Tom og Jerry kostume til børn

Er I vilde med tegnefilm og særligt Tom & Jerry? Så kunne et Tom og Jerry kostume til børn, være et oplagt kostume til den kommende temafest eller anden lejlighed for lidt action og acceleration.

Et Tom og Jerry kostume til børn er et oplagt parkostume til den kommende temafest.

Hvem elsker ikke de skønne tegnefilm med Tom og Jerry? Tom & Jerry er en sjov tegnefilm der har kørt i rigtige mange år – og det er medvirkende til den kultstatus der findes omkring makkerparret Tom og Jerry.

Filmene med Tom & Jerry i hovedrollerne handler om konflikterne mellem katten Tom og musen Jerry. Tegnefilmene består ofte af ren vold, der bliver fremstillet på en grinagtig måde. Tom er en til tider ondskabsfuld blålig huskat. Han er næsten altid taberen, ofte på grund af rent uheld. Musen Jerry er snu, hurtig og opmærksom. Mange voksne husker Tom og Jerry del af barndommen, på lige fod med Lucky Luke, Kaj & Andrea og andre ikoniske figurer og helte fra børneuniverset. 

Der er ikke så mange forskellige bud på Tom og Jerry kostume til børn, men dem der findes, finder du her:

tom og jerry kostume til børn 450x450 - Tom og Jerry kostume til børn

Tom kostume til børn

Har Tom altid din favorit i Tom & Jerry-filmene? Med denne virkelig flotte Tom-dragt kan du klæde dig ud som din favoritkarakter og gå til kostumefesten. Derefter er det bare at håbe på, at din ærkerival Jerry også kommer… Tom & Jerry Tom Børnekostume er et rigtig sjovt kostume i form af katten Tom fra filmene Tom & Jerry. Dragten inkluderer en heldragt med hale samt en halvdækkende papmaske, som du sætter fast rundt om hovedet.

Find kostumet hos Partyking

jerry kostume til børn 450x450 - Tom og Jerry kostume til børn

Jerry kostume til børn

Vi har vel alle set Tom & Jerry i fjernsynet et tidspunkt i vores liv, så hvorfor ikke klæde dig ud som Jerry til næste kostumefest med vennerne? Alle kommer til at kende dig, og har du virkelig heldet med dig, har en anden ven klædt sig ud som katten Tom! Tom & Jerry Jerry Børnekostume er et rigtig sjovt kostume i form af Jerry fra filmene Tom & Jerry. Dragten inkluderer en heldækkende dragt sammen med en halvdækkende papmaske, som du sætter fast rundt om hovedet. Sammen med dragten medfølger en hale.

Find kostumet hos Partyking

jerry kigurumi kostume til børn 450x450 - Tom og Jerry kostume til børn

Jerry Kigurumi

Nu kan du klæde dig ud som musen Jerry fra tv-serien Tom og Jerry! Jerry er den lille mus, der altid er et skridt foran ærkefjenden Tom, så tag denne musedragt på, og så kan du lede efter din egen Tom, som du kan drille! Jerry Kigurumi er et rigtig flot kostume, der vil få dig til at ligne Jerry fra tv-serien Tom og Jerry! Dragten er lavet i 100 % fleece, og har en stor hyggelig hætte, som du kan trække over hovedet. Kigurumien passer lige så godt til halloween- og kostumefesten som når du skal hygge dig hjemme på sofaen!

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: Tom og Jerry kostume til voksne

SE OGSÅ: Katte kostume til børn

SE OGSÅ: Smølfe kostume til børn

Indlægget Tom og Jerry kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Tom og Jerry kostume til børn

error: Content is protected !!