Baseball kostume til voksne

Skal I holde temafest i sportsverden, eller er I på jagt efter et fedt fastelavnskostume til en amerikaner?

Så kunne et baseball kostume til voksne være en oplagt udklædning til den kommende temafest, halloween eller til fastelavn.

De fleste har hørt om sporten, men de færreste ved meget om den. Så hvad er Baseball? Baseball er en Amerikansk Sport der til forveksling minder lidt om Rundbold. Dog er Baseball meget anderledes på nogle punkter, men nemt at forstå.

Baseball er et amerikansk boldspil i familie med rundbold mellem to hold, der normalt består af ni spillere hver. En kamp forløber ved, at holdene skiftes til at være “inde” og “ude”. Fra indeholdet skal en spiller forsøge at slå til en bold, som en af udeholdets spillere kaster. Baseball er et særdeles udviklet spil der med sine mange taktiske finesser kræver en hurtig hjerne og god fysisk form hvad angår hånd. øje og kondition. Selvom det kan virke lidt forvirrende, så er det faktisk ret ligetil. Man lære reglerne hen ad vejen og det er blandt andet det der både gør det udfordrende og sjovt. Det er de færreste der kan samtlige regler, men alle lære de vigtigste relativt hurtigt. 

baseball kostume baseball spiller udklædning cricket kostume til voksne baseball tøj fastelavnskostume

Baseball spiller kostume til voksne

Tag bolden med i parken, når du bærer denne klassiske baseballspillerdragt. Den er supercool og bliver noget af et home run! Kostumet som amerikansk baseballspiller inkluderer en stribet skjorte med knapper og baseball-emblem på brystet, et par matchende bukser med sort bælte samt en baseballskasket.

Find kostumet hos Temashop

 

baseball kostume baseball spiller udklædning cricket kostume til voksne baseball tøj til kvinder

Baseball kostume til kvinder

Hvad bedre end at klæde sig ud som en baseball pige til den store sportsdag. Ifør dig dette fine kostume, der består af skjorte med knapper og tekst, matchende bukser og rød kasket.

Find kostumet hos Temashop

 

zombie baseball spiller kostume teen halloween kostume

Zombie baseball spiller kostume til teens

Din teenager kan klæde sig ud som en uhyggelig baseball spiller der er blevet til en zombie. Sættet består af en T-shirt, pandebånd med en baseball bold og et blødt bat. Passer perfekt til Halloween festen.

Find kostumet hos Temashop

 

 

SE OGSÅ: Fodbolddommer kostume

SE OGSÅ: Frihedsgudinde kostume

SE OGSÅ: Rockstjerne kostume til voksne

SE OGSÅ: Elektronik kostume til voksne

SE  OGSÅ: Cheerleader kostume til børn

SE OGSÅ: Cheerleader kostume til voksne

Indlægget Baseball kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Baseball kostume til voksne

error: Content is protected !!