Ariel havfrue kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til fastelavn eller til en temafest?

Så er et Ariel eller havfrue kostume til voksne den oplagte udklædning.

Disney filmen “Den lille havfrue” er fra 1989 og er baseret på H.C. Andersens eventyr af samme navn.

Filmen er et romantisk eventyr, men beskriver også en teenagepige, som ønsker at være fri, og hendes forhold til sin far. Havfruen Ariel forelsker sig i mennesket prins Eric. Hendes far, kong Triton, kan ikke lide mennesker, men med hjælp fra havheksen Ursula omdannes Ariel til et menneske. Som betaling må hun opgive sin stemme til heksen. For at få sin stemme tilbage skal Ariel få et kys af ægte kærlighed fra prinsen, inden der er gået tre dage.

Selvom “Den lille havfrue” har en del år på bagen, er Ariel stadig en elsket figur hos mange små prinsesser.  Den lille havfrue er halvt menneske og halvt, så i stedet for ben har hun en hale, mens resten af kroppen ligner en menneske krop.

Ariel kendetegnes ved hendes lange røde hår og hendes fiskehale. Men da det kan være svært at komme afsted til den kommende fastelavnsfest, hvis man kun kan svømme, laves Ariel kostumer som en kjole.

Ariel kostume er oplagt til både fastelavn, karneval, sidste skoledag eller måske udklædning til kunne det også være oplagt til den kommende fastelavnsfest. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot havfrue kostume til voksne:

 

ariel kostume til kvinder den lille havefrue udklædning voksne

Ariel kostume til kvinder

Festligt Ariel kostume til årets store temafest! Drømmer du om, at være havfrue for en dag og opleve livet under havets overflade? Så er denne smukke kjole, med top med guld palietter og grønt skørt med tyl forneden det helt perfekte valg.

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 01 05 kl. 16.32.51 682x1024 - Ariel havfrue kostume til voksne

Havfrue kostume

Flot havfrue kjole med mange fine detaljer. Kostumet passer perfekt til sidste skole dag og karneval.

Find havfrue kostume hos Temashop

 

 

elegant kostume til kvinder havfrue kostume til voksne

Havfrue kostume

Havet er dybt, men det er toppen at være på land. Det spiller ingen rolle, om du har forladt din sten ved Langelinie eller har forladt Kong Tritons havrige. Udklædningsfester er bare noget sjovere end talende krabber, selvom dragten måske nok tiltrækker en del slimede blikke!

Find havfrue udklædning hos Temashop


ursula kostume til voksne ariel søheks kostume sort kostume til voksne ond kvinde kostumeUrsula søheks kostume til kvinder

Ursula kostumeIngen Disneyfilm er fuldendt uden en uhyggelig figur der synger dystre sange. Her har vi havheksen Ursula fra “Den Lille Havfrue” som mere end alt andet vil have Ariels smukke stemme at synge med. Kommer hun til at lykkes med at indfange den i konkylien på hendes halsband? Det er op til dig! Kjolen er en flot fortolkning af onde Ursulas outfit i Ariel filmen og er på en og samme tid, både koldblodig, sexet og underspillet. 

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 01 05 kl. 16.47.06 1024x985 - Ariel havfrue kostume til voksne

Tilbehør til havfrue kostume til voksne

Lang bølget rødt hår med perler og muslingeskal, til den smukke havfrue.

Find havfrue paryk hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige Ariel havfrue kostume til voksne?

havfrue kostume til voksne ariel kostume til kvinder havfrue udklædning voksne

 

LÆS OGSÅ: Havfrue kostume til børn

LÆS OGSÅ: Haj kostume til børn og baby

LÆS OGSÅ: Baywatch kostume til voksne

Indlægget Ariel havfrue kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!