Garder kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til en Danmarksfest eller er du bare vild med uniformer og de flotte garder, der passer på vores Dronning? Så er et garder kostume til voksne oplagt til den kommende temafest, karneval eller fastelavnsfest.

En garder forbinder vi med Den Kongelige Livgarde. Livgarden er en gruppe soldater med særlig tilknytning til kongehuset og de har især til opgave at beskytte Dronningen og den kongelige familie og residensen. 

Et garder kostume til voksne er både til mænd og kvinder. Vi har selvfølgelig fundet de bedste garder kostumer til sjov udklædning og samlet den nedenfor:

 

garder kostume til mænd uniform bjørneskindshue voksne gardekostume

Garder kostume til voksne

Er du klar til at blive en Royal Garder? Eller vil du kalde ham for Fætter BR? Klæd dig ud som denne beskytter af de royale med dette røde og sorte kostume med fine guld detaljer.

Find kostumet hos Temashop

 

kvindeligt garder kostume udklædning livgarde

Kongeligt garder kostume til kvinder

Bliv en del af Dronningens hær med dette smukke garderkostume. Som garder er du altid klar til at beskytte dronningen og hele den kongelige familie. Er du vild med rød og blå og kan du slet ikke stå for en fed hue med en fjer i, så er dette kostume helt perfekt.

Find kostumet hos Temashop

 

livgarde pige livegarde tampomajor kostume fætter br kostume til kvinder

Garder kostume til kvinder

Nu kan kvinderne også være med som garder, og så kan man jo godt se lidt ekstra sexet ud, med denne smarte kjole med bælte og hat. Bemærk: Bukser og gevær medfølger ikke.

Find kostumet hos Temashop

 

Læs også: Konge kostume til voksne

Læs også: Ridder kostume til voksne

Indlægget Garder kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!