Ræv kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med ræve, så er et ræv kostume til voksne, et oplagt kostume til den kommende fastelavn, temafest eller til karneval.

Ræve kan findes på alle kontinenter, med undtagelse af Afrika og Australien, dog primært på den nordlige halvkugle. Der findes forskellige arter af ræve, heriblandt er den røde ræv (Vulpes vupes) og polarræven.

Ræven er et pattedyr. Den er i familien med hunde og er et mellemstort rovdyr. Ræven findes som et vildt dyr i Danmark og lever både i åben terræn/mark, i skoven og i storbyer. Det er ikke unormalt at se en ræv i København.

Ræven lever primært af mus, men kan også tage høns og andre husdyr. I Danmark skydes der årligt ca. 40.000 ræve, så det er ikke et helt uanmindeligt dyr på vores bredegrader. 

Et ræve kostume til voksne er oftes en plysdragt fra top til tå. En heldragt med hale og hætte med ører. Men et rævekostume til voksne kan også være en maske og mere afdæmpet tøj. Du kan også overveje en kigurumi ræve dragt, der er meget populær som udklædning og slap af tøj.

Skal du klædes ud som ræv, findes der gode bud på et rævekostume. Ræv kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med dyretema eller til karneval, sidste skoledag eller rusfest. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et ræv voksenkostume:

dansk rovdyr kostume ræv udklædning rævekostume til voksne lunt kostume til fastelavn

Ræv heldragt til voksne

Er du lige så vild som en ræv på rov? Ifør dig dette gennemførte kostume og vis alle de andre, hvilken farlig og snu  ræv du er.

Find kostumet hos Temashop

 

ræv maskot udklædning snu ræv kostume ræv heldragt ræv stort hoved udklædning

Ræv maskot udklædning til voksne

Skal du ligne den søde og sjove Slikræv er dette kostume helt ideel. Det kan også være du bare skal danse natten lang til “What does the fox say?” Et rigtig sødt og sjovt kostume. Kostumet er produceret i polyester og kan bruges til en højde på op til 1,85 m. Kostumet har et meget stort hoved med mesh øjne. Perfekt kostume til sidste skoledag, eller som holdets maskot.

Find kostumet hos Temashop

 

 

SE OGSÅ: Panda kostume til vokne

SE OGSÅ: Hund kostume til voksne

Indlægget Ræv kostume til voksne indeholder affiliatelinks

En mening om “Ræv kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!