Aladdin kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvis kostumet skal være Disney, eksotisk og mystisk, så er det oplagt at valget falder på et Aladdin kostume til voksne – som et Jasmin kostume til voksne, Aladdin kostume til voksne, eller måske et Genie kostume eller den mere uhyggelige Jafar! 

Et Aladdin kostume er et kostume der gengiver en af de kendte karakterer fra historien om netop Aladdin: Aladdin er en gadedreng i byen Agrabah. Han møder prinsessen Jasmin, som har klædt sig ud som en gadepige. Da hun er træt af at være indelukket på slottet hos sin far. Han ønsker nemlig at hun skal giftes med en prins. Jafar som er Jasmin far’s højre hånd. Han vil have fat i lampens ånd. Han skal bruge en bestemt person. Det viser sig at være Aladdin. Han finder lampen, men lige inde han er ved at komme op fra hulen, er Jafar ved at gøre det af med ham. Men Aladdin’s abu bider Jafar og tager lampen fra ham. Da Aladdin , aben Abu, ånden Genie og det flyende tæppe kommer ud af hullen, bestemmer Aladdin sig for at blive en prins, så han kan få prinsesse Jasmin. Så starter eventyret. Lampen kommer i Jafar’s hænder og han er igang med at overtage riget. Aladdin redder riget sammen med sine venner. Til sidst beslutter sultanen at prinsesse Jasmin må gifte sig hvem hun ønsker. Hun vælger Aladdin. Samtidigt med får Genie sin frihed, som Aladdin lovede ham.

Et Aladdin kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafesten eller bare sjov og leg derhjemme. Alle steder hvor du går efter et mystisk eksotisk look. Der er efterhånden lavet flere forskellige Aladdin kostume til voksne – af flere af de karaterer som alle kender fra Aladdin film. Hvis du skal til Disney temafest, så find inspiration her. 

 

Aladdin kostume til voksne

 

prinssse jasmin kostume til kvinder prinsesse jasmin udklædning

Jasmin udklædning til kvinder

Opdag en helt ny verden og lev dig ind i rollen som den smukke Disney Prinsesse: Jasmin fra Aladdin. Med Prinsesse Jasmin kostumet kan du nemt synge med på “Arabiens Nat” og “Et Helt Nyt Liv” imens du gør sig klar til at tage en tur på dit flyvende tæppe. Kostumet består af en top, bukser og hårbånd i smukke turkis blå nuancer med tilhørende guld detaljer. Dette kostume er perfekt til Sidste Skoledag, Karneval og Halloween. Fuldend kostumet med en Jasmin paryk og flotte guld smykker.

Find kostumet hos Temashop

 

genie kostume ånden i glasset kostume ånden i glasset udklædning genie kostume til voksne alladdin udklædning voksne

Genie udklædning

Skønt Genie kostume med selveste Genie i egen høje person. Husk kun at give folk på din vej 3 ønsker. Hverken mere eller mindre.

Find kostumet hos Temashop

 

alladdin kostume til voksne 1001 nats kostume alladdin udklædning til voksne arabisk kostume genie ånd udklædning

Alladdin kostume til voksne

Ønsk med omhu, Aladdin. For hvis du kommer i besiddelse af en magisk lampe, skal du tænke dig godt om. Tag det flyvende tæppe til næste temafest, og ager Disney’s sjoveste helt Aladdin for en aften, så garantere vi at du bliver festens mest populære gæst.

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: 1001 nat eventyr kostumer til voksne

LÆS OGSÅ: Aladdin kostumer til børn

LÆS OGSÅ: Mavedanser kostume til voksne

 

Indlægget Aladdin kostumer til børn indeholder affiliatelinks

En mening om “Aladdin kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!