Amerikansk fodbold kostume til voksne

Skal I holde temafest i sportsverden, eller er I på jagt efter et fedt fastelavnskostume til en amerikaner?

Så kunne et amerikansk fodbold kostume til voksne være en oplagt udklædning til den kommende temafest, halloween eller til fastelavn.

De fleste har hørt om sporten, men de færreste ved meget om den. Så hvad er Amerikansk fodbold? Amerikansk fodbold kan minde lidt om rugby. Amerikansk fodbold (også kaldet amerikansk/American football, europæisk fodbold hedder soccer i USA) er en sportsgren videreudviklet fra rugby. Spillet går ud på at løbe eller gribe bolden inden for modstanderens målfelt eller sparke bolden i modstanderens mål. I modsætning til almindelig fodbold dribles der ikke med fødderne. I stedet føres bolden frem af banen, enten ved at blive båret eller kastet og grebet. Det er tilladt at tackle ind på kroppen. Bolden er aflang og egner sig derfor bedre til kast end til at trille på jorden.

Sporten har størst udbredelse i Nordamerika, hvor NFL-ligaen tiltrækker de bedste spillere. En enkelt dansker, Morten Andersen har gjort sig bemærket som kicker på nogle af de bedste hold. I USA er kvinderne organiseret inden for Lingerie Football League (LFL), der tog sin officielle begyndelse i 2004 under navnet Lingerie Bowl, som et underholdende indslag i pausen af Super Bowl XXXVIII. Succesen var så stor, at man 2009 lancerede en officiel kvindeliga med 10 hold fra hele USA.

amerikansk kostume amerikansk fodbold kostume USA sportskostume til voksne USA udklædning

Amerikansk fodboldspiller kostume til voksne

Amerikansk Fodboldsdude Kostume inkluderer en imponerende sort, gul og hvid overall med polstrede muskler og skuldre. Overallen bærer også spillernummeret 88, der er trykt på brystet og skuldre, ligesom der er et fastsyet hvidt og gult bælte rundt om taljen. Desuden medfølger der også en blød, polstret sort og gul hjelm med gul hagerem, der er meget behagelig at bære. Sluttelig indgår der også en udstoppet, brun, amerikansk fodbold med trykte hvide snører på forsiden.

Find kostumet hos PartyKing

 

amerikansk fodbold kostume til voksne oppustelig kostume til voksne sportskostume

Oppustelig amerikansk fodbold kostume

Bare fordi det er halloween og udklædningsfest behøver man ikke klæde sig ud som noget uhyggeligt! Hvorfor ikke klæde sig ud som en gigantisk og oppustelig amerikansk fodbold for eksempel? Så får I alle noget at grine ad og hvis der er en stærk gut til festen, kan han jo kaste med dig? Oppustelig Amerikansk Fodbold Kostume er et rigtigt, og så mener vi RIGTIGT lækkert kostume som får dig til at ligne en amerikansk fodbold. Kostumet er fremstillet i polyester og den er nem at tage på. På bagsiden af dragten sidder en ventilator, som gør at dragten blæses op hele tiden mens du bærer dragten.

Find kostumet hos PartyKing

 

kvindelig amerikansk fodboldspiller kostume til voksne USA kostume til kvinder sportskostume til kvinder

Kvindelig amerikansk fodboldspiller kostume

Sødt og sexet kostume, der får dig til at ligne en amerikansk fodboldspiller. Kostumet består af hvid top med print og hvide bukser med blot mønster. Et rigtig amerikansk kostume – oplagt til 4. juli eller halloween.

Find kostumet hos Temashop

 

 

amerikansk kostume amerikansk fodboldspiller udklædning til voksne USA kostume til voksne

Amerikansk fodboldspiller – USA kostume

Bliv klar til kamp i dette smarte kostume med stort nummer på brystet. Komplet kostumet med en amerikansk fodbold hjelm, og giv den gas til temafesten.

Find kostumet hos Temashop

 

zombie kostume amerikansk fodboldspiller udklædning USA kostume USA udklædning amerikansk halloween kostume

Zombie kostume – Amerikansk sportskostume

Alle på skolen er blevet til zombies, og der spredes uhygge overalt. Duk op som amerikansk fodboldspiller! Fantasktisk sporty Halloween kostume. 

Find kostumet hos Temashop

 

amerikansk fodboldspiller kostume amerikansk fodbold udklædning amerikansk kostume sportskostume pitcher kostumer kaster kostume

USA udklædning til mænd

Klæd dig ud som en smart NFL/Amerikansk fodbold-spiller i denne heldragt i hvid og blå med dertilhørende hjelm i tekstil. Sjovt kostume til sjove lejligheder.

Find kostumet hos Temashop

 

amerikansk fodboldspiller kostume amerikansk fodbold udklædning amerikansk kostume sportskostume

NFL kostume til voksne

Flot amerikansk fodboldspiller kostume, der består af bluse og bukser. Klæd dig ud som amerikansk fodboldspiller til temafesten og hvem ved, måske kan du score en sød cheerleader.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Fodbolddommer kostume

SE OGSÅ: Frihedsgudinde kostume

SE OGSÅ: Rockstjerne kostume til voksne

SE OGSÅ: Elektronik kostume til voksne

SE  OGSÅ: Cheerleader kostume til børn

SE OGSÅ: Cheerleader kostume til voksne

 

Indlægget Amerikansk fodbold kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Amerikansk fodbold kostume til voksne

2 meninger om “Amerikansk fodbold kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!