Haj kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter et anderledes og skørt kostume, med udgangspunkt i havet, dyr og naturen? Så kunne et haj kostume til voksne være en idé.

Vild med hajfinnesupper? Hajerne i Find Nemo eller Sharktale? Eller blot fascineret af de store jægere i havet? Uanset anledning til at hoppe i et haj kostume, er vi sikre på at der vil komme smil på alles læber, når du ankommer til årets fest, iført et flot haj kostume. 

Kostumerne i denne lille niche af kostumer er unikke og sjove og det vil give en særlig effekt, hvis de blev brugt som gruppekostume. Et hajkostume kan bruges til temafester med havet, dyr og miljø, som tema. Kostumerne som haj som udgangspunkt, kan også bruges til karneval, sidste skoledag og fastelavn.

Haj kostume til voksne

 

haj udklædning

Ædt af en haj kostume til voksne

At blive spist af en haj har aldrig været så sjovt! Et meget underholdende kostume, som helt klart får folk til at trække på smilebåndet! Kostumet er en heldragt og giver indtrykket af, at du befinder dig i gabet på en menneskeædende haj!

 Find kostumet hos Temashop

haj kostume heldragt kostume til voksne

Haj plysdragt

Haj haj! Klæd dig ud som en farlig glubsk haj til næste temafest! Hvem mon bliver dit næste måltid?

Find kostumet hos Temashop

Oppusteligt haj kostume 362x450 - Haj kostume til voksne

Oppustelig Haj kostume

Oppusteligt haj kostume, som får dig til at ligne én, der næsten er blevet spist af en haj. Oppustelige kostumer hitter som aldrig før og med dette sjove kostume, ligner det at du er ved, at blive hajens middagsmad. Kostumet er helt perfekt til karneval, sidste skoledag eller noget helt tredje.

Find kostumet hos Temashop

Oppusteligt hajangreb kostume 425x450 - Haj kostume til voksne

Oppustelig Hajangreb kostume

HJÆLP – dykkeren er blevet taget af en haj!!! Med dette oppustelige kostume, kan du komme til at ligne en stor haj, der netop er ved at spise en dykker. Kostumet pustes op ved hjælp af en ventilator og der er et vindue, så du kan kigge ud.

Find kostumet hos Temashop

haj voksenkostume 404x450 - Haj kostume til voksne

Haj voksenkostume

Savner du et sjovt kostume til udklædningsfesten? Hvorfor ikke klæde dig ud i dette sjove haj kostume. Kostumet kan bruges til flere forskellige festlige lejligheder såsom sidste skoledag, karneval, fastelavn mm. 

Find kostumet hos Temashop

haj kostume til voksne, haj udklædning til voksne, haj voksenkostumer, oppusteligt haj kostume til voksne, dyrekostumer til voksne, haj fastelavnskostume til voksne

LÆS OGSÅ: Havfrue kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Skaldyr kostume til voksne

 

Indlægget Haj kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!