Læge kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en drøm om at blive læge i virkeligheden eller bare til fastelavn eller temafesten?

Så læs med her, hvor vi giver dig overblikket over de mulige kirurg- og læge  kostume voksne, du har at vælge imellem. 

De fleste elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom, Batman, Superman, og Avengers. Men også hverdagens helte såsom politibetjent, læger, brandmand mm., fascinerer mange, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

Læger og kirurger er seje, de redder liv, kurerer farlige sygdomme og opererer. Kan man egentlig andet end holde af læger?

Et kirurg eller læge kostume til voksne er både til mænd og kvinder.

 

læge kostume til voksne lægekostume kirurgkostume livredderudklædning fastelavnskostume til voksne

Kirurg læge kostume til voksne

Sygt fed udklædningsfest?! Fest løs udklædt som kirurg! Passer perfekt til halloweenfesten, udklædningsfesten eller andre lejligheder, hvor du vil gå rundt og se livreddende ud! Klæd dig ud som kirurg og lad som om at du har taget en pause fra dit vigtige job for at feste løs! Tag pulsen på musikken, åbn chipsposen med et meget eksakt snit og hav en sygt sjov aften! Og du, spilder du ketchup på trøjen, så gør det ikke så meget – du kan jo altid sige, at du lige har udført en avanceret operation og ikke kunne nå hjem og skifte! Lægekostumet indeholder bluse, bukser, mundbeskytter og kirurghue. Tilføj stetoskop og hvide sko – så er kostumet fuldendt. 

Find kirurg læge kostume hos Temashop 

 

læge kostume til voksne lægekostume kirurgkostume livredderudklædning fastelavnskostume til voksne lægekittel kostume lægeuniform udklædning

Læge kostume til voksne

Vil du vise dine evner som livsreddende læge der kan give kunstigt åndedræt? Fint lægekostume med fine detaljer som navneskilt og maske. Kostumet indeholder Bluse, bukser, hat, maske, navneskilt og kittel. Husk at købe stetoskop for at fuldende dit seje kostume.  

Find lægekostumet hos Temashop

 

læge kostume til voksne lægekittel til voksne

Lægekittel kostume til voksne

Bliv klædt ud som en læge i dette smarte kostumeskit. Skal du toppe festen, med denne friske lægekittel? Så få det autentiske lægelook her i en hvid lægekittel og tilhørende stetostop. Med dette kostume kan du beholde dit almindelige tøj indenunder og blot skifte til lægeudklædningen, ved at tilføje lægekittel og stetoskop. 

Find lægekitlen hos Temashop

 

læge kostume til voksne lægekostume kirurgkostume livredderudklædning fastelavnskostume til voksne lægekittel kostume lægeuniform udklædning lægekittel kirurg

Doktor læge kostume til voksne

Skal du være udklædt som hospitalslæge til festen? Så er dette flotte Doktorkostume med hvid kittel og maske ideelt. Find stetoskop, kuglepen og receptblokken frem, og du er klar til at lede slagets gang på skadestuen. 

Find kostumet hos Temashop

 

læge kostume til voksne lægekostume kirurgkostume livredderudklædning fastelavnskostume til voksne lægekittel kostume lægeuniform udklædning grøn kirurg

Kirurg kostume til voksne

Klæd dig ud som en rigtig operationslæge i dette fede kostume. Find skalpellen frem og få patienten bedøvet, inden du går igang med den store operation. Flot kostume til både fastelavn, temafesten og halloween. Kostumet er ensfarvet med matchende hat og maske til munden.

Find kostumet som kirurg hos Temashop 

 

operationslæge kostume til voksne

Operationslæge kostume til voksne

Et klassisk læge kostume, der består af bluse, bukser, hat og mundbind. Så mangler du blot handsker og stetoskop før, du er parat til, at udføre den helt store operation.

Find kostumet hos Temashop

 

stetoskop kostume tilbehør læge kirurg

Tilbehør til kirurg læge kostume til voksne

Enhver læge har brug for et stetoskop. Fint stetoskop til den kommende læge. 

Find kostumet hos Temashop

 

 

LÆS OGSÅ: Lægekostumet til børn

LÆS OGSÅ: Sygeplejeske kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Sindsyg kostume til voksne

 

Indlægget Læge kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

error: Content is protected !!