Indianer kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med indianere og cowboys?

Så er et indianer kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Alle børn (i hvert fald de fleste drenge) har på et tidspunkt leget cowboy og indianer. Det er en af de klassiske lege, ligesom røver og politi. Cowboys med pistoler, westernhatte og sherif stjerne på skjorten og indianere med fjer, farverig krigsmaling og bue og pil. 

Indianerne var Amerikas oprindelige folkeslag. Indianerne levede på det amerikanske kontinent længe før den europæiske kolonisering, der startede med Christopher Columbus’ opdagelse af kontingentet i 1490erne. Den første befolkning af det amerikanske kontinent skete formentlig for ca. 14.000 år siden da jæger-samler grupper krydsede Bering-landbroen i den sidste del af Wisconsin-istiden. DNA undersøgelser har bevist at indianerne stammer primært fra Asien, men at de også indeholder europæisk dna. Det vides endnu ikke om blandingen af dna er sket før eller efter at grupperne af jæger-samler folk, kom til det amerikanske kontingent. 
 
Indianerne har deres helt egen kultur, religion og måde at lave på. En af de særlige ting ved indianerne er deres navne. De har nogle særlige navne, som kan skifte med alderen, hvis et andet navn tildeles én, f.eks. i tilfælde af særlig udmærkelse. En af de mere kendte indianerhøvdinge er f.eks. “Sitting Bull”. Han hed som “Springende Grævling”. Som 14 årig viste han så stort mod i kamp mod crow-indianere, at hans far gav drengen sit eget navn, “Siddende Tyr” eller “Sitting Bull”. Faren kaldte sig i stedet “Springende Tyr”. Han blev den mest kendte siouxhøvding i historien. 

Crazy Horse

“Crazy Horse” er en anden kendt indianerhøvding. Hans barndomsnavn var “Blandt Træerne”. Ligesom Sitting Bull overtog siouxdrengen sin fars navn efter at have bevist sit mod, og han var angiveligt den tredje i sin slægt til at hedde “Hans Hest Er Gal”. På engelsk blev navnet forvansket til Crazy Horse.

En Disney kendt indianer, er indianerpigen Pocahontas. Hun blev født omkring 1595 og mødte englænderen John Smith da hun var kun 12 år gammel. De historiske kilder fortæller intet om et romantisk forhold, som Disney-filmen “Pocahontas” fra 1995 ellers beskriver.

Virkelighedens Pocahontas blev til gengæld taget som gidsel af englændere som 18-årig. De tvang hendes far til at frigive fangne kolonister, men i stedet for at lade hende gå bagefter lod de en enkemand ved navn John Rolfe gifte sig med hende i 1614. Hun tog navnet Rebecca Rolfe og fødte en søn. I 1616 sejlede den lille familie til London, hvor Pocahontas var blikfang i en kampagne, der skulle rejse penge til kolonisering i Nordamerika. Men kort før tilbagerejsen til Amerika i 1617 blev hun syg og døde, kun 23 år gammel. 

Et indianerkostume er ofte brunt i farven, men fyldt med farver i form af fjer, perler og ansigtsmaling. 

Skal dit barn være indianer til fastelavn, temafest eller i et rollespil, så find dit indianer kostume til børn nedenfor. Vi har samlet de bedste og fineste indianer kostumer til børn på denne side. 

indianer kostume til børn indianer kostume til drenge indianerhøvding kostume drenge indianer børnekostume fastelavnskostume indianerkostume til drenge

Indianerhøvding børnekostume

“Uk, uk”, siger den lille indianerdreng. Drømmer din dreng om, hvordan stammelivet er, som en sød indianer, så har han chancen lige her. Med dette fine kostume, bestående af bluse, bukser og bælte, kan din søn blive forvandlet om til en sød indianer, der er klar til, at gå på opdagelse i den store skov. Husk at tilkøbe økse eller bue og pil.

Find indianer børnekostume hos Temashop

indianerpige kostume indiander fastelavnskostume til piger indianer kostume til børn indianer kjole indianerpige børnekostume indianerprinsesse

Indianerprinsessen POCAHONTAS  – børnekostume

Nu kan din datter blive en sød indianerpige til fastelavn eller en anden god anledning. Pocahontas er ikke din typiske prinsesse. Hun har ikke brug for forgyldte stiletter eller en fin balkjole eller endda en fe-mor. Pocahontas kan lide at hænge ud med sin bedstemor Willow, En kanotur ned ad floden med Meeko og male med alle farverne i vinden. At klæde sig ud som Pocahontas er en fantastisk måde at komme i kontakt med alle de naturlige elementer omkring dig. Hvem ved? Måske bliver du endda venner med en kolibri! Måske kan du chit-chatte med en vaskebjørn eller en skarv? Indianerpige kostumet indeholder kjole, bælte og sødt pandebånd. Kostumet fås i størrelser fra 2 år til 13 år. 

Find det søde indianerpige kostume hos Temashop 

 

indianer kostume til børn indianer høvding kostume børnekostume høvdingepige kostume udklædning fastelavnskostume

Indianerhøvding børnekostume

Denne seje lille indianer har en meget speciel evne – han kan nemlig spå fremtiden i et ønskeben. Dette kostume vil egne sig særlig godt til fastelavn. Kostumet er flot med blå frynser. 

Find høvdinge kostume til børn hos Temashop

yakari børnekostume 450x450 - Indianer kostume til børn

Yakari børnekostume

Yakari er helten, som kan tale med dyr i serien af samme navn. Børnekostumet består af en skjorte, bukser, tørklæde samt pandebånd. Parykken medfølger ikke.

Find kostumet hos Partyking

Yakari indianer børnekostume 450x450 - Indianer kostume til børn

Yakari regnbue børnekostume

Hvad skulle Yakari gøre uden sin ven Regnbue? Børnekostumet består af en kjole, bælte samt et pandebånd. Parykken medfølger ikke.

Find kostumet hos Partyking

indianer børnekostume 292x450 - Indianer kostume til børn

Indianer børnekostume

Har du det barn der er helt vild med indianere? Lad hende i dette flotte indianer kostume og gør sig klar til, at blive en del af indianer stammen. Kostumet består af kjole, bælte og pandebånd m. fjer.

Find det hos Temashop

Pocahontas kostume 450x450 - Indianer kostume til børn

Pocahontas kostume

Følg med ind i Pocahontas spændende verden! Pocahontas er nysgerrig på alt, hvad livet har at byde på. Denne søde kjole passer perfekt, når dit barn vil føle sig rigtig fin til en kostumefest eller fødselsdag!
Her får du en gul kjole med mange flotte detaljer såsom frynser forneden og print af Pocahontas på brystet.

Find kostumet hos Partyking

Souza indianer udklædning til børn 409x450 - Indianer kostume til børn

Souza indianer udklædning til børn

Skal dit barn til temafest med indianer eller det vilde vesten som tema? Så er dette kostume helt perfekt. Kostumet består af bluse og bukser, begge dele med mange fine detaljer.

Find kostumet hos Kids-world

indianer kjole til børn 409x450 - Indianer kostume til børn

Souza indianer kjole til børn

Har du et barn der er vild med Pocahontas eller indianer i det hele taget. Flot indianer kjole fra Souza med mange detaljer. Kjolen findes i flere størrelser.

Find kjolen hos Kids-world

LÆS OGSÅ: Cowboy kostume til børn

 

indianer kostume til børn indianer høvding kostume tilbehør til indianer kostume bue og pil til fastelavn indianer paryk til børn indianer maske til børn indianerøkse

Tilbehør til indianer kostume til børn

  1. Indianerøksen er en klassisk indianer våben. Hvis du skal være indianer til temafesten, så kan du bruge et klassisk indianervåben, til at fuldende dit kostume. Med disse våben, kan du rigtig jage de blegansigter væk fra dit land. Find indianer økse til børn hos Temashop.
  2. Indianermaske til børn. Undgå ansigtsmalling til indianerkostumet ved at bruge en indianermaske i stedet for. Find indianer maske til børn hos Temashop.
  3. Et indianer spyd kan fuldende det fine indianerkostume til børn. Det ser meget virkeligt ud og måler 60 cm. Find indianerspyd hos Temashop.
  4. Fuldend et seje indianerkostume med indianernes foretrukne våben – bue og pil. Find bue og pil hos Temashop.
  5. Er dit barn lyshåret eller har han eller hun ikke en indianeragtig frisure? Det kan fixes med en sej indianerparyk i børnestørrelse. Find indianerparyk til børn hos Temashop
  6. Bue og pil sæt – et børnesæt til de mindste indianerbørn. Bemærk af pilene af sugekopper på, så de ikke gør skade ved affyring. Find bue og pil sæt til børn hos Temashop

 

Fandt du deet helt rigtige indianer kostume til børn?

indianer kostume til børn indianer børnekostume fastelavnskostume til børn

 

LÆS OGSÅ: Indianer kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Politiman kostume til børn

 

Indlægget Indianer kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Indianer kostume til børn

error: Content is protected !!