Ridder kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Middelalderen, Riddere, Robin Hood og Kong Arthur? Så kunne et ridder kostume til voksne være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, temafest eller karneval.

Et ridder kostume til voksne kan bruges til mange forskellige festlige lejligheder.

I middelalderen havde de europæiske lande ikke en statslig hær. Derfor var regenter og konger afhængige af de krigere der fandtes lokalt. Disse krigere blev betegnet som riddere og blev brugt til at forsvare fyrsters ejendom og land. Det var altså fyrsterne der havde ridderne ansat som sikkerhed. Ridderne passede på store dele af europa i flere hundrede år og kan betragtes som nutidens elitesoldat. 

Riddere blev gerne trænet fra barnsben af. Som ung startede man som Page. En page er en slags tjener for ridderen og fyrsten. I tiden som Page modtager barnet/den unge undervisning i kamptekning, religion og ridning. Herefter stiger Pagen i graderne og bliver væbner. En væbner passer ridderens hest, kæmper med på slagmarken og hjælpe ridderen i rustningen. Efter end læretid på 7 år, kunne en væbner blive slået til ridder. Hest, rustning og våben var noget som ridderen selv skulle erhverve sig og eftersom af en rustning kostede det samme som 10 års løn for en bueskytte – så var det ikke alle dygtige væbnere der kunne blive slået til ridder. Dygtighed og en økonomisk fundament var en forudsætning for at væbner kunne kalde sig ridder. 

Der er klart flest mandlige riddere i historiebøgerne. Det var et typisk mandefag i Middelalderen. Men der fandtes også kvindelige riddere og nogle af de mest kendte er Petronilla de Grandmesnil og Jeanne d’Arc.

Et ridder kostume til voksne er derfor både for mænd og kvinder, drenge og piger. Det klassiske ridder kostume er selvfølgelige rustningen, men rustningen blev nu mest brugt i kamp og til ringrigning. Når ridderne ikke var i kamp havde de riddertøjet på, hvor fyrstens vådenskold var markeret og selvfølgelig bar ridderne våben, også udenfor slagmarken. Et ridder kostume til voksne, bør derfor fuldendes med et passende våben.  

LÆS OGSÅ: Robin Hood kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Ridder kostume til børn

 

kostume stor størrelse mand ridder kostume middelalder kostume til voksne kosrridder udklædning mand kostumeuniverset

Korsridder kostume

En stolt ridder i mørke og røde farver med nitte detaljer. Så komplet kostumet med et sværd og gør dig klar til kamp. Kostumet fås i også i stor størrelse og består af Lang overdel, Bælte, Armbånd, Hjelm, Støvle covers.

Find kostumet hos Temashop

 

games of thrones kostume til voksne seriekostume middelalderprins kostume

Games of Thrones – Ridder kostume

Flot, autentisk Middelalder prins kostume, der er udformet som en sølvgrå tunika med brunt bælte med spænde. Dertil medfølger en lang, sort kappe med pelskant og benvarmere. Passer også perfekt som et Game of Thrones kostume, med den rette paryk og rette våben

Find kostumet hos Temashop

 

mærkets ridder netflix serie kostume til voksne film kostume

Mørkets ridder kostume til voksne

Klæd dig ud som Mørkets Kriger i dette kostume og gør dig klar til, at slås mod alt ondt, der truer dig i denne verden. Husk at tilkøbe et sværd, så du har et våben at slås med.

Find kostumet hos Temashop

 

ridder kostume til voksne ridder ridderdragt ridderkostume til voksne ringridning kostume fastelavnstøj udklædning

Mørk ridder kostume

Flot ridder kostume bestående af lang jakke, bælte og hætte. Ifør dig dette kostume og komplet udklædningen med skjold og sværd – og så er du parat til, at ride i krig.

Find ridder kostumet til voksne hos Temashop

 

kvinderlig ridder kvindelig robin hood bueskytte kostume til kvinder heltinde udklædning

Kvindelig Ridder kostume

Er du klar til at forsvare som en rigtig ridder? Ifør dig dette kvindelige ridder kostume i sort og sølv og fine detaljerede finesser.Super sød grå kjole med bånd for oven og flot detaljeret bælte samt armbånd /armcovers. Bliv en super sej bueskytte eller alternativ Robin hood i dette eventyrlige bueskytte krigerinde kostume i sort og grå.

Find kostumet hos Temashop

 

ridder kostume til voksne ridder ridderdragt ridderkostume til voksne ringridning kostume fastelavnstøj udklædning engelsk ridder dannebrog

Ridder kostume til voksne

Denne realistiske udklædning forvandler dig til ridder af Middelalderen. Fint ridder sæt bestående af bluse m. print, samt kappe,bælte og hætte. Nemt og billigt kostume til udklædningsfesten!

Find ridder kostumet til voksne hos Temashop

 

Engelsk ridder kostume 360x450 - Ridder kostume til voksne

Engelsk ridder kostume

Nu kan du klæde dig ud som en af Englands historiske helte, kostumet er prydet med St. George, og du vil ligne en sand ridder. Kostumet er velegnet til karneval og andre festlige anledninger!

Find kostumet hos Temashop

 

ridder kostume til voksne netflix serie kostume til mænd middelalder kostume til voksne

Ridder kostume til kvinder

Skønt Middelalder kostume til mænd som greve i Middelalderen. Kan også bruges som Ridder kostume til mænd. Kostumet består af en tunika, kappe, handsker og støvlecovers.

Find kostumet hos Temashop

 

ridder kostume til mænd ridder kostume herre fastelavnskostume til mænd middelalderkostume voksne

Ridder kostume til mænd

Iklæd dig vores Middelalder Ridder Kostume, og rejs tilbage til år 1050, hvor du kan leve sig ind i rollen, som en modig kriger fra Middelalderen. Siddende omkring det runde bord i din flotte rustning bestående af en bluse, bukser, hætte og bælte er du respekteret af alle der kommer forbi slottet.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det ridder kostume til voksne du ledte efter?

ridder kostume til voksne - Ridder kostume til voksne

 

SE OGSÅ: Konge kostume til voksne

SE OGSÅ: Ridder kostume til børn

SE OGSÅ: Gudinde kostume til voksne

Indlægget Ridder kostume til voksne indeholder affiliatelinks

2 meninger om “Ridder kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!