Tom og Jerry kostume til voksne – sjovt par kostume

Er I vilde med tegnefilm og særligt Tom & Jerry? Så kunne et Tom og Jerry kostume til voksne, være et oplagt kostume til den kommende temafest eller anden lejlighed for lidt action og acceleration.

Et Tom og Jerry kostume til voksne er et oplagt parkostume til den kommende temafest.

Tom & Jerry er en sjov tegnefilm der har kørt i rigtige mange år – og det er medvirkende til den kultstatus der findes omkring makkerparret Tom og Jerry. Filmene med Tom & Jerry i hovedrollerne handler om konflikterne mellem katten Tom og musen Jerry. Tegnefilmene består ofte af ren vold, der bliver fremstillet på en grinagtig måde. Tom er en til tider ondskabsfuld blålig huskat. Han er næsten altid taberen, ofte på grund af rent uheld. Musen Jerry er snu, hurtig og opmærksom. Mange voksne husker Tom og Jerry del af barndommen, på lige fod med Lucky Luke, Kaj & Andrea og andre ikoniske figurer og helte fra børneuniverset. 

Et Tom og Jerry kostume til voskne er et unikt kostume og der findes pt. kun en variation på det danske marked. Det har vi derfor vist nedenfor. Skal I klædes ud om Tom og Jerry til karneval, temafest eller sidste skoledag? Så finder I kostumerne her: 

tom kostume tom og Jerry tem & jerry udklædning kostume til voksne

Tom fra Tom & Jerry udklædning til voksne

Tom-kostumet indeholder et par grå bukser med en elastisk talje og en påsyet hale. Komplet kostume med bukser, bluse og maske. 

Find kostumet hos Temashop

 

jerry kostume tom og jerry tom & jerry udklædning voksne sidste skoledag kostume

Musen Jerry kostume til voksne

Jerry kostume indeholder et par brune bukser med en elastisk talje og en fastsat hale. Komplet kostume til sidste skoledag, karneval eller fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Par kostumer til voksne

LÆS OGSÅ: Adam og Eva kostume til voksne

Indlægget Tom og Jerry kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Tom og Jerry kostume til voksne - sjovt par kostume

4 meninger om “Tom og Jerry kostume til voksne – sjovt par kostume

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!