Mavedanser kostume til børn

Har du et barn vild med det eksotiske og mavedans, så er et mavedanser kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende temafest eller fastelavn.

Har I været på ferie i udlandet, hvor der har været mavedans, så har du helt sikkert en lille pige, der har stået og øvet sig i at lege mavedanser. Nu kan hun blive mavedanser for en dag, med et mavedanser kostume.

Mavedans er det danske udtryk for orientalsk dans. Mavedans siges at være én af verdens ældste danseformer. 

Men navnet mavedans er egentlig misvisende, for det er ikke kun maven, der danser – det er hele kroppen, der kommer i bevægelse. Selvom maven som regel er blottet og i centrum, så er hofter, arme, hals og håndled også vigtige dele af mavedansen, hvor danserens krop nærmest smelter sammen med musikken i glidende bevægelser.

Idag bliver der danset Orientalsk mavedans over hele verden og inden hvert geografiske område har dansen sit eget særpræg; tyrkisk mavedans, egyptisk mavedans, græsk mavedans etc. Med andre ord, hvert land har sine dansetraditioner, som kan variere meget fra egn til egn.

Klæd dit barn på i et af de smukke nedenstående kostumer, lad hende øve nogle dansetrin ved hjælp fra en Youtube video og efter det er hun klar til fest.

Skal dit barn skal klædes ud som en mavedanser, findes der flere gode bud på et mavedanser kostume. Mavedanser kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen eller til leg derhjemme. 

Skærmbillede 2019 01 28 kl. 22.15.03 742x1024 - Mavedanser kostume til børn

Mavedanser kostume

Kan din pige lide at klæde sig ud, så er dette kostume det helt rigtige valg. Hun bliver som taget ud af Aladdin tegnefilmen i dette flotte kostume, som også er oplagt som et mavedanser kostume. Kostumet indeholder bukser, top og slør.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 28 kl. 22.21.13 617x1024 - Mavedanser kostume til børn

Arabisk danserinde kostume

Elegant, arabisk danserinde kostume, der består af bluse med vest, bukser og hat med slør. Ifør dig dette kostume og bliv klar til fastelavn eller en sjov udklædnings leg.

Find kostumet hos Temashop

mavedanser kostume til børn, mavedanser udklædning til børn, mavedans kostume, mavedanser kostumer, mavedans børnekostume, fastelavnskostume til børn

Arabisk prinsesse kostume

Klæd dig ud som Arabiens drøm, i denne søde og gennemførte prinsesse kjole. Kjolen passer perfekt til fastelavn og andre festlige lejligheder. Kostumet er desuden også perfekt til udklædning som mavedanser.

Find kostumet hos Temashop

mavedanser kostume til børn, mavedanser udklædning til børn, mavedans kostume, mavedanser kostumer, mavedans børnekostume, fastelavnskostume til børn

Orientalsk Mavedanser børnekostume

Forvandl dig om til en smuk, orientalsk mavedanser med dette fine kostume, der består af mavebluse, bukser, bælte og hovedbeklædning med slør.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Mavedanser kostume til voksne

SE OGSÅ: 1001 nat eventyr – Arabiske kostumer til børn

Indlægget Mavedanser kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Mavedanser kostume til børn

2 meninger om “Mavedanser kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!