Transformers kostume til mænd

Er du vild med Transformers og er du en mand? Så er et transformers kostume til mænd, da et oplagt kostume til den kommende temafest, karneval eller rusfest.

Transformers-filmen handler om Sam Witwicky, der er lidt af en nørd og i kammeraternes øjne bliver han ikke mindre nørdet, da han fortæller om sin oldefar, der rejste til Sydpolen på ekspedition. Sam’s oldefar fandt nemlig en kæmpestor, robotlignende figur indefrosset i isen på Sydpolen. Denne robot kommer til at have en kæmpe indflydelse på Sam’s liv.

Langt fra Jorden har Autobots (det er de gode Transformers robotter) bekriget og forsøgt at nedkæmpe de onde Decepticons robotter. Kampene har stået på i hundrede år og lederne på slagmarken er henholdsvis Optimus Prime, leder af Autobots og den hensynsløse Megatron (leder af Decepticon).

Decepticons har desværre opdaget en energikilde på Jorden. Den vil de naturligvis gøre alt for at komme i besiddelse af, men Sam har nøglen, der kan forpurre deres planer.

Dette var komplottet på den første transformers film tilbage i 2007. Siden har historien udviklet sig over mange film, senest og formodentlig sidste film, Bumblebee, der havde dansk biografpremiere i starten af 2019.

Bumblebee’ er den sjette film i franchisen, der er baseret på det populære 80’er-legetøj Transformers, og bliver her vakt til live af Michael Bay som producer med bl.a. Steven Spielberg som executive producer, hvorfor det måske ikke er helt underligt, hvis man kommer til at tænke på E.T., når man ser traileren.

Transformers kostume til voksne er et robotkostume der kan bekrige og kæmpe fjenden. Det er et oplagt kostume hvis du er vild med Transformeruniverset og et transformer kostume til mænd kan selvfølgelig bruges til temafesten – men også hvis du bare har brug for at være en superhelt i hverdagen…. Er du frisk på at gå ned og handle i et superheltekostume?Find inspiration til et sejt transformer kostume til mænd her: 

 

Optimus kostume til mænd optimus kostume til voksne transformers kostume til voksne

Optimus Prime kostume til mænd

Hvis du er stor science fiction-fan, findes der mange valgmuligheder, hvis du skal til udklædningsfest og vil klæde dig ud som noget, der afspejler din interesse. Du får her en smart dragt i polyester, der vil bevirke, at ingen andre gæster vil kunne gætte, hvem du er, hvis du da ikke tager masken af. Kostumet inkluderer et jumpsuit med kunstige muskler samt en plastmaske, der dækker ansigtet. Dragten er et officielt licenseret produkt og kan eksempelvis anvendes som kostume til en halloweenfest.

Find Optimus Prime kostume hos PartyKing

 

bumble bee kostume til mænd transformers kostume til voksne

Bumblebee kostume til mænd

Bumblebee er en af karaktererne i den amerikanske science fiction-actionfilmen Transformers. Han er en robot, som kan forvandle sig til en bil. Hvor cool er det ikke? I dette flotte og detaljerige kostume kan du blive Bumblebee til næste fødselsdag eller kostumefest. Transformers Bumble Bee Kostume indeholder et vatteret jumpsuit i sort og gult med en maske af plastik (dækker ansigtet). Kostumet er fremstillet i polyester og fås i to størrelser til voksne. Dragten er et officielt licenseret produkt.

Find Bumble Bee kostume til mænd hos Temashop

 

Optimus kostume til mænd optimus kostume til voksne transformers kostume til mand

Transformers kostume til voksne

Optimus Prime tilhører Transformers og han er lederen af Autobots. Når du har dette seje kostume på, ligner du Optimus Prime, og når du tager det på, vil du ligne Optimus Prime som en lastbil. Hvor awesome er det lige! Transformers Optimus Prime Transformerbar Kostume inkluderer en overall i sort, grå, rød og blå med ben/fodbeskytter, bagstykke, håndbeskytter og en ansigtsmaske. Du vil ligne Optimus Prime i lastbilform. Kostumet er lavet i polyester og skum (polyfoam). Masken er i plast.

Find kostumet hos PartyKing

 

optimus-prime-transformers-luksus kostume

Luksus Optimus kostume til voksne

Fra den officielt licenserede Transformerskollektion kommer dette fantastiske Optimus Prime kostume. Optimus Prime Kostume inkluderer en rød, hvid og blå overall med trykte detaljer, et aftageligt bryststykke og en detaljeret maske. 

Find kostumet hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: Transformers kostume til børn

LÆS OGSÅ: Transformers kostume til kvinder

LÆS OGSÅ: Astronaut kostume til voksne

 

Indlægget Transformers kostume til mænd indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Transformers kostume til mænd

En mening om “Transformers kostume til mænd

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!