Fange kostume til baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er dit lille barn også ekspert i at stikke af uanset hvor du placerer ham/hende? Så er et fange kostume til baby den oplagte kostume til den kommende fastelavns- eller temafest.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. 

Et fange kostume er et meget populært kostume for hele familien. Typisk kendetegnes en fanges tøj ved at være stribet sort og hvidt eller ved at være helt ensfarvet. Klæder du dit barn ud som fange, så husk at holde med ham/hende inden de stikker af med godterne fra fastelavnstønden.

Der findes lidt forskellige bud på et flot fange kostume til baby:

Skærmbillede 2018 01 29 kl. 23.17.22 679x1024 - Fange kostume til baby

Baby fange kostume

Måske er din baby en lille røver til hverdag, så nu kan den også blive en fange for en dag. Og endda en rigtig nuttet version.

Find baby fange kostume hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Fange kostume til lidt større børn

LÆS OGSÅ: Politimand kostume til børn

 

Indlægget Fange kostume til baby indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

En mening om “Fange kostume til baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!