Aladdin kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvis kostumet skal være Disney, eksotisk og mystisk, så er det oplagt at valget falder på et Aladdin kostume til voksne – som et Jasmin kostume til voksne, Aladdin kostume til voksne, eller måske et Genie kostume eller den mere uhyggelige Jafar! 

Et Aladdin kostume er et kostume der gengiver en af de kendte karakterer fra historien om netop Aladdin: Aladdin er en gadedreng i byen Agrabah. Han møder prinsessen Jasmin, som har klædt sig ud som en gadepige. Da hun er træt af at være indelukket på slottet hos sin far. Han ønsker nemlig at hun skal giftes med en prins. Jafar som er Jasmin far’s højre hånd. Han vil have fat i lampens ånd. Han skal bruge en bestemt person. Det viser sig at være Aladdin. Han finder lampen, men lige inde han er ved at komme op fra hulen, er Jafar ved at gøre det af med ham. Men Aladdin’s abu bider Jafar og tager lampen fra ham. Da Aladdin , aben Abu, ånden Genie og det flyende tæppe kommer ud af hullen, bestemmer Aladdin sig for at blive en prins, så han kan få prinsesse Jasmin. Så starter eventyret. Lampen kommer i Jafar’s hænder og han er igang med at overtage riget. Aladdin redder riget sammen med sine venner. Til sidst beslutter sultanen at prinsesse Jasmin må gifte sig hvem hun ønsker. Hun vælger Aladdin. Samtidigt med får Genie sin frihed, som Aladdin lovede ham.

Et Aladdin kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafesten eller bare sjov og leg derhjemme. Alle steder hvor du går efter et mystisk eksotisk look. Der er efterhånden lavet flere forskellige Aladdin kostume til voksne – af flere af de karaterer som alle kender fra Aladdin film. Hvis du skal til Disney temafest, så find inspiration her. 

 

Aladdin kostume til voksne

jasmin udklædning til voksne jasmin kostume kvinder jasmin dame kostume disney kostume til voskne

 

Jasmin kostume til voksne

Er er du inviteret til udklædningsfest eller fest med Tusind og En Nat-tema? Så passer dette kostume helt perfekt. Kostumet består af bukser, top, halskæde og pandebånd. Alt er lavet i et skinnende stof for at give den rette følelse, når du skal klæde sig ud som en elegant Jasmin.

Find kostumet hos Temashop

 

 

aladdin som gadedreng aladdin kostume til voksne disney kostume til voksne aladdin kostume mand

Aladdin som gadedreng

Super sødt og sejt Aladdin kostume til voksne. Kostumet består af top, bukser, hat og den vigtige abe – prikken over iét. Gå ud og find Jasmin og sammen kan I klare det hele – med lidt hjælp fra Genie. 

Find kostumet hos Temashop

eller

Find kostumet hos PartyKing

 

jasmin udklædning til dame turkis kostume fastelavnskostume til kvinder eksotisk kostume

Jasmin kostume til kvinder

Tag dette kostume på for at befinde dig i en helt ny verden for en aften. Jasmine er en utrolig smuk og eventyrlig prinsesse, så dette outfit er perfekt til den, der søger lidt spænding til maskeraden. Her får du et kostume, der forestiller prinsessen Jasmine fra Disneyfilmen Aladdin. Kostumet omfatter en blå jumpsuit med gulddetaljer og bølgende stof samt et guldfarvet pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

eller

Find kostumet hos PartyKing

 

Jafar kostume til voksne disney skurk kostume til voksne eksotisk kostume til mænd

Jafar udklædning til voksne

Er du en af dem, der har stået i kø i forbindelse med premieren på Aladdins remake? Eller sad du i stedet derhjemme og så tegneserieklassikeren? Jafar er en af de mest onde Disneyskurke og desuden en af de flotteste. Tag dette kostume på for at blive lige så uhyggelig som hot til næste maskerede.

Find kostumet hos PartyKing

 

aladdin på det flyvende tæppe kostume til voksne

Aladdin på det flyvende tæppe kostume

Træd ind på tæppet og flyv ud i verden og find den skønne prinsesse Jasmin og mange skønne eventyr. 

Find kostumet hos Temashop

 

Genie kostume til voksne ånd kostume til voksne

Genie udklædning til voksne

Her har vi en rigtig festlig og oppustelig(!) version af Disneys rapkæftede ånd! Genie, som han kaldes på engelsk, har altid noget at sige om hvad som helst og er en af de mest underholdende karakterer i den klassiske film. Er du godt klar over, at du er noget af en klovn med sans for humor, er denne sjove dragt et godt alternativ! Ved hjælp af en smart, batteridrevet anordning puster du overdelen op til flaskelignende proportioner.

Find kostumet hos PartyKing

 

aladdin kostume til mænd

Aladdin voksenkostume

Ønsk med omhu, Aladdin. For hvis du kommer i besiddelse af en magisk lampe, skal du tænke dig godt om. Klæd dig ud som en af Disneys sjoveste helte, nemlig Aladdin. Med lidt hjælp fra Ånden i lampen; Genie, kan du være heldig at møde en ægte prinsesse!

Find kostumet hos Temashop

 

Aladdin par kostume disney par kostume aladdin og jasmin kostumer til voksne

Aladdin par kostume

Find også kostumerne som par kostume. 

Find kostumerne hos Temashop

 

 

sultan kostume til voksne disney kostume til mænd

Sultan kostume til voksne

Du vil helt sikkert få en masse opmærksomhed, når du klæder dig ud som en elegant arabisk sultan.

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: 1001 nat eventyr kostumer til voksne

LÆS OGSÅ: Aladdin kostumer til børn

LÆS OGSÅ: Mavedanser kostume til voksne

 

Indlægget Aladdin kostumer til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Aladdin kostume til voksne

En mening om “Aladdin kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!