Døden kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til Halloween eller elsker du bare magi og uhygge?S

Så er et døden kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller temafest.

Et døden kostume til voksne er det ultimative kostume når temaet er uhygge.  Døden er jo det mest klassiske Halloween kostume af dem alle. Alle andre kostumer til Halloween er variationer af temaet døden. Derfor er døden det simple og enkelte af alle Halloween kostumer. 

Døden har altid været en gåde. Vi skal alle sammen dø på et tidspunkt men ved hvad der rent faktisk sker med os, når livet er slut og erstattes med døden. Nogle tror på historier om lyset i en tunnel, som fortælles af mennesker der har været døden nær, eller død i kort tid. Andre vender sig mod sin religion og finder en pausibel forklaring og tryghed i religionens fortællinger om hvad der sker når livet slutter. 

Vi ved at vores krop bliver tilbage og bliver til jord igen, hvis den begraves. Deraf den kristne udlægning: af jord er du kommet til jord skal du blive og af jord skal du genopstå.   

Døden kostume til voksne

er begrebet “døden” i en menneskelig skikkelse. Det er fortællingen om at døden går sin gang på jorden og udpeger dem, hvis sidste time er kommet. Det er ikke muligt at kæmpe i mod døden, når den kommer. Det er ikke muligt at argumentere mod døden. Døden kommer med den endegyldige besked der ikke kan laves om. Eller kan den? “At snyde døden” er et fænomen der er til inspiration for mennesker i hele verden. For hvis man kan snyde døden, så finder man måske svaret på hvad der sker når døden indtræffer.

Døden som kostume er kendetegnet ved at være mørkt og med hætte. Døden bærer ofte en le over skulderen. 

Et døden kostume til voksne kan både bruges til Halloween, fastelavn og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. Der findes mange forskellige døden kostumer til voksne, både til mænd og kvinder. Se udvalget nedenfor:

 

døden kostume til voksne sort kåbe døden udklædning til halloween

Døden kåbe kostume

Med denne kåbe kan du forvandles til en uhyggelig vampyr eller selve døden! Indeholder kåbe med bælte. 

Find kåben hos Temashop

 

 

døden kostume til voksne anubis kostume egyptisk kostume egyptisk udklædning

Anubis kostume til voksne

Skal du til temafest med egyptisk tema eller til Halloween? Så klæd dig ud som Anubis! Anubis er de dødes vogter og han står for at veje de dødes hjerter for at se om de er værdige til at komme ind i dødsriget. Et luksus kostume indeholdende Tunika med halssmykke og bælte, armcovers, armbånd og maske

Find Anubis kostume hos Temashop

 

doedens_hersker-kostume-hersker-kostume døden kostume til voksne

Dødens hersker

Hop i dette skræmmende kostume og lad dig forvandle om til dødens hersker, som alle frygter at stå ansigt til ansigt med. Indeholder kåbe. Tilføj eventuelt en sort paryk.

Find dødens hersker kostume hos Temashop

 

carry me døden carry me halloween kostume

Carry Me døden kostume

Med denne dragt ser det ud som om at dine timer er talte. Du mangler halvdelen af kroppen, og døden er allerede kommet for at hente det der er tilbage af dig. Men selvfølgelig skal du have lov at feste en allersidste gang, så tag et glas punch og join de andre gæster til en sjov halloween. Halloweens absolut bedste kostume er her. Dragten, som holdes oppustet takket være en lille ventilator, kommer garanteret til at skræmme livet af de andre gæster. Det ser ud som om at døden har hentet dig – men altså kun den øverste del af dig som stadig er tilbage.

Find kostumet hos Partyking

 

plague dr doktor døden kostume til halloween

Doktor Plague kostume tik voksne

Stinkende lig langs vejkanten, uplejede agre og tomme gader i alle byer. Året er 1352, og pesten har hærget Europa i flere år. Du er den eneste læge, som har turdet at tage kampen op med pesten, og nu leder du efter smittede mennesker, som ligger for døden. Man ved aldrig, hvilke baktusser man møder, så sørg for at holde dig rask med dette megauhyggelige doktorudstyr! Det passer særligt godt, hvis du er doktor i Italien i 1300-tallet, hvor den sorte død hærgede. Plague Doctor-kostumet inkluderer en lang, læderlignende dragt med matchende hætte og et sort bælte med skulderrem, hvor lægen bar en taske med diverse fornødenheder til sit arbejde. Der medfølger også en sort hat og en meget ubehagelig hvid næbmaske, der er med til at give et autentisk look. Denne maske benyttede pestlægerne til at beskytte sig mod smitten; næbbet blev fyldt med urter, idet man troede, de rensede luften for bakterier. 

Find kostumet hos Partyking

 

oppustelig døden med lysende øjne døden udklædning oppusteligt halloween kostume døden kostume

Kæmpe døden halloween kostume

Når mørket falder på og alle ligger og sover, så husk at låse døren efter jer for det er nemlig ikke alle der ligger i deres senge. Nu er det nemlig tid til at vise alle dine venner og bekendte hvem der har det mest skræmmende kostume. Også til Halloween festen kan du være helt sikkert på at vinde skræmme prisen.

Find kostumet hos Temashop

 

uhyggelig død kostume halloween kostume halloween udklædning xl

Døden kåbe og maske

Vil du komme udklædt i et uhyggeligt kostume, som vis dig dom Døden til halloweenfesten i dette smarte kostume, hvor man ikke kan se ansigtet igennem masken. Et perfekt halloween kostume.

Find kostumet hos Temashop

 

 

 

døden kostume til voksne tilbehør

 

Tilbehør til Døden kostume

  1. Dødens Le gør hele forskellen. Find dødens le hos Temashop

 

Hvilket Døden kostume til voksne leder du efter?

collage 35 1024x399 - Døden kostume til voksne

halloween døden kostume til voksne

 

Anubis kostumet

Se også: Døden kostumer til børn

Se også: Dødens brud kostume til voksne

Se også: Dødens gom kostume til voksne

Se også: De dødes dag kostume til voksne

 

Indlægget Døden kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!