Bi kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med dyr og insekter, særligt bier?

Så er et bi kostume til voksne et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller temafest.

Bi forbindes med forår og sommer, hvor alting blomstrer. Bier er det eneste insekt, der producerer menneskeføde. Bier lever nemlig af nektar, som de henter i blomsterne og laver om til honning.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. 

Som kostume er et abekostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer, f.eks. en livagtig abemaske. Dertil kommer at det er praktisk i forhold til at det ofte er en heldragt i plys, det betyder at det er et forholdsvist varmt kostume og nemt at tage af og på. 

Bi kostume eller bi udklædning er oplagt til både fastelavn og udklædning til temafest. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot bi kostume til voksne og vi har samlet de bedste her:

Skærmbillede 2018 01 21 kl. 12.43.53 652x1024 - Bi kostume til voksne

Bi kostume

Bliv den sødeste bi til det kommende karneval, fastelavn eller temafest. En sød og feminin bi med kjole med gule og sorte striber og matchende hat med fine detaljer.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 21 kl. 12.46.29 778x1024 - Bi kostume til voksne

Bi kostume

Stjæl al opmærksomheden til den kommende udklædningsfest med dette flotte bi kostume. Lille frækt sæt bestående af kjole, manchetter, vinger og pandebånd – perfekt til sidste skoledag eller karneval.

Find bi kostume hos Temashop

bi kostume til voksne bikostume voksne bien maya kostume til voksne bidronning kostume bikonge udklædning

Bi voksenkostume

Klæd dig ud som en sød humlebi, et perfekt kostume til sidste skoledag eller karneval. Du modtager et Bi Kostume, som består af en kjole. Bemærk at hårbøjle, strømper, handsker og lanterne ikke medfølger.

Find kostumet hos Temashop

collage 16 1024x911 - Bi kostume til voksne

Tilbehør til bi kostume til voksne

  1. Skal du klædes ud som en sød humlebi til fastelavn eller måske til sidste skoledag? Så er disse søde strømper i sort/gul med humlebi pynt, helt perfekte. Find dem hos Temashop.
  2. Klæd dig ud som en sød humlebi på en nem og enkel måde med dette flotte humlebi sæt. Fuldend looket med en stribet eller en gul kjole. Find bisættet hos Temashop.
  3. En rigtig bi har en matchende bi taske til at holde sin honning, eller andre gode sager. Find den fine bitaske hos Temashop.
  4. Fuldend bi looket med flotte bi negle.

 

Fandt du deet helt rigtige bi kostume til voksne?

bi kostume til voksne bikostume voksne bien maya kostume til voksne bidronning kostume bikonge udklædning

Se også: Bi kostume til børn

LÆS OGSÅ: Bumble bee Transformers kostume til kvinder

LÆS OGSÅ: Bumle bee Transformers kostume til mænd

LÆS OGSÅ: Mariehøne kostume til voksne

Indlægget Bi kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

3 meninger om “Bi kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!