Læge kostume til voksne

Har du en drøm om at blive læge i virkeligheden eller bare til fastelavn eller temafesten?

Så læs med her, hvor vi giver dig overblikket over de mulige kirurg- og læge  kostume voksne, du har at vælge imellem. 

De fleste elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom, Batman, Superman, og Avengers. Men også hverdagens helte såsom politibetjent, læger, brandmand mm., fascinerer mange, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

Læger og kirurger er seje, de redder liv, kurerer farlige sygdomme og opererer. Kan man egentlig andet end holde af læger?

Et kirurg eller læge kostume til voksne er både til mænd og kvinder.

læge kostume til voksne lægekostume kirurgkostume livredderudklædning fastelavnskostume til voksne

Kirurg læge kostume til voksne

Sygt fed udklædningsfest?! Fest løs udklædt som kirurg! Passer perfekt til halloweenfesten, udklædningsfesten eller andre lejligheder, hvor du vil gå rundt og se livreddende ud! Klæd dig ud som kirurg og lad som om at du har taget en pause fra dit vigtige job for at feste løs! Tag pulsen på musikken, åbn chipsposen med et meget eksakt snit og hav en sygt sjov aften! Og du, spilder du ketchup på trøjen, så gør det ikke så meget – du kan jo altid sige, at du lige har udført en avanceret operation og ikke kunne nå hjem og skifte! Lægekostumet indeholder bluse, bukser, mundbeskytter og kirurghue. Tilføj stetoskop og hvide sko – så er kostumet fuldendt. 

Find kirurg læge kostume hos Temashop eller hos Coolstuff

læge kostume til voksne lægekostume kirurgkostume livredderudklædning fastelavnskostume til voksne lægekittel kostume lægeuniform udklædning

Læge kostume til voksne

Vil du vise dine evner som livsreddende læge der kan give kunstigt åndedræt? Fint lægekostume med fine detaljer som navneskilt og maske. Kostumet indeholder Bluse, bukser, hat, maske, navneskilt og kittel. Husk at købe stetoskop for at fuldende dit seje kostume.  

Find lægekostumet hos Temashop

læge kostume til voksne lægekittel til voksne

Lægekittel kostume til voksne

Bliv klædt ud som en læge i dette smarte kostumeskit. Skal du toppe festen, med denne friske lægekittel? Så få det autentiske lægelook her i en hvid lægekittel og tilhørende stetostop. Med dette kostume kan du beholde dit almindelige tøj indenunder og blot skifte til lægeudklædningen, ved at tilføje lægekittel og stetoskop. 

Find lægekitlen hos Temashop

 

læge kostume til voksne lægekostume kirurgkostume livredderudklædning fastelavnskostume til voksne lægekittel kostume lægeuniform udklædning lægekittel kirurg

Doktor læge kostume til voksne

Skal du være udklædt som hospitalslæge til festen? Så er dette flotte Doktorkostume med hvid kittel og maske ideelt. Find stetoskop, kuglepen og receptblokken frem, og du er klar til at lede slagets gang på skadestuen. 

Find kostumet hos Temashop

 

læge kostume til voksne lægekostume kirurgkostume livredderudklædning fastelavnskostume til voksne lægekittel kostume lægeuniform udklædning grøn kirurg

Kirurg kostume til voksne

Klæd dig ud som en rigtig operationslæge i dette fede kostume. Find skalpellen frem og få patienten bedøvet, inden du går igang med den store operation. Flot kostume til både fastelavn, temafesten og halloween. Kostumet er ensfarvet med matchende hat og maske til munden.

Find kostumet som kirurg hos Temashop 

 

zombielæge kostume lægekostume til halloween voksenkostume halloween

Zombielæge kostume til halloween

Når det bliver halloween, kan du iklæde dig kostumet, som forestiller den heroiske doktor, der forsøgte at helbrede zombiebid, men desværre fik missionen det forkerte udfald. Nu kan du tage til udklædningsfest som doktor OG zombie! Du skal nok regne med, at en del af dine patienter ikke dukker op til deres aftale. Forvandl dig til en zombie ved halloween takket være dette uhyggelige zombiekostume, nærmere betegnet en zombificeret doktor! Kostumet indeholder kittel med fastsyet trøje, bukser og blodige handsker. 

Find zombielæge halloweenkostumet hos Coolstuff

 

plague doctor kostume pest læge middelalder kostume til voksne

Plague Doctor

Stinkende lig langs vejkanten, uplejede agre og tomme gader i alle byer. Året er 1352, og pesten har hærget Europa i flere år. Du er den eneste læge, som har turdet at tage kampen op med pesten, og nu leder du efter smittede mennesker, som ligger for døden.
Man ved aldrig, hvilke baktusser man møder, så sørg for at holde dig rask med dette megauhyggelige doktorudstyr! Det passer særligt godt, hvis du er doktor i Italien i 1300-tallet, hvor den sorte død hærgede. Plague Doctor-kostumet inkluderer en lang, læderlignende dragt med matchende hætte og et sort bælte med skulderrem, hvor lægen bar en taske med diverse fornødenheder til sit arbejde. Der medfølger også en sort hat og en meget ubehagelig hvid næbmaske, der er med til at give et autentisk look. Denne maske benyttede pestlægerne til at beskytte sig mod smitten; næbbet blev fyldt med urter, idet man troede, de rensede luften for bakterier.

Find kostumet hos PartyKing

 

stetoskop kostume tilbehør læge kirurg

Tilbehør til kirurg læge kostume til voksne

  1. Enhver læge har brug for et stetoskop. Fint stetoskop til den kommende læge. Find det hos Temashop.

LÆS OGSÅ: Lægekostumet til børn

LÆS OGSÅ: Sygeplejeske kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Sindsyg kostume til voksne

 

Indlægget Læge kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Læge kostume til voksne

error: Content is protected !!