Mimer kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter et cirkus kostume, et sort hvidt kostume til en Black & White temafest, eller et kostume der ikke kræver de store talegaver? Så er et mimer kostume til voksne, et oplagt bud på udklædning.

Når man siger mimer, tænker de fleste på hvid ansigtsmaling, striber og hvide handsker. Derfor er et klassisk mimer kostume også præget af netop de elementer. 

At være mimer handler dog ikke bare om at beskrive usynlige objekter og fortælle historier iført striber og hvide handsker. Det er at spille teater og formidle, ved brug af kropsprog og mimik.

Det handler om at kontrollere sine bevægelser og om at blive bevidst om kroppens utallige muligheder. Mime er i høj grad baseret på øvelser, hvor man bevæger isolerede dele af kroppen, mens andre dele af kroppen holdes stille. Altså en beherskelse baseret på præcise bevægelser og udelukkelse af ufrivillige bevægelser.

Mimeren søger at opnå en fuldstændig kropskontrol gennem øvelser, som kombinerer balance og koordination med timing og indlevelse. Mime kan være et vigtigt redskab for at opbygge karakterer og figurer. Bevægelserne kan også bruges til at fremhæve og tydeliggøre dagligdags bevægelser og tricks. Det handler ikke kun om hvad man gør, men præcis hvordan man gør det.

Med mime kan man lave et hul i tiden ved at bevæge sig hurtigt eller langsomt, få det lette til at virke tungt og gøre det usynlige virkeligt. Mime er illusionernes legeplads, hvis det virker ser det magisk ud, det appellerer til vores fantasi på en måde, som ikke bare får os til at forstå det usynlige, men virkelig se det!

Et mime kostume er klassisk med det sort hvide outfit med striber, hvid ansigtsmaling, hvide handsler og eventuelt et par striber.

 

mimer kostume til kvinder sort hvid temafest sidste festivalkostume

Klassisk mime kostume til kvinder

Fransk mime kostume. Et flot og anderledes kostume til dig der elsker franske eller blot de mere stille kostumer. Hvis du så også kan se ud som om, du er fanget i en kasse, så er den hjemme.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Ballerina kostume til voksne

SE OGSÅ: Formel 1 kostume til voksne

Indlægget Mimer kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

En mening om “Mimer kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!