Ariel havfrue kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til fastelavn eller til en temafest?

Så er et Ariel eller havfrue kostume til voksne den oplagte udklædning.

Disney filmen “Den lille havfrue” er fra 1989 og er baseret på H.C. Andersens eventyr af samme navn.

Filmen er et romantisk eventyr, men beskriver også en teenagepige, som ønsker at være fri, og hendes forhold til sin far. Havfruen Ariel forelsker sig i mennesket prins Eric. Hendes far, kong Triton, kan ikke lide mennesker, men med hjælp fra havheksen Ursula omdannes Ariel til et menneske. Som betaling må hun opgive sin stemme til heksen. For at få sin stemme tilbage skal Ariel få et kys af ægte kærlighed fra prinsen, inden der er gået tre dage.

Selvom “Den lille havfrue” har en del år på bagen, er Ariel stadig en elsket figur hos mange små prinsesser.  Den lille havfrue er halvt menneske og halvt, så i stedet for ben har hun en hale, mens resten af kroppen ligner en menneske krop.

Ariel kendetegnes ved hendes lange røde hår og hendes fiskehale. Men da det kan være svært at komme afsted til den kommende fastelavnsfest, hvis man kun kan svømme, laves Ariel kostumer som en kjole.

Ariel kostume er oplagt til både fastelavn, karneval, sidste skoledag eller måske udklædning til kunne det også være oplagt til den kommende fastelavnsfest. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot havfrue kostume til voksne:

havfrue bukser ariel kostume til kvinder

Havfrue bukser til voksne

Er du ikke til kjole og har du lyst til at danse hele aftenen til temafesten, så er et par havfrue bukser, et godt alternativ til en havfrue kjole. Find de flotte sko frem og en festlig top og du er klar til fest, dans og temafest. 

Find bukserne hos Temashop

 

ariel kostume til kvinder den lille havefrue udklædning voksne

Ariel kostume til kvinder

Festligt Ariel kostume til årets store temafest! Drømmer du om, at være havfrue for en dag og opleve livet under havets overflade? Så er denne smukke kjole, med top med guld palietter og grønt skørt med tyl forneden det helt perfekte valg.

Find kostumet hos Temashop

luksus havfrue kostume disney kostume til voksne havfrue kjole til kvinder

Luksus havfrue kjole

Havfrue Kjole Kostume består af en havblå og tætsiddende kjole med gennemsigtig skulderrem. Kostumet kommer med en afslappet skinnende struktur med en fiskelignende del nederst. Bemærk at kjolen findes kun i små størrelser.

Find kostumet hos Temashop

 

 

poseidon havets konge ariels far kostume

Ariels far – Kong Poseidon 

Er du af det mandlige køn, og skal du til kostumefest med havfruetema, så kan det måske blive svært at finde den passende udklædning. Hvis du ikke føler for at rende rundt i en stram havfruekjole med konkylie-BH, hvad ved vi? Eller også kan du jo klæde dig ud som havguden Poseidon med dette fantastiske kostume! Mægtigt! Poseidon Kostume består af et par skinnende, turkis bukser med fiskeskælmønster og “fiskefinner” nederst. Der medfølger også en beige trøje med muskler, et guldfarvet blødt bælte og et par matchende håndledsbeskyttere. Sidst men ikke mindst medfølger en guldfarvet krone af blødt materiale.

Find kostumet hos PartyKing

 

Skærmbillede 2018 01 05 kl. 16.32.51 682x1024 - Ariel havfrue kostume til voksne

Havfrue kostume

Flot havfrue kjole med mange fine detaljer. Kostumet passer perfekt til sidste skole dag og karneval.

Find havfrue kostume hos Temashop

 

 

elegant kostume til kvinder havfrue kostume til voksne

Havfrue kostume

Havet er dybt, men det er toppen at være på land. Det spiller ingen rolle, om du har forladt din sten ved Langelinie eller har forladt Kong Tritons havrige. Udklædningsfester er bare noget sjovere end talende krabber, selvom dragten måske nok tiltrækker en del slimede blikke!

Find havfrue udklædning hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 01 05 kl. 16.44.04 770x1024 - Ariel havfrue kostume til voksne

Zombie havfrue opskrift

Klæd dig ud som en uhyggelig zombie havfrue til Halloweenfesten! Tilføj en passende paryk og zombie makeup for at fulende looket.

Find zombie havfrue kostume hos Temashop

 


ursula kostume til voksne ariel søheks kostume sort kostume til voksne ond kvinde kostumeUrsula søheks kostume til kvinder

Ursula kostumeIngen Disneyfilm er fuldendt uden en uhyggelig figur der synger dystre sange. Her har vi havheksen Ursula fra “Den Lille Havfrue” som mere end alt andet vil have Ariels smukke stemme at synge med. Kommer hun til at lykkes med at indfange den i konkylien på hendes halsband? Det er op til dig! Kjolen er en flot fortolkning af onde Ursulas outfit i Ariel filmen og er på en og samme tid, både koldblodig, sexet og underspillet. 

Find kostumet hos Temashop

 

krabbe kostume sebastian kostume til voksne krabbe voksen kostume hav kostume dyrekostume

Krabbe kostume til voksne

Er du mere end Sebastian end en Ariel? Så kan du overveje at iføre dig dette kostume og øve din krabbegang, for at blive kåret som årets sjoveste kostume! Her får du et kostume bestående af en oversize, krabbelignende overdel samt en hue med krabbeøjne. Et nemt kostume!

Find kostumet hos Temashop

 

 

 

Skærmbillede 2018 01 05 kl. 16.47.06 1024x985 - Ariel havfrue kostume til voksne

Tilbehør til havfrue kostume til voksne

Lang bølget rødt hår med perler og muslingeskal, til den smukke havfrue.

Find havfrue paryk hos Temashop eller Find Ariel parykken hos PartyKing

 

Fandt du det helt rigtige Ariel havfrue kostume til voksne?

havfrue kostume til voksne ariel kostume til kvinder havfrue udklædning voksne

 

LÆS OGSÅ: Havfrue kostume til børn

LÆS OGSÅ: Haj kostume til børn og baby

LÆS OGSÅ: Baywatch kostume til voksne

Indlægget Ariel havfrue kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!