Fange kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Drømmer dit barn om at lave det perfekte prison break? Så er et fange kostume til børn det oplagte kostume til den kommende tema- eller fastelavnsfest.

Et fange kostume er et meget populært kostume for hele familien. Typisk kendetegnes en fanges tøj ved at være stribet sort og hvidt eller ved at være helt ensfarvet. Klæder du dit barn ud som fange, så husk at holde med ham/hende, inden de stikker af med godterne fra fastelavnstønden.

Er dit barn klædt ud som fange til fastelavnsfesten, så husk at finde på hvilken forbrydelse han/hun har gjort. Men husk også at holde øje med politibetjentene, som helt sikkert også dukker op til fastelavnsfesten.

En fange udklædning til børn kan bruges i flere sammenhænge f.eks. til den kommende fødselsdag, fastelavn, temafest, halloween eller blot til leg i hjemmet. Der findes flere forskellige bud på et flot fange kostume til børn:

 

fange babykostume fastelavnskostume til baby fangedragt babykostume

Baby fangedragt str. 74-98

Måske er din baby en lille røver til hverdag, så nu kan den også blive en fange for en dag. Og endda en rigtig nuttet version. Fangedragt kostumet findes i størrelse 74-98.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 30 kl. 00.28.16 909x1024 - Fange kostume til børn

Orange fange kostume

Er dit barn også en rigtig lille bandit, så må denne orange fangedragt lige være noget for ham eller hende. Tilføj en fodlænke/fodkugle til kostumet, for at gøre kostumet mere realistisk.

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 01 30 kl. 00.44.36 738x1024 - Fange kostume til børn

Zombie fangedragt

Uhyggelige og skræmmende kostumer er noget børn elsker! Nu kan dit barn klæde sig ud som en blodig zombie fange. Tilføj et par håndjern eller en fodlænke og noget drabeligt sminke. Udklædningen passer perfekt til Halloween eller til Fastelavn.

Find zombie kostumet hos Temashop

 

 

fangedragt udklædning til dreng fangekostume str 6 år fange udklædning 8 år

 

Fange børnekostume

Børn kan være stride – her er kostumet til de ekstra strenge, som lige skal mærke hvordan det vil være at være en fange. Kostumet består af sort og hvid stribet bluse med fangenummer, bukser og hat. Gør kostumet ekstra autentisk med håndjern og fodlænke.

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ Fange kostume til baby

LÆS OGSÅ: Fange kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Politibetjent til voksne

LÆS OGSÅ: Politimand til børn

 

Fandt du det helt rigtige tyv / fange kostume til børn!

tyveknægt kostume tyv udklædning tyv kostume fangedragt til børn

Indlægget Fange kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

2 meninger om “Fange kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!