Fodbolddommer kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med fodbold og har du muligheden for at iklæde dig et fodboldkostume til en kommende lejlighed? Så overvej et fodbolddommer kostume, hvis du ikke vil være iklædt klubtrøjen. 

Vil du være den der bestemmer? Vil du være ham eller hende med fløjten og muligheden for at uddele gule og røde kort? Er du ham eller hende der kræver at se det hele i langsom gengivelse eller i en anden vinkel? 

Synes du også at dommeren ofte tager fejl og kan du gøre det meget bedre? Så er det på med fodbolddommer kostumet, fløjten i munden og kortene i inderlommen. Bind støvlerne og fløjt opgøret i gang – de næste 2 x 45 minutter er dine!

 

fodbolddommer kostume til mænd sort hvid kostume til voksne dommer kostume til voksne

Fodbolddommer kostume til voksne

Når kampen er forbi, kan du gå over til at dømme og holde øje med festen. Hvis festdeltagerne opfører sig dårligt, kan du jo altid give dem et gult eller rødt kort, blot for at advare dem. For hvem siger, at du ikke kan tage arbejdet med “hjem”, selvom det måske ikke er særlig populært hos dine nære og kære. Det er nu alligevel meget sjovt at være dommer for en dag! Forvandl dig til en dommer ved hjælp af dette sæt. I pakken får du den stribede trøje samt fløjten.

Find kostumet hos PartyKing

 

kvindeligt fodbolddommer kostume til voksne dommer fodbold sort hvidt kostume sportskostume til voksne

Kvindeligt fodbolddommer kostume

At være dommer er fedt, da man får lov til at uddele gule og røde kort til alle dem, som opfører sig dårligt – og måske udviser man også dem, som ikke kan styre sig. Men lad ikke magten stige dig til hovedet. Meget kan dog ske til en fest, så det føles altid mere trygt at have en dommer, som holder øje med, hvordan spillet forløber. Måske vil I spille et ølspil? Her kan du passende melde dig til dommertjansen og dømme, hvem der må drikke. Dette er en sej udklædning til den næste udklædningsfest. Kjolen er sort længst nede og sort- og hvidstribet hele vejen op til toppen. Du får også den obligatoriske fløjte samt strømperne. Hvis du ønsker det, kan du lave et rødt og et gult kort derhjemme.

Find kostumet hos PartyKing

 

fodbolddommer pige kostume fodbolddommer udklædning til kvinder sportskostume til voksne

Sort hvidt dommer kostume til kvinder

Kvindelig Dommer Kostume er et rigtig godt valg til alle udklædningsfester, men særligt til fester med et sportstema. Kostumet inkluderer en sort/hvid-stribet kjole, der har en skinnende, sort nederdel med læg samt en sort/hvid overdel.

Find kostumet hos PartyKing

 

fodbold dommer udklædning til kvinder sportskostume til kvinder

Fodbold dommer voksenkostume

Sødt fodbolddommer kostume, der består af kjole, fløje, rødt og gult kort. Når du møder op i dette kostume, vil du helt sikkert få masser af opmærksomhed fra alle de søde fodboldspillere og hvis de ikke opfører sig ordentligt på banen, giver du bare et fløjt.

Find kostumet hos Temashop

 

fodbold dommer udklædning til kvinder sportskostume til kvinder fodboldkostume

Fodbold kvinde

Fodbold-holdet mangler dommere til at dømme kampen, men kan de koncentrere sig, når det er en kvindelig dommer? Lad det komme an på en prøve.

Find kostumet hos Temashop

LÆS OGSÅ: Prinsesse kostume til voksne

SE OGSÅ: Amerikansk fodbold kostume

SE OGSÅ: Mimer kostume til voksne

Indlægget Fodbolddommer kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Fodbolddommer kostume til voksne

error: Content is protected !!