Astronaut kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med det ydre rum eller drømmer du om at gå en tur på månen?

Så er et astronaut kostume til voksne et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, temafest, eller karneval.

I masser år har flere drømt om at gå på månen eller måske komme ud og udforske en ny uspoleret planet i søgen efter liv andre steder end på jorden. I 1961 skrev den russiske kosmonaut verdenshistorie, da han blev det første menneske i rummet

En astronaut er en person der tager på rumfart, eller i hvert fald har gjort en karriere ud af at gøre sig klar til at tage på rumfart. Jobbet som astronaut er måske et af de mest udfordrende i verden, men også fyldt med fantastiske oplevelser.At rejse ud i rummet er en af de mest krævende udfordringer et menneske kan udsættes for. Derfor er jobbet som astronaut heller ikke muligt for alle. 

Rummet er et usundt sted for menneskekroppen at opholde sig. Der findes ingen luft at indånde. Der er vakuum. Temperaturen, som astronauterne bevæger sig i, varierer helt fra minus 100 til plus 100 grader Celsius. Sollyset er så stærkt, at synet kan tage skade. Endelig udsættes kroppen for stråling, som øger risikoen for kræft. Derfor er det meget vigtigt at en astronaut har den rette dragt på når rummet skal udforskes.

Typisk er rumdragten hvid, dels fordi hvid reflekterer varme, dels fordi hvid er let synligt i rummet. Dragten indeholder alt, hvad astronauten behøver for at kunne klare sig og udføre arbejdet under rumvandringer. En rigtig rumdragt kræver noget af en mand (eller kvinde), den vejer nemlig 140 kilo med fuld udrustning. Men når først rumdragten er i orden, så er astronauten klar til at gå på rumvandring.

Skal du klædes ud som astronaut, kan du finde de fineste og sejeste astronaut kostumer nedenfor.  Vi har samlet de bedste astronaut kostumer på det danske marked, så du har overblik over mulighederne. Find astronaut kostumer til både mænd og kvinder her:

Skærmbillede 2018 12 04 kl. 00.33.34 661x1024 - Astronaut kostume til voksne

Astronaut kostume

Bliv klar til temafest med denne seje astronaut dragt, der forvandler dig om til en ægte astronaut. Husk hjelmen. 

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 04 kl. 00.35.25 672x1024 - Astronaut kostume til voksne

Hvidt astronaut kostume

Houston, we have a problem. Ikke længere! Skal du til udklædningsfest på den nærmeste rumstation, jamen så har vi da det rette outfit til dig! Den hvide jakke med sølvdetaljer og silverboots giver dig et autentisk astronautlook. Spaceman-kostumet inkluderer en hvid jakke med sølvdetaljer og det amerikanske flag på brystet samt et par matchende bukser. Der medfølger også et par skoovertræk og handsker i sølv samt en matchende hjelm. Klæd dig ud i denne seje rumdragt og forestil Neil Armstrong, som var det første menneske og astronaut som satte sine fødder på månen.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 04 kl. 00.37.43 690x1024 - Astronaut kostume til voksne

Orange Astronaut kostume til voksne

Bliv klar til udklædningsfest med denne seje orange dragt som forvandler dig om til en Astronaut!

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 04 kl. 00.39.36 725x1024 - Astronaut kostume til voksne

Rumdragt kostume

Bliv klar til det ydre rum i dette seje rumkostume. Et lille skridt for menneskeheden, men et stort skridt for den ultimative udklædningsfest. Astronaut Kostume inkluderer en heldragt med amerikansk flag trykt på venstre bryst, en hjelm og matchende skoovertræk.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det helt rigtige astronaut kostume til voksne?

rumdragt kostume astronaut udklædning rum tema fest månefest kostume

 

 

SE OGSÅ: Astronaut kostume til børn

SE OGSÅ: Alien kostume til voksne

SE OGSÅ: Stormtroopers kostume til voksne

Indlægget astronaut kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

En mening om “Astronaut kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!