Påskeheks kostume til voksne

Er du på jagt efter et godt påske kostume til årets påskefest. Hvad med et påskeheks kostume til voksne, som også kan bruges til halloween og fastelavn?

Hekse og påske

I dag forbinder vi mest hekse med Sankthansaften, men før i tiden har hekse også huseret i forbindelse med påsken. Der findes en del beretninger fra 1800-tallets bondesamfund, der fortæller, at heksene aftenen før Skærtorsdag fløj til Bloksbjerg.

Onsdag i påskeugen kaldes også Skt. Skadeaften, fordi man øst for Storebælt mente, at heksene denne aften fløj til sabbat med djævelen. Heksene fløj enten på en skade eller en kost, og de kom tilbage allerede torsdag for at gå i kirke og til alters. På Sankt Skadeaften måtte man sørge for at fjerne alle de redskaber, der kunne bruges som transportmidler for heksene. F.eks.  grisler og rager til de udendørs bageovne. Hvis en heks fløj afsted på sådan én, ville man få dårligt brød året igennem.

Troen på hekse

Heksen er kendt for at være den onde, den luskede og snedige kvinde – i mange eventyr og fortællinger. Hun bruger trolddom og magi med hendes fjender og for at få sin vilje. Hun er mystisk og uanset om hun er ude på at lokke børn til hendes hus af slik eller på udkig efter ingredienser til kendes heksebryg, så er det med at være varsom! 

I flere historier og eventyr dukker der hekse op, oftest bliver de opfattet som ondsindet. Heksefiguren tager udgangspunkt i naturreligionernes mytologi og er blevet videreudviklet gennem folkeeventyr og religiøse skræmmebilleder. 

Men troen på hekse eksisterer ikke kun i bøgerne, faktisk har man siden stenalderen troet på hekse og troldmænd. Men især i 1600-tallet var hekse og troldmænd et meget udskældt folkefærd. Kirken jagtede for det meste kvinder men også mænd og nåede at dræbe mange uskyldige mennesker selvom de mange mennesker faktisk hjalp andre folk med at blive raske fra urter og forskellige medicin. Men hvis mennesket gik hen og døde, kunne de selv gå hen og blive beskyldt for at være heks eller troldmand.

Selv den dag i dag er der stadig folk der lever som hekse og folk der tror på heksenes magiske evner. Hekse i dag er hovedsageligt en gruppe spirituelle, ikke-missionerende mennesker, der arbejder med selvudvikling, intuition, magi, tarokkort, drømmetydning, healing, urter og krystaller.

Når en heks skitseres er det oftest med en høj heksehat, en lang sort kappe, en krum bevortet næse med vorter og med sig har hun som regel hendes flyvende kost, tryllestav og heksegryde.

Der findes et hav af forskellige hekse kostumer til voksne. Vi har fundet nogle gode bud på et flot påskeheks kostume til voksne frem her: 

Skærmbillede 2019 03 24 kl. 23.26.10 676x1024 - Påskeheks kostume til voksne

Påskeheks kostume til voksne

Flot og forførende hekse kostume i flot mørkeblå farve. Kostumet er godt til Halloween, hvor du helt sikkert vil stråle i mængden.

Find kostumet hos Temashop

påske heks kostume til voksne - Påskeheks kostume til voksne

Vendbar heksekappe

Dette er en sej kappe. Du bestemmer helt selv, hvilken farve du vil vise frem. Den er nemlig lilla på den ene side og sort på den anden. Du føler måske endda for at skifte farve i løbet af aftenen. Den passer perfekt til en heksedragt ved en udklædningsfest eller halloweenfest.

Find kostumet hos Partyking

hvidt hekse kostume til voksne - Påskeheks kostume til voksne

Hvidt hekse kostume

Hvorfor skal alle hekse være klædt i sort hele tiden? Sort kjole, sort hår, sort hat osv. .. Skil dig ud fra mængden af hekse ved at tage dette helt magisk smukke og flotte hvide heksekostume på! Hvid Heks Kostume inkluderer en lang og hvid kjole der sættes fast rundt om halsen hvilket gør den ekstra lækker. Kjolen leveres med et lækkert, glitrende tryk i bunden og med et flot mønster øverst. Inkluderet er også en matchende hvid heksehat.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 03 24 kl. 23.36.17 810x1024 - Påskeheks kostume til voksne

Traditionelt hekse kostume

Har du kosten klar? Dette heksekostume til kvinder består af en overdel, et bælte og en nederdel (kost, tørklæde og sko ikke inklusiv). Overdelen er brun med lange gule ærmer og et sort nælte er til at tage om taljen. En sort nederdel med lapper i forskellige farver er til stede på dette kostume. 

Find kostumet hos Vegaoo

Skærmbillede 2019 03 24 kl. 23.39.35 804x1024 - Påskeheks kostume til voksne

Heksekostume til kvinder

Denne heksekjole er lang i grønt og sort stof med måner og stjerner påtrykt. Overdelen af kjolen er i sort stof med velour effekt. Ærmerne er lange og består af både grønt gennemsigtigt stof og sort stof som også matcher det nederste af denne seje heksekjole. 

Find kostumet hos Vegaoo

Skærmbillede 2019 03 24 kl. 23.42.14 615x1024 - Påskeheks kostume til voksne

Magiske påske heks kostume til voksne

Kast magien på dine gæster! Dette heksekostume til voksne består af en kjole og en hat (paryk og sko medfølger ikke). Kjolen er fremstillet i sort velours med motiver. Kjolen er lang og har lange ærmer samt en rund halsudskæring. 

Find kostumet hos Vegaoo

LÆS OGSÅ: Påskeheks kostume til børn

LÆS OGSÅ: Hekse kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Påskehare kostume

Indlægget Påskeheks kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Påskeheks kostume til voksne

En mening om “Påskeheks kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!