Haj kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter et anderledes og skørt kostume, med udgangspunkt i havet, dyr og naturen? Så kunne et haj kostume til voksne være en idé.

Vild med hajfinnesupper? Hajerne i Find Nemo eller Sharktale? Eller blot fascineret af de store jægere i havet? Uanset anledning til at hoppe i et haj kostume, er vi sikre på at der vil komme smil på alles læber, når du ankommer til årets fest, iført et flot haj kostume. 

Kostumerne i denne lille niche af kostumer er unikke og sjove og det vil give en særlig effekt, hvis de blev brugt som gruppekostume. Et hajkostume kan bruges til temafester med havet, dyr og miljø, som tema. Kostumerne som haj som udgangspunkt, kan også bruges til karneval, sidste skoledag og fastelavn.

Haj kostume til voksne

 

haj udklædning

Ædt af en haj kostume til voksne

At blive spist af en haj har aldrig været så sjovt! Et meget underholdende kostume, som helt klart får folk til at trække på smilebåndet! Kostumet er en heldragt og giver indtrykket af, at du befinder dig i gabet på en menneskeædende haj!

 Find kostumet hos Temashop

oppustelig haj kostume med dykker

Endnu et oppusteligt dykker spist af haj udklædning til voksne

Alt vi kan sige er: Shit, hvilken skør dragt! Oppustelig Dykker i Haj Kostume er en virkelig skør og sjov udklædningsdragt, som får det til at se ud som om, du er en haj, der lige har spist en dykker. Dragten er oppustelig og er drevet af en batteridrevet blæser bagpå, som holder kostumet oppustet hele aftenen. Udover dragten så medfølger alt, der er synligt på billedet, foruden modellens tights. Batteriblæseren sidder placeret diskret på bagsiden af dragten og drives via 4 x AA-batterier (medfølger ikke). Dragten holdes konstant oppustet under aftenen.

Find kostumet hos PartyKing

haj kostume til voksne ædt af en haj kostume

 HJÆLP!!! En haj…. luksus kostume til voksne

At blive spist af en haj er mange menneskers mareridt, men vær ikke bekymret, for selvom denne haj både ser skrækindjagende og farlig ud, så er den det ikke – og du er aldrig i livsfare. Men trods dette får du her et rigtig flot kostume, der vil løbe med prisen for bedste udklædning! 
Hajattack Deluxe Kostume er et kostume, som indeholder en hajdragt i polyfoam-materiale med sorte, justerbare stropper, så du kan tilpasse den til din krop.

Find kostumet hos PartyKing

haj kostume heldragt kostume til voksne

Haj plysdragt

Haj haj! Klæd dig ud som en farlig glubsk haj til næste temafest! Hvem mon bliver dit næste måltid?

Find kostumet hos Temashop

 

carry me haj kostume ride on haj kostume

Carry me Haj kostume

Skal polterarbenden have et hav tema, så er her dette sjove kostume du kan vælge. Kostumet består af Haj bukserne med ekstra ben. I før dig en t-shirt fra skabet der hjemme og du er klar til at surfe dig gennem festen på en farlig haj.

Find kostumet hos Temashop

Carry me haj kostume 450x450 - Haj kostume til voksne

Carry me haj kostume

Hvem gider vente på båden, når man kan begive sig ud på eventyr i havet, ridende på en haj! Denne haj kan tilmed vandre rundt på land, og hvis du er rar, kan I sikkert nyde hinandens selskab under hele udklædningsfesten.
Ridende Haj-kostumet består af en underdel i form af et par bukser med en polstret grå haj. På hajens skuldre sidder der lyse fake ben med røde shorts, som hajens finner holder rundt om. Dette giver illusionen af, at hajen bærer dig. Hajen har en hvid mave og et delvist hvidt ansigt. På bagsiden sidder der to bløde finner.

Find kostumet hos Partyking

Oppusteligt haj kostume 362x450 - Haj kostume til voksne

Oppustelig Haj kostume

Oppusteligt haj kostume, som får dig til at ligne én, der næsten er blevet spist af en haj. Oppustelige kostumer hitter som aldrig før og med dette sjove kostume, ligner det at du er ved, at blive hajens middagsmad. Kostumet er helt perfekt til karneval, sidste skoledag eller noget helt tredje.

Find kostumet hos Temashop

Oppusteligt hajangreb kostume 425x450 - Haj kostume til voksne

Oppustelig Hajangreb kostume

HJÆLP – dykkeren er blevet taget af en haj!!! Med dette oppustelige kostume, kan du komme til at ligne en stor haj, der netop er ved at spise en dykker. Kostumet pustes op ved hjælp af en ventilator og der er et vindue, så du kan kigge ud.

Find kostumet hos Temashop

haj kostume til voksne, haj udklædning til voksne, haj voksenkostumer, oppusteligt haj kostume til voksne, dyrekostumer til voksne, haj fastelavnskostume til voksne

LÆS OGSÅ: Havfrue kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Skaldyr kostume til voksne

 

Indlægget Haj kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Haj kostume til voksne

error: Content is protected !!