Oliesheik kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Drømmer du om at blive en rig oliesheik? Nu kan du blive det for en dag, med et flot oliesheik kostume til voksne.

Et olieheik kostume til voksne er sjovt til sidste skoledag, karneval eller den kommende fastelavnsfest.

Shaykh eller sheikh er en hæderstitel på en respekteret eller vis ældre muslim. Betegnelsen anvendes i de islamiske trosretninger, hvor de største er sunnisme og shiisme. Men ofte forbinder vi en sheik i vesten med at være en oliesheik, der bestemt ikke mangler noget pga. hans rigdomme i olie.

Har du en drøm om at forvandle dig til en rig oliesheik med mange luksuriøse biler, din helt egen olierig samt tilstrækkeligt med rigsdaler til at kunne købe et helt fodboldhold? Så klæd dig ud i et Oliesheik kostume til voksne.

Et Oliesheik voksenkostume er et simpelt kostume, da det består af en lang tunika til mænd og et sjal. For at fuldende kostumet så tilføj solbriller, sandaler, en guldkæde og araberskæg.

Arabisk oliesheik kostume 437x450 - Oliesheik kostume til voksne

Arabisk oliesheik kostume til voksne

Nu har du chancen for at ligne en af de rige oliesheiker fra Mellemøsten. Hop i dette cool kostume, der transformerer dig til en arabisk sheik. Beklædningen, der består af en hvid kjole og et tørklæde om hovedet, bliver typisk kaldt dishdasha, thobe eller jubba og er kendt fra Den Arabiske Halvø.
Udklædningen er perfekt til temafester, sidste skoledag og karneval. Gennemfør udklædningen med et par store solbriller og et veltrimmet skæg.

Find kostumet hos Temashop eller Find det her hos Ølbong

rig sheik kostume 450x450 - Oliesheik kostume til voksne

Rig sheik kostume

Har du en drøm om at forvandle dig til en rig oliesheik med mange luksuriøse biler? Sheikkostumet består af en hvid, lang tunika, grålig ghutra med sort bånd og et sjal. Det er en god begyndelse at iklæde sig denne sheikdragt! Kort sagt alt, hvad du har brug til dit sheiklook.

Find kostumet hos Partyking

klassisk sheik kostume til voksne 450x450 - Oliesheik kostume til voksne

Klassisk sheik kostume

Det er en kølig sommernat, og du er på vej til slængets årlige kostumebal. I år er temaet Arabien, og de fleste kommer sandsynligvis udklædt i thobe og ghutra. Og hvorfor ikke, tænker du? Der er vel ikke noget galt i at være lidt mainstream. Smid din flotteste og hvideste thobe på og bevæg dig ud i den arabiske nat.
Dette traditionelle sheikkostume omfatter en hvid thobe samt en rød/hvid ghutra med sort bånd.

Find kostumet hos Partykingoliesheik kostume 450x450 - Oliesheik kostume til voksne

Oliesheik kostume

Denne arabiske sheik forvandler dig til en oliemilliardær hurtigere, end du kan nå at tanke bilen op! Oliesheik-kostumet inkluderer en lang, lilla og cremefarvet kjole samt en matchende hovedbeklædning.

Find kostumet hos Partyking

Falsk sheik kostume 363x450 - Oliesheik kostume til voksne

Falsk sheik voksenkostume

Du undrer dig nok over hvordan man er en fake sherik? Men det faktisk sagtens lade sig gøre, og det er helt bestemt værd at prøve. Perfekt til karneval eller sidste skoledag. Kostumet består af en lang tunika og  tørklæde.

Find kostumet hos Temashop

Carry me sheik kostume 450x450 - Oliesheik kostume til voksne

Carry me sheik kostume

Denne lille sheik går altid i samme retning som dig, og han er den mest loyale ven, du kan få! Men bedst af alt… du kan selv få lov til at døbe ham! Dette er en supersjov udklædning, som efterligner en sheik! Sheiken bærer her et hvidt klæde, et ordentligt gedeskæg samt et rødt- og hvidprikket tørklæde på hovedet. Dette kostume kommer til at blive yderst populært til alle former for udklædningsfester!

Find kostumet hos Partyking

carry me sheik voksenkostume 263x450 - Oliesheik kostume til voksne

Carry me sheik kostume

Lad oliesheiken bære dig rundt, så du kan passe på dine værdifulde fødder. Giv dine venner et godt grin med dette super fede Carry Me kostume, der forestiller en sheik, der bærer rundt på dig. Bemærk: t-shirt og sandaler følger ikke med. 

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Oliesheik kostume til voksne du ledte efter?

Oliesheik voksenkostumer - Oliesheik kostume til voksne

SE OGSÅ: 1001 nat eventyr – arabiske kostumer til voksne

SE OGSÅ: Farao kostume til voksne

SE OGSÅ: Konge kostume til voksne

Indlægget Oliesheik kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

En mening om “Oliesheik kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!