Transformers kostume til mænd

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Transformers og er du en mand? Så er et transformers kostume til mænd, da et oplagt kostume til den kommende temafest, karneval eller rusfest.

Transformers-filmen handler om Sam Witwicky, der er lidt af en nørd og i kammeraternes øjne bliver han ikke mindre nørdet, da han fortæller om sin oldefar, der rejste til Sydpolen på ekspedition. Sam’s oldefar fandt nemlig en kæmpestor, robotlignende figur indefrosset i isen på Sydpolen. Denne robot kommer til at have en kæmpe indflydelse på Sam’s liv.

Langt fra Jorden har Autobots (det er de gode Transformers robotter) bekriget og forsøgt at nedkæmpe de onde Decepticons robotter. Kampene har stået på i hundrede år og lederne på slagmarken er henholdsvis Optimus Prime, leder af Autobots og den hensynsløse Megatron (leder af Decepticon).

Decepticons har desværre opdaget en energikilde på Jorden. Den vil de naturligvis gøre alt for at komme i besiddelse af, men Sam har nøglen, der kan forpurre deres planer.

Dette var komplottet på den første transformers film tilbage i 2007. Siden har historien udviklet sig over mange film, senest og formodentlig sidste film, Bumblebee, der havde dansk biografpremiere i starten af 2019.

Bumblebee’ er den sjette film i franchisen, der er baseret på det populære 80’er-legetøj Transformers, og bliver her vakt til live af Michael Bay som producer med bl.a. Steven Spielberg som executive producer, hvorfor det måske ikke er helt underligt, hvis man kommer til at tænke på E.T., når man ser traileren.

Transformers kostume til voksne er et robotkostume der kan bekrige og kæmpe fjenden. Det er et oplagt kostume hvis du er vild med Transformeruniverset og et transformer kostume til mænd kan selvfølgelig bruges til temafesten – men også hvis du bare har brug for at være en superhelt i hverdagen…. Er du frisk på at gå ned og handle i et superheltekostume?Find inspiration til et sejt transformer kostume til mænd her: 

 

bumble bee kostume til mænd transformers kostume til voksne

Bumblebee kostume til mænd

Bumblebee er en af karaktererne i den amerikanske science fiction-actionfilmen Transformers. Han er en robot, som kan forvandle sig til en bil. Hvor cool er det ikke? I dette flotte og detaljerige kostume kan du blive Bumblebee til næste fødselsdag eller kostumefest. Transformers Bumble Bee Kostume indeholder et vatteret jumpsuit i sort og gult med en maske af plastik (dækker ansigtet). Kostumet er fremstillet i polyester og fås i to størrelser til voksne. Dragten er et officielt licenseret produkt.

Find Bumble Bee kostume til mænd hos Temashop

 

 

LÆS OGSÅ: Transformers kostume til børn

LÆS OGSÅ: Transformers kostume til kvinder

LÆS OGSÅ: Astronaut kostume til voksne

 

Indlægget Transformers kostume til mænd indeholder affiliatelinks

En mening om “Transformers kostume til mænd

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!