Pippi Langstrømpe…” Vi kender vidst alle de bomstærke og meget selvstændige pige, Pippi Langstrømpe, der bor i Villa Villakulla med sin hest og aben, Hr. Nilsson. Klæd dig ud som den seje pige med dette kostume og fuldend kostumet med stribede stockings og rød paryk.

Find Pippi kostume hos Temashop

SE OGSÅ: Pippi Langstrømpe kostume til børn

SE OGSÅ: Bien Maja kostume til børn og voksne

SE OGSÅ: Ronja Røverdatter kostume til børn og voksne

Indlægget Pippi Langstrømpe kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

En mening om “Pippi langstrømpe kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!