Bananer i Pyjamas kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er I på jagt efter det ideelle parkostume til den kommende temafest? Så er Bananer i pyjamas kostume til voksne det oplagte valg.

Med Bananer i Pyjamas kostume til voksne, kommer I til at få en masse opmærksom til udklædningsfesten, når I kommer klædt ud som B1 og B2.

Hvem har ikke sunget med på “Bananer i Pyjamas på trapperne er klar…”? Alle der var børn i 1990’erne husker de to geniale bananer, der var klar på trapperne. Bananer i Pyjamas er et australsk TV-program for børn, som er blevet sent lige siden 1992. I 2012 blev en animeret version desuden udgivet, og derfor hitter de to glade bananer stadig.

Programmet handler om de to identiske bananer, som begge er klædt i stribet pyjamas. Det eneste, der gør det muligt at adskille de to, er navneskiltene på deres pyjamaskraver, hvor der enten står B1 eller B2. De to bananer er nogle ballademager, der elsker at lave narrestreger og hygge sig med deres bjørnevenner.

Bananer i pyjamas udklædning kan bruges i flere forskellige festlige anledninger, uanset om I skal fejre sidste skoledag, fastelavn, karneval eller temafest.

bananer i pyjamas 450x450 - Bananer i Pyjamas kostume til voksne

Bananer i Pyjamas voksenkostume

Drømmer du om lave narrestreger ligesom B1 eller B2 fra Bananer i Pyjamas? Så har du her muligheden for at gå helt bananas i dette sjove og festlige kostume, der forvandler dig til én af de to bananer. Det er den perfekte udklædning til dig og din ven, der skal fejre sidste skoledag eller karneval. Hop i et Bananer i Pyjamas kostume, og du bliver klar til festlige løjer! 
Pakken indeholder 1 stk. kostume, hvor der medfølger 2 stk. velcro navneskilte. Du får derfor selv muligheden for at vælge om, du vil være B1 eller B2.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Banan kostume til voksne

SE OGSÅ: Smølfe kostume til voksne

SE OGSÅ: Tom og Jerry kostume til voksne

Indlægget Bananer i Pyjamas kostume til voksne indeholder affiliatelinks

En mening om “Bananer i Pyjamas kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!