Amerikansk fodbold kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal I holde temafest i sportsverden, eller er I på jagt efter et fedt fastelavnskostume til en amerikaner?

Så kunne et amerikansk fodbold kostume til voksne være en oplagt udklædning til den kommende temafest, halloween eller til fastelavn.

De fleste har hørt om sporten, men de færreste ved meget om den. Så hvad er Amerikansk fodbold? Amerikansk fodbold kan minde lidt om rugby. Amerikansk fodbold (også kaldet amerikansk/American football, europæisk fodbold hedder soccer i USA) er en sportsgren videreudviklet fra rugby. Spillet går ud på at løbe eller gribe bolden inden for modstanderens målfelt eller sparke bolden i modstanderens mål. I modsætning til almindelig fodbold dribles der ikke med fødderne. I stedet føres bolden frem af banen, enten ved at blive båret eller kastet og grebet. Det er tilladt at tackle ind på kroppen. Bolden er aflang og egner sig derfor bedre til kast end til at trille på jorden.

Sporten har størst udbredelse i Nordamerika, hvor NFL-ligaen tiltrækker de bedste spillere. En enkelt dansker, Morten Andersen har gjort sig bemærket som kicker på nogle af de bedste hold. I USA er kvinderne organiseret inden for Lingerie Football League (LFL), der tog sin officielle begyndelse i 2004 under navnet Lingerie Bowl, som et underholdende indslag i pausen af Super Bowl XXXVIII. Succesen var så stor, at man 2009 lancerede en officiel kvindeliga med 10 hold fra hele USA.

kvindelig amerikansk fodboldspiller kostume til voksne USA kostume til kvinder sportskostume til kvinder

Kvindelig amerikansk fodboldspiller kostume

Sødt og sexet kostume, der får dig til at ligne en amerikansk fodboldspiller. Kostumet består af hvid top med print og hvide bukser med blot mønster. Et rigtig amerikansk kostume – oplagt til 4. juli eller halloween.

Find kostumet hos Temashop

 

 

amerikansk kostume amerikansk fodboldspiller udklædning til voksne USA kostume til voksne

Amerikansk fodboldspiller – USA kostume

Bliv klar til kamp i dette smarte kostume med stort nummer på brystet. Komplet kostumet med en amerikansk fodbold hjelm, og giv den gas til temafesten.

Find kostumet hos Temashop

amerikansk fodboldspiller kostume amerikansk fodbold udklædning amerikansk kostume sportskostume pitcher kostumer kaster kostume

USA udklædning til mænd

Klæd dig ud som en smart NFL/Amerikansk fodbold-spiller i denne heldragt i hvid og blå med dertilhørende hjelm i tekstil. Sjovt kostume til sjove lejligheder.

Find kostumet hos Temashop

Quarterback kostume onesize 213x450 - Amerikansk fodbold kostume til voksne

Quarterback kostume onesize

Er du blevet inviteret til amerikansk temafest eller er du bare rigtig glad for amerikansk fodbold? Så er dette seje Quarterback kostume lige sagen for dig.

Find kostumet hos Billig-Billy

Amerikansk zombie fodboldspiller kostume  291x450 - Amerikansk fodbold kostume til voksne

Amerikansk zombie fodboldspiller kostume

Et sejt kostume der bruges både til den kommende amerikanske fodboldfest eller til halloween kostume. Dette kostume får dig til at ligne en amerikansk zombie fodboldspiller.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Fodbolddommer kostume

SE OGSÅ: Frihedsgudinde kostume

SE OGSÅ: Rockstjerne kostume til voksne

SE OGSÅ: Elektronik kostume til voksne

SE  OGSÅ: Cheerleader kostume til børn

SE OGSÅ: Cheerleader kostume til voksne

 

Indlægget Amerikansk fodbold kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

2 meninger om “Amerikansk fodbold kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!