Alfe kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Har du et barn der skal du klædes ud til en julefest, Fastelavn eller til en temafest? Så kunne et alfe kostume til børn, være den oplagte udklædning.

Ved du hvorfor et alfe kostume til børn er et julekostume? 

En alf er i den før-kristne germanske og nordiske mytologi navnet på et væsen, der tilhørte en særlig kategori af guddommelige væsner, med en meget fremtrædende plads i religionen. Det blev senere i folkloren til et kollektivnavn for en heterogen skare af eventyrlige og overnaturlige væsner.

Når alfe forbindelse med julemanden, så er det en amerikansk ting. I Danmark er det nisserne der hjælper julemanden – ikke alferne. Men alfekostumet er sødt, farverigt og oplagt som kostume til julefester. 

Julemanden bliver en del af den danske jul i slutningen af 1800-tallet, og den danske fortælling er direkte importeret fra USA. Første gang der bliver skrevet om ham på dansk er i 1898, hvor forfatteren Louis Moe udgiver ‘Julemandens Bog’. I løbet af årene har historien om julemanden udviklet sig og alfene er blevet til nisser og Nordpolen er skiftet ud med Grønland. 

En alf er altså en amerikansk nisse og hvis julen står på amerikansk jul, er et alfekostume til børn en oplagt idé! 

Et alfe kostume til børn skitseres i farverne rød og grøn. Alferne er små, de hjælper julemanden (Santa Claus) og har ofte en hovedbeklædning i form af en hue, hat eller hætte. 

Alfe udklædning til børn kan både bruges af både drenge og piger og til både jul, Fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten udklædning.alfekostume til børn alf kostume til børn alfeudklædning til børn alf julekostume udklædning til julefest julemandens lille hjælper kostume

Alfepige børnekostume

Julemanden har mange små hjælpere for at nå alt det, han skal i julen. Alferne hjælper med at lave legetøj og pakke gaver ind, så alle børn kan få, hvad de ønsker sig til jul. De søde piger kan blive klædt ud som julemandens hjælper i dette søde kostume, der indeholder kjole og hue. 

Find alfepige børnekostume hos Temashop

 

alfekostume til børn alf kostume til børn alfeudklædning til børn alf julekostume udklædning til julefest alfedreng kostume

Alfe kostume til børn

Så er julemandens hjælper klar til at give en hånd med. Få din pige eller dreng i rigtig julestemning med dette søde alfe kostume. Dette alfe kostume er perfekt til juleafslutninger eller andre julearrangementer, så bliv klædt ud som en lille julemanden hjælper i dette alfekostume til børn. Kostumet indeholder bukser, tunika og hue.

Find alfe børnekostume hos Temashop

Hvilket alfe kostume til børn leder du efter?

collage 27 1024x492 - Alfe kostume til børn

 

LÆS OGSÅ: Nisse kostume til børn

LÆS OGSÅ: Alfe kostume til voksne

 

Indlægget Alfe kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

2 meninger om “Alfe kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!