Stormtrooper kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal dit barn Star Wars temafest eller er han/hun helt vild med Stormtroopers? Så er et Stormtrooper kostume til børn det oplagte kostume.

Et Stormtrooper kostume til børn kan bruges til årets fastelavn, Star Wars temafesten eller leg i hjemmet.

Ingen kan nævne Star Wars uden at tænke på en hær af hvide Stormtroopers, Stormtroopers har da også været en del af Star Wars universet siden 1977. Stormtrooper er den vigtigste patrulje i det Galaktiske Imperium, er under ledelse af Emperor Palpatine og hans chefer, især Darth Vader og Grand Moff Tarkin. Stormtrooperne er iklædt karakteristiske hvide dragter. De fungerer som soldater for Det Galaktiske Imperium – og i nogle tilfælde også som en form for politi.

Star Wars filmene

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet flere film, og fanskaren har vokset sig større og større. I slutningen af 2017 udkom den nyeste Star Wars film: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Rian Johnson

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jedi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

I december 2019 får en ny Star Wars film premiere, nemlig The rise of Skywalker:

Stormtrooper udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Star Wars tema eller til temafesten med temaet “Star Wars”. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Stormtrooper kostume til børn:

Star wars stormtrooper kostume børn 294x450 - Stormtrooper kostume til børn

Star Wars: Stormtrooper, Deluxe børnekostume

Stormtroopers er en slags soldater for Det Galaktiske Imperium og med dette flotte kostume, kan du blive en del af holdet.
Kostumet består af en hvid heldragt med print og polstret bryst. Dertil medfølger en maske, så du kan skjule din identitet. Kostumet er helt perfekt til fastelavn eller en sjov leg.

Find kostumet hos Temashop

Star wars storm trooper børnekostume 316x450 - Stormtrooper kostume til børn

Stormtrooper udklædning til børn

Stormtrooper udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Star Wars tema eller til temafesten med temaet “Star Wars”. Kostumet består af heldragt, bælte, handsker og 2-delt maske.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Star Wars kostume til børn

SE OGSÅ: Prinsesse Leia kostume til børn

SE OGSÅ: Astronaut kostume til børn

Indlægget Stormtrooper kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

En mening om “Stormtrooper kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!