Darth Vader kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Drømmer dit barn om at klæde dig ud som galaksens ubestridte overskurk? Så er et Darth Vader kostume til børn det oplagte kostume.

Et Darth Vader kostume til børn kan bruges til flere anledninger; fastelavn, fødselsdagen med Star Wars tema eller leg i hjemmet.

“You don’t know the power of the dark side!”

Er han mon verdens mest kendte filmskurk, den skrækindgydende, mørke jedi Darth Vader fra Star Wars-universet?

Darth Vader er en person i Star Wars-universet. Han hedder i begyndelsen Anakin Skywalker og er en lovende jedi, men får navnet Darth Vader af kejser Palpetine/Darth Sidious da han går over til den onde kejser Darth Sidious’ side og selv bliver en ond sith-herre. Darth Vader er fader til Luke Skywalker og Leia Organa.

Galaksens ubestridte overskurk, Darth Vader, er kendt for sin besværede vejrtrækning og sin sorte dragt med maske.

Star Wars filmene

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet flere film, og fanskaren har vokset sig større og større. I slutningen af 2017 udkom den nyeste Star Wars film: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Rian Johnson

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jedi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

I december 2019 får en ny Star Wars film premiere, nemlig The rise of Skywalker:

Darth Vader udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Star Wars tema eller til temafesten med temaet “Star Wars”. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Darthvader kostume til børn og baby:

darth vader kostume til børn 310x450 - Darth Vader kostume til børn og baby

Darth Vader, Deluxe børnekostume

Star Wars er også for de små, så selvfølgelig har vi skaffet dette lækre Darth Vader kostume med mange flotte detaljer på den sorte heldragt, samt smart kappe, bælte og maske.

Find kostumet hos Temashop

Star wars børnekostume 296x450 - Darth Vader kostume til børn og baby

Darth Vader børnekostume

Flot Darth Vader børnekostume der kan bruges til flere anledninger; fastelavn, fødselsdagen med Star Wars tema eller leg i hjemmet. Kostumet består af heldragt, maske og kappe.

Find det hos Temashop 

darth vader luksus børnekostume 324x450 - Darth Vader kostume til børn og baby

Darth Vader luksus børnekostume

“When I left you, I was but the learner. Now I am the master” – er blot et af de udtryk Darth Vader er kendt for. Og som enhver der er klædt ud som Darth Vader skal sige. Kostumet består af heldragt m. støvlecovers, kappe, bælte, handsker og maske.

Find kostumet hos Temashop 

SE OGSÅ: Stormtrooper kostume til børn

SE OGSÅ: Star Wars kostume til børn

SE OGSÅ: Prinsesse Leia kostume til børn

Indlægget Darth Vader kostume til børn og baby indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

En mening om “Darth Vader kostume til børn og baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!