Sølv kostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er du inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i sølv? Vi har samlet det bedste udvalg af sølv kostumer til voksne, så du bliver klar til fest.

Sølv kostumer til voksne kan bruges til flere anledninger f.eks. sidste skoledag, karneval, sølv temafest, nytårsaften eller fastelavn.

Et farvetema giver gæsterne mange muligheder for kostumer, da de udelukkende skal forholde sig til farven og intet andet. Et sølvkostume behøver ikke være sølv fra top til tå. Det kan f.eks. Være sølvbukser med en festlig overdel, en sølvfarvet kjole eller et overlæs af sølvkæder eller glimmer, der understreger temaet. Kostume til sølvfest afhænger selvfølgelig af om der er en anledning til sølvfesten, men nedenfor ses gode og sjove bud på et sølvkostume til sølvfesten:

diskodronning kostume 450x450 - Sølv kostumer til voksne

Diskodronning kostume

Vis hvem der er dansegulvets ukronede dronning med dine vilde moves og hurtige fødder. Du er naturligvis iført denne mægtige heldragt i både guld og sølv! Denne 70’er-dragt i polyester gør dig til aftenens dronning. Dragten kan både bruges til guld og sølv temafest.

Find kostumet hos Partyking

70´er discobukser sølv kostumer til voksne  340x450 - Sølv kostumer til voksne

70´er discobukser

Bliv klar til at feste igennem hele natten, med disse skønne sølv discobukser. Kombiner bukserne med en skjorte og dine bedste dansesko.

Find kostumet hos Temashop

Kiss kostume til vooksne 450x450 - Sølv kostumer til voksne

Kiss kostume til voksne

Kiss satte ikke bare standarden for heavybands, de revolutionerede også musikverden med deres seje scenekostumer og makeup. Nu har du chancen for at forvandle dig til et af bandets medlemmer med dette Kiss-inspirerede kostume. Kiss-kostumet inkluderer en sort heldragt med lynlås fortil og sølvfarvede detaljer. Der indgår desuden også en sølvfarvet kappe, som sidder fast på
ryggen. Køb også mikrofon, paryk og sminke, så du ender med et komplet outfit.

Find kostumet hos Partyking

Sølv Dirndl 260x450 - Sølv kostumer til voksne

Fin Dirndl kostume der både kan bruges til sølv temafest og årets oktoberfest. Kjolen er helt unik i sit smukke sølv design og har derudover en masse flotte detaljer, som gør den ekstra elegant.

Find kostumet hos Temashop

kniv kostume til voksne sølv kostumer til voksne 450x450 - Sølv kostumer til voksne

Kniv kostume

Er du inviteret til en fest med et madtema? Så vil du sandsynligvis blive et unikt indslag, når du dukker op som en kniv! Dette er en super sjov og enkel knivdragt, helt uden dikkedarer. Kostumet består af et forstykke i form af en sølvfarvet kniv (den har intet rygstykke). Det sættes fast på dit hoved, mens du placerer dit ansigt i det udskårne hul.

Find kostumet hos Partyking

Showtime sølv palliet jakke 323x450 - Sølv kostumer til voksne

Showtime sølv palliet jakke

Elsker du at skille dig ud fra mængden eller skal du optræde med et show til temafesten? Så skal det selvfølgelig gøres med stil med denne showtime palliet jakke. Jakken er fuld af glitter og pailletter, der kan sætte prikken over i’et til en hver lejlighed.

Find jakken hos Temashop

Sølv diskoskjorte til mænd 450x450 - Sølv kostumer til voksne

Sølv diskoskjorte til mænd

Det er nok praktisk taget umuligt at sidde stille med denne skjorte på og musik i ørerne. Herreskjorte Disko Sølv er en flot skjorte i sølvfarve med glitrende detaljer, som får tankerne hen på 80’erne og diskoens glansdage. Perfekt som en del af et større kostume eller alene.

Find herreskjorten hos Partyking

døden kostume til voksne sølv voksenkostumer 328x450 - Sølv kostumer til voksne

Skelet hersker kostume

Ankom til temafesten i dette uhyggelige kostume bestående af sort kåbe med sølv detaljer. Kostumet har mange fine detaljer og kan både bruges til sølv temafest og halloween.

Find kostumet hos Temashop

Sort sølv dronning kostume til voksne 450x450 - Sølv kostumer til voksne

Dronning kostume til voksne

Ankom til festen som den dronning du nu engang er. Kostumet indeholder en lang, sort kjole med en fløjlsfinish med flotte, sølvskinnende detaljer. Ærmerne har ekstra vidde forneden, og omkring taljen er der en sølvfarvet korsetlignende del, som gør kjolen ekstra effektfuld. Omkring skulderpartiet er kjolen fremstillet af et tykkere materiale, og den er flot skåret i et åbent design. Sidst, men ikke mindst indgår der en sølvfarvet dronningekrone.

Find kostumet hos Partyking

astronaut kostume til voksne 450x450 - Sølv kostumer til voksne

Astronaut kostume til voksne

Et lille skridt for menneskeheden, men et stort skridt for den ultimative udklædningsfest. Astronaut Kostume inkluderer en heldragt med amerikansk flag trykt på venstre bryst, en hjelm
og matchende skoovertræk.

Find kostumet hos Partyking

sølv catsuit kostume til voksne 302x450 - Sølv kostumer til voksne

Sølv catsuit til voksne

Ankom til temafesten i dette udfordrende kostume og vær sikker på at få en masse opmærksomhed. Vis dine former frem i denne sølv farvede heldragt i strækstof med skinnende effekt. 

Find heldragten hos Temashop

Gatsby sølv kjole 450x450 - Sølv kostumer til voksne

Sølv Gatsby kostume

Hvis du ved, hvordan man fester med stil, er dette det ultimative kostume! Invitér til en storslået fest i luksusvillaen og overrask alle med dette fantastiske outfit. Perfekt valg til dig, der vil være den mest elegante til udklædningsfesten. Gatsby-sølvkostumet omfatter en frynsekjole med glitrende sølvdetaljer og matchende pandebånd i polyester.

Find kostumet hos Partyking

Uhyggelig Sølv Engel Kostume 309x450 - Sølv kostumer til voksne

Bliv forvandlet om til en uhyggelig engel i denne sølv kostume, bestående af en knælang kjole med flæser og matchende vinger. Et uhyggeligt kostume der kan bruges til flere festlige lejligheder. 

Find kostumet hos Partyking

Morphsuit sølv kostume til voksne 450x450 - Sølv kostumer til voksne

Morphsuit sølv kostume

Sølvfarvet morphsuit til dig, som vil skinne ekstra meget. Morphsuitet er en kropsnær heldragt, som er syet i lycra af en høj kvalitet. Dragten kommer med lynlås langs ryggen og op over bagsiden af hovedet. Masken sidder fast på resten af dragten, og du kan se ud gennem dragten (dog med et begrænset udsyn!).

Find kostumet hos Partyking

70´er diskokostume 450x450 - Sølv kostumer til voksne

70´er diskokostume

Skru op for 70’er-melodierne (eller hvad du har lyst til) på højeste volumen og dans løs i denne fede 70’er-dragt! De overdimensionerede ben giver dig et tidstypisk look og tillader ekstra cool dansetrin.
70’er-kostumet indbefatter et sølvfarvet bodysuit i en halterneckmodel med tryk af holografiske cirkler. Tilkøb en afroparyk og solbriller, så du opnår et komplet outfit.

Find kostumet hos Partyking

sølv træningssæt 450x450 - Sølv kostumer til voksne

Sølv træningssæt

Vis dit sande jeg i et sejt træningssæt. Og dette er ikke blot et træningssæt – det er et sølvfarvet træningssæt! Det er lige så flot på et diskotek, som til hip-hop-koncerten, eller når du skal ud og løber!
Produktet indeholder en sølvfarvet jakke med lynlås og et par sølvfarvede bukser.

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: Regnbue kostumer til voksne

SE OGSÅ: Guld kostumer til voksne

SE OGSÅ: Sølvfest temafest

SE OGSÅ: Sidste skoledag udklædning

Indlægget Sølv kostumer til voksne indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

En mening om “Sølv kostumer til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!