Kinesisk kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er dit barn inviteret til kinesisk temafest eller ønsker han/hun blot et anderledes kostume? Så er et kinesisk kostume til børn lige sagen.

Et kinesisk kostume til børn kan bruges til flere forskellige festlige lejligheder, f.eks. fastelavn, leg i hjemme eller den kinesiske temafest.

Kina er en suveræn stat i Østasien. Med en befolkning på knap 1,4 milliard mennesker, hvilket er ca. en femtedel af jordens befolkning, er det verdens mest folkerige land. Landet er en etpartistat, der er styret af Kinas kommunistiske parti med hovedsæde i hovedstaden Beijing.

Kina er kendt verden over for sit fyrværkeri og røde drager, for dans og akrobatik, for sine pandaer, som lever i store bambusskove, for en særegen skønhed og for sine mange, mange indbyggere. Hvis man ser på det store historiske billede, så er Kina især kendt for sin tusindårige historie med krigslystne kejsere og storslåede dynastier. Kinas historie er grusom, men utroligt fængslende. Og så kan man heller ikke sige Kina uden at sige silkeproduktion, stolthed og en stærk kulturel selvforståelse.

Kineserne er venlige! De har generelt let til smil og latter. I kinesisk kultur er det vigtigt at opføre sig kontrolleret og anstændigt.

Er dit barn inviteret til landefest eller kinesisk temafest, så er en kinesisk udklædning oplagt at møde op i. Vi har samlet det flotteste udvalg af kinesiske kostumer til drenge og kinesiske kostume til piger.

 

kinesisk drage børnekostume 412x450 - Kinesisk kostume til børn

Kinesisk drage fastelavnskostume til børn

Den kinesiske drage må ikke mangle til den kinesiske temafest. Med denne bløde heldragt, kan dit barn med et blive forvandlet om til en farlig drage. Kostumet består af en heldragt, som er nem at tage på og af. 

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Geisha kostume til børn og voksne

SE OGSÅ: Panda kostume til børn

SE OGSÅ: Enchantimals kostume til børn

Indlægget Kinesisk kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!