Star Wars – Yoda kostume til børn og voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ønsker du at klæde dig ud i det ultimative Jedi ridder kostume til Star Wars festen? Klæd dig ud som den største af alle jedier med et Yoda kostume.

Et Yoda kostume til børn og voksne kan bruges til årets fastelavnsfesten, Star Wars temafesten, karneval eller leg i hjemmet.

Yoda er en karakter i Star Wars-universet, som levede fra 896 BBY til 4 ABY. Yoda regnes for at være den største af alle jedier, før Anakin Skywalker. Yodas race kendes ikke – intet sted er det beskrevet, hvad Yoda rent faktisk er. Han har et helt særligt forhold til “kraften”, og han har trænet et utal af jedis.

Yoda så dagens lys i 1980’erne, hvor han optrådte i Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back. Han er kendt som den lille, grønne fyr fra sumpen, der med sin klogskab har et svar på alt. Som ægte Star Wars-fan kender du sikkert et utal af Yoda-citater, som bl.a. “Do or do not. There is no try.” eller “Judge me by my size, do you?”

Star Wars filmene

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet flere film, og fanskaren har vokset sig større og større. I slutningen af 2017 udkom den nyeste Star Wars film: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Rian Johnson

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jedi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

I december 2019 får en ny Star Wars film premiere, nemlig The rise of Skywalker:

Yoda udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Star Wars tema eller til temafesten med temaet “Star Wars”. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Yoda kostume til børn og og voksne:

 

Star wars yoda børnekostume 450x450 - Star Wars - Yoda kostume til børn og voksne

Yoda børnekostume

Nu kan du blive den store Jedi-Mester Yoda fra Star Wars. Kostumet er vellavet og luksuriøst med mange fine detaljer. Perfekt til næste fastelavn eller Halloween!
Yoda Klassisk Børnekostume indeholder en brun overall og en beige kappe med hætte i 100% polyester. Til dragten indgår også en Yoda-maske i plast, som dækker hele ansigtet og har hul til øjnene. Masken holdes på plads med et elastikbånd bagom hovedet. 

Find kostumet hos Temashop

 

star wars kostume til voksne 1 311x450 - Star Wars - Yoda kostume til børn og voksne

På udkig efter universets sejeste Yoda kostume? Så er dette kostume lige noget for dig. Med dette officielle Star Wars-produkt, kan du blive den grønne Jedi Master fra Star Wars-universet. Dette Yoda kostume indeholder alt, hvad du behøver for at blive den berømte Jedi Master.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Prinsesse Leia kostume til børn

SE OGSÅ: Stormtrooper kostume til voksne

SE OGSÅ Star Wars kostume til voksne

Indlægget Yoda kostume til børn og voksne indeholder affiliatelinks

2 meninger om “Star Wars – Yoda kostume til børn og voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!