Ariel havfrue kostume til voksne

Skal du klædes ud til fastelavn eller til en temafest?

Så er et Ariel eller havfrue kostume til voksne den oplagte udklædning.

Disney filmen “Den lille havfrue” er fra 1989 og er baseret på H.C. Andersens eventyr af samme navn.

Filmen er et romantisk eventyr, men beskriver også en teenagepige, som ønsker at være fri, og hendes forhold til sin far. Havfruen Ariel forelsker sig i mennesket prins Eric. Hendes far, kong Triton, kan ikke lide mennesker, men med hjælp fra havheksen Ursula omdannes Ariel til et menneske. Som betaling må hun opgive sin stemme til heksen. For at få sin stemme tilbage skal Ariel få et kys af ægte kærlighed fra prinsen, inden der er gået tre dage.

Selvom “Den lille havfrue” har en del år på bagen, er Ariel stadig en elsket figur hos mange små prinsesser.  Den lille havfrue er halvt menneske og halvt, så i stedet for ben har hun en hale, mens resten af kroppen ligner en menneske krop.

Ariel kendetegnes ved hendes lange røde hår og hendes fiskehale. Men da det kan være svært at komme afsted til den kommende fastelavnsfest, hvis man kun kan svømme, laves Ariel kostumer som en kjole.

Ariel kostume er oplagt til både fastelavn, karneval, sidste skoledag eller måske udklædning til kunne det også være oplagt til den kommende fastelavnsfest. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot havfrue kostume til børn:

Skærmbillede 2018 01 05 kl. 16.28.14 811x1024 - Ariel havfrue kostume til voksne

Havfrue kostume

“Havet er skønt…” – sådan synger Ariel i filmen Den Lille Havfrue. Tænker du også på, hvordan livet er under havets overflade? Ifør dig dette elegante kostume, der forvandler dig om til en smuk havfrue og oplev det skønne liv på havets bund.

Find havfrue kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 05 kl. 16.30.25 673x1024 - Ariel havfrue kostume til voksne

Blå havfrue kjole

Havfruer lever dybt under havets overflade i en helt anden verden end den vi kender. Drømmer du om, at opleve livet på havets bund for en dag, så klæd dig ud som en smuk havfrue i denne elegante kjole med flotte detaljer.

Find blå havfrue kostume hos Temashop

havfrue deluxe luksus kostume til voksne

Luksus havfrue hale

Drømmer du om at blive havets prinsesse for en enkelt aften? Hvis dette er ønsket, kan du ikke klæde dig i hvad som helst. Du skal naturligvis have et look à la det på produktbilledet! En komplet og super lækker havfrue med halefinne og alt andet godt. Dette kostume består af et skinnende korsetlignende overdel med mange lækre detaljer. Overdelen er lilla med et smukt mønster samt en turkisfarvet del med flere glitrende smykker. Nederdelen leveres i en havblå farve med blå blondedetaljer rundt om taljen samt en grønfarvet halefinne forneden, som er fremstillet af polyfoam.

Find kostumet hos Partyking

poseidon havets konge ariels far kostume

Ariels far – Kong Poseidon 

Er du af det mandlige køn, og skal du til kostumefest med havfruetema, så kan det måske blive svært at finde den passende udklædning. Hvis du ikke føler for at rende rundt i en stram havfruekjole med konkylie-BH, hvad ved vi? Eller også kan du jo klæde dig ud som havguden Poseidon med dette fantastiske kostume! Mægtigt! Poseidon Kostume består af et par skinnende, turkis bukser med fiskeskælmønster og “fiskefinner” nederst. Der medfølger også en beige trøje med muskler, et guldfarvet blødt bælte og et par matchende håndledsbeskyttere. Sidst men ikke mindst medfølger en guldfarvet krone af blødt materiale.

Find kostumet hos PartyKing

rebelsk havfrue ariel teenager kostume

Rebelsk Ariel kostume

Skal partyet holdes på land, kan det være svært for dig, som er havfrue. Du har jo ingen ben! Hvordan skal du kunne danse og bevæge dig på dansegulvet? Vi har løsningen: Havfruerebel-kostumet! Et fortryllende havfruekostume, hvor du ganske frit kan bevæge dine ben! Dette havfrue kostume består af et catsuit i en halterneckmodel med en lækker korsetlignende overdel i lilla og brun samt smukke detaljer, såsom stof, der ligner fiskenet ved skulderne. Den nederste del er holdt i en skinnende grøn farve med fiskeskælmønster med et fiskenet-lignende stof, smukt dekoreret omkring taljen.

Find kostumet hos PartyKing

Skærmbillede 2018 01 05 kl. 16.32.51 682x1024 - Ariel havfrue kostume til voksne

Havfrue kostume

Flot havfrue kjole med mange fine detaljer. Kostumet passer perfekt til sidste skole dag og karneval.

Find havfrue kostume hos Temashop

 

 

Skærmbillede 2018 01 05 kl. 16.40.03 655x1024 - Ariel havfrue kostume til voksne

Havfrue kostume

Havet er dybt, men det er toppen at være på land. Det spiller ingen rolle, om du har forladt din sten ved Langelinie eller har forladt Kong Tritons havrige. Udklædningsfester er bare noget sjovere end talende krabber, selvom dragten måske nok tiltrækker en del slimede blikke!

Find havfrue udklædning hos Partyking

Skærmbillede 2018 01 05 kl. 16.44.04 770x1024 - Ariel havfrue kostume til voksne

Zombie havfrue opskrift

Klæd dig ud som en uhyggelig zombie havfrue til Halloweenfesten! Tilføj en passende paryk og zombie makeup for at fulende looket.

Find zombie havfrue kostume hos Temashop
ursula kostume 450x450 - Ariel havfrue kostume til voksne

Ursula kostumeIngen Disneyfilm er fuldendt uden en uhyggelig figur der synger dystre sange. Her har vi havheksen Ursula fra “Den Lille Havfrue” som mere end alt andet vil have Ariels smukke stemme at synge med. Kommer hun til at lykkes med at indfange den i konkylien på hendes halsband? Det er op til dig!

Kostumet er en sort og lilla kjole i halterneck-model. Længst oppe sidder et lilla, glinsende bånd som du knapper i nakken. Overdelen er stram og sort med en trykt skallekæde samt to stk. lilla bånd som løber en smule under taljen. Kjoledelen er en puffet model, og den består af flere lag lilla og sort stof med lilla tøjstrimler som forestiller blækspruttesugekopper.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 01 05 kl. 16.47.06 1024x985 - Ariel havfrue kostume til voksne

Tilbehør til havfrue kostume til voksne

Lang bølget rødt hår med perler og muslingeskal, til den smukke havfrue.

Find havfrue paryk hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Havfrue kostume til børn

LÆS OGSÅ: Haj kostume til børn og baby

LÆS OGSÅ: Baywatch kostume til voksne

Indlægget Ariel havfrue kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Ariel havfrue kostume til voksne

error: Content is protected !!