Kinesisk kostume til børn

Er dit barn inviteret til kinesisk temafest eller ønsker han/hun blot et anderledes kostume? Så er et kinesisk kostume til børn lige sagen.

Et kinesisk kostume til børn kan bruges til flere forskellige festlige lejligheder, f.eks. fastelavn, leg i hjemme eller den kinesiske temafest.

Kina er en suveræn stat i Østasien. Med en befolkning på knap 1,4 milliard mennesker, hvilket er ca. en femtedel af jordens befolkning, er det verdens mest folkerige land. Landet er en etpartistat, der er styret af Kinas kommunistiske parti med hovedsæde i hovedstaden Beijing.

Kina er kendt verden over for sit fyrværkeri og røde drager, for dans og akrobatik, for sine pandaer, som lever i store bambusskove, for en særegen skønhed og for sine mange, mange indbyggere. Hvis man ser på det store historiske billede, så er Kina især kendt for sin tusindårige historie med krigslystne kejsere og storslåede dynastier. Kinas historie er grusom, men utroligt fængslende. Og så kan man heller ikke sige Kina uden at sige silkeproduktion, stolthed og en stærk kulturel selvforståelse.

Kineserne er venlige! De har generelt let til smil og latter. I kinesisk kultur er det vigtigt at opføre sig kontrolleret og anstændigt.

Er dit barn inviteret til landefest eller kinesisk temafest, så er en kinesisk udklædning oplagt at møde op i. Vi har samlet det flotteste udvalg af kinesiske kostumer til drenge og kinesiske kostume til piger.

kinesisk børnekostume til piger 450x450 - Kinesisk kostume til børn

Kinesisk børnekostume til piger

Fejr det kinesiske nytår eller brug denne supersøde kjole til fest. For at have denne kjole på behøver du ikke tage til Kina, men det vil helt sikkert føles som om, at du befinder dig der. Det fine mønster på den røde baggrund passer perfekt til temaet. Kinesisk Pige Børnekostume er en rød kjole i kinesisk stil til børn. Kjolen går cirka til knæene, og har en høj krave. Fra skuldrene og ned ved siden af brystet sidder tre knapper for et eksklusivt udtryk.

Find kostumet hos Partyking

klassisk kinesisk kostume til piger 288x450 - Kinesisk kostume til børn

Klassisk kinesisk kostume til piger

Dette kinesiske kostume består af en kimono et og bælte (paraply og sko ikke inkluderet).Den korte kjole er har ærmeender og er sort nederst. Den er printet i med kinesiske motiver. Den spændes ind ved taljen takket være det medfølgende tykke stof der anvendes som bælte. Dette kinesiske kostume vil imponere alle til den næste fødselsdag eller fastelavn.

Find kostumet hos Vegaoo

kinesisk kostume til drenge 262x450 - Kinesisk kostume til børn

Kinesisk kostume til drenge

Dette kinesiske kostume er til drenge. Den består af en overdel, bukser og en hat (sko ikke inkl). Overdelene rød, i satinlook med lange ærmer og med gult print. Ærmeenderne er sorte. Bukserne er ligeledes i satin, og er sort, med rød enderne. De er nemme at tage på.Hatten er sort, i satinstof. Dette kinesiske kostume til drenge er perfekt til en kinesisk temafest.

Find kostumet hos Vegaoo

kinesisk pige kostume 320x450 - Kinesisk kostume til børn

Kinesisk pige kostume

Dette kinesiske kostume til piger består af en kjole og et bælte (resten er ikke inkluderet). Kjolen er i gult og sort satin stof. Revers krydser foran og er syet sammen. Kjolen omslutter benene. Der er tryk med kinesiske drager ud over hele stoffet. Ærmerne er lange og meget vide. Det sorte bælte lukkes i ryggen og har en gul sløjfe i satin syet på foran. Med en smuk hårknold er dette kvalitetskostume perfekt til et karneval eller en nytårsfest.

Find kostumet hos Vegaoo

kinesisk drenge kostume 252x450 - Kinesisk kostume til børn

Kinesisk drenge kostume

Dette kinesiske traditionelle kostume til drenge omfatter en lang lys og silkeblød tunika med dragemotiver og slidser i siderne, skinnende sorte bukser med elastik i taljen, et bælte med velcro og en hovedbeklædning bestående af en fletning i syntetisk hår (overskæg og sko er ikke inkluderet) . Denne traditionelle kinesiske dragt er perfekt til en fødselsdag, et show eller til karneval.

Find kostumet hos Vegaoo

SE OGSÅ: Geisha kostume til børn og voksne

SE OGSÅ: Panda kostume til børn

SE OGSÅ: Enchantimals kostume til børn

Indlægget Kinesisk kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Kinesisk kostume til børn

error: Content is protected !!