Hundekostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med hunde, så er et hundekostume til voksne, et oplagt kostume til den kommende fastelavn, temafest eller til karneval.

Hunden er menneskets bedste vel, ik? Hvis du har en hund hjemme, er det ikke så mærkeligt at du er vild med hunde. Vov vov, her finder du det sjove, søde og nuttede hundekostume til voksne. Når du hopper rundt i et hunde kostume, er det helt okay at logre hyperaktivt med halen, når nye mennesker mødes. Eller knurre lidt, hvis de nye mennesker, ser tilpas farlige eller mistænksomme ud. Har du allerede hundeøjne? Er der tid inden fastelavn, så er der tid til at øve sig i hundetricks! Kan du give pote? Spise en hundekiks eller drikke vand fra en skål? 

Et hundekostume til voksne er oftes en plysdragt fra top til tå. En heldragt med hale og hætte med ører. Men et hundekostume til voksne kan også være en maske og mere afdæmpet tøj. Overvej en fake hundelort der kan ligges tilfældigt – er du renlig? 

Skal du klædes ud som hund, findes der gode bud på et hunde kostume. Hundekostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med dyretema eller til karneval eller rusfest. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et hunde kostume til voksne:

 

hundekostume til voksne hund udklædning grå hund voksenkostume kostumeuniverset

Grå puddel hund kostume til voksne

Klæd dig ud som en sød puddel, af den slags ældre damer går tur med nord for københavn. Kostumet er en heldragt. Sjovt baggy hunde-kostume i blødt materiale og lækker at have på. 

Find kostumet hos Temashop

hundekostume til voksne hund udklædning bulldog oppustelig kostume hund voksenkostume kostumeuniverset

Bulldog kostume til voksne – oppusteligt kostume

Skal du holde polterabend for et postbud? Så skal han da have dette kostume på ned at gågaden! Hvad er mere tosset end at ankomme til festen i et oppusteligt kostume? Du får helt sikkert topkarakter på den humoristiske skala, når du tropper op i denne dragt, der har oppustelige bukser med bidende bulldog. De oppustelige kostumer sikrer dig en fjollet og gakket oplevelse, der gør festen endnu sjovere. 
Vi tvivler på, at du finder et sjovere kostume en denne dragt. Den oppustelig dragt består af en underdel med en bidende bulldog. Udklædning er sjov til de fleste temafester, og vi er sikre på, at dragten får lattermusklerne i gang. Ifør dig underdelen og sørg for at elastikkerne er stramme. Lad blæseren puste kostumet op. Vupti, du har en bidende hund siddende i bagdelen!

Find kostumet hos Temashop

Dalmatiner hundekostume til voksne 361x450 - Hundekostume til voksne

Dalmatinerhund kostume

Er du ligesom en Dalmatiner hund den udadvendte, kærlige, intelligente og aktive type? I dette kostume får du chancen for at vise alle, hvilken slags dalmatiner du er. Kostumet består af en heldragt.

Find kostumet hos Temashop

 

hundekostume til voksne mastif hund udklædning hundemaske bulldog voksenkostume kostumeuniverset

Hundemasker til hundekostume til voksne

Fine hundemasker – hvis du ikke kan se dig selv et helt plyskostume til karnevalet. Tag ensfarvet tøj på og vælg en cool maske i stedet for. Det er meget lettere når kustumet skal af og på. 

Find maskerne hos Temashop

Fandt du det hundekostume til voksne du ledte efter?

hunde kostume til voksne - Hundekostume til voksne

LÆS OGSÅ: Hundekostume til børn

LÆS OGSÅ: Oppustelige jule kostumer

 

 

Indlægget Hundekostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!