Sølv kostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er du inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i sølv? Vi har samlet det bedste udvalg af sølv kostumer til voksne, så du bliver klar til fest.

Sølv kostumer til voksne kan bruges til flere anledninger f.eks. sidste skoledag, karneval, sølv temafest, nytårsaften eller fastelavn.

Et farvetema giver gæsterne mange muligheder for kostumer, da de udelukkende skal forholde sig til farven og intet andet. Et sølvkostume behøver ikke være sølv fra top til tå. Det kan f.eks. Være sølvbukser med en festlig overdel, en sølvfarvet kjole eller et overlæs af sølvkæder eller glimmer, der understreger temaet. Kostume til sølvfest afhænger selvfølgelig af om der er en anledning til sølvfesten, men nedenfor ses gode og sjove bud på et sølvkostume til sølvfesten:

 

70´er discobukser sølv kostumer til voksne  340x450 - Sølv kostumer til voksne

70´er discobukser

Bliv klar til at feste igennem hele natten, med disse skønne sølv discobukser. Kombiner bukserne med en skjorte og dine bedste dansesko.

Find kostumet hos Temashop

 

Sølv Dirndl 260x450 - Sølv kostumer til voksne

Fin Dirndl kostume der både kan bruges til sølv temafest og årets oktoberfest. Kjolen er helt unik i sit smukke sølv design og har derudover en masse flotte detaljer, som gør den ekstra elegant.

Find kostumet hos Temashop

 

Showtime sølv palliet jakke 323x450 - Sølv kostumer til voksne

Showtime sølv palliet jakke

Elsker du at skille dig ud fra mængden eller skal du optræde med et show til temafesten? Så skal det selvfølgelig gøres med stil med denne showtime palliet jakke. Jakken er fuld af glitter og pailletter, der kan sætte prikken over i’et til en hver lejlighed.

Find jakken hos Temashop

 

sølv catsuit kostume til voksne 302x450 - Sølv kostumer til voksne

Sølv catsuit til voksne

Ankom til temafesten i dette udfordrende kostume og vær sikker på at få en masse opmærksomhed. Vis dine former frem i denne sølv farvede heldragt i strækstof med skinnende effekt. 

Find heldragten hos Temashop

 

 

SE OGSÅ: Regnbue kostumer til voksne

SE OGSÅ: Guld kostumer til voksne

SE OGSÅ: Sølvfest temafest

SE OGSÅ: Sidste skoledag udklædning

 

Indlægget Sølv kostumer til voksne indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

En mening om “Sølv kostumer til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!