Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter billige fastelavnskostumer til mænd?

Her på Kostumeuniverset har vi samlet en masse gode bud på billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kr.

Kostumer, fastelavnsboller og fastelavnsris er bare nogle af de ting vi forbinder med at fastelavn. Fastelavn er en årlig begivenhed hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud og slår katten af tønden. Fastelavn eller karneval er en fest, der på den nordlige halvkugle ligger på grænsen mellem vinter og forår.

Fastelavn var oprindeligt en kristlig festlighed der er blevet fejret gennem flere hundrede år i Danmark. Fastelavn var med til at markere den 40 dage lange faste, som blev betragtet betragtet som en bods-, anger- og forberedelsestid, hvor det enkelte menneske afstod fra forskellige former for nydelse, traditionelt visse former for mad.

Ordet “fastelavn” kommer af det plattyske ord “vastel-avent”, hvilket betyder fasteaften. Fasteaften henviser til den 40 dage lange faste, som begynder efter fastelavnsdagene og varer frem til påske. Denne tid blev også kaldt for karnevalstiden, hvilket dækker over ordet karneval, altså “carne vale”, som betyder “uden kød”, fordi man i fastetiden ikke måtte spise kød.

Fastelavnstiden varede fire dage, og talte fastelavnssøndag, fastelavnsmandag, hvide tirsdag og askeonsdag. Efter reformationen blev fasten i katolsk forstand afskaffet, men fastelavnen blev bibeholdt som folkelig skik.

I dag er det primært børn og barnlige sjæle, der fejrer fastelavn. Men oprindeligt var højtiden en voksenfest, hvor både mænd og kvinder klædte sig ud og festede med rigelige mængder mad og drikke i flasker.

Læs meget mere om fastelavn her.

Billige fastelavnskostumer til mænd

Udvalget af billige fastelavnskostumer til mænd spænder over uniform udklædning til mænd, kendte kostumer til mænd, seje kostumer til mænd, sjove kostumer til mænd, mm. Alle de nedenstående fastelavnskostumer til mænd, koster under 200 kr. Bemærk at der kan komme prisstigninger ved de forskellige webshops, det står Kostumeuniverset ikke til ansvar for:

jagerpilot fastelavnskostume 318x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Jagerpilot fastelavnskostume

Har du også altid drømt om at være jagerpilot. Hop i denne flotte heldragt, der forvandler dig til en jagerpilot for en dag. 

Find kostumet hos Temashop

gulvmoppe kostume 450x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Gulvmoppe kostume til voksne

Synes du, at de almindelige karakterer såsom djævel, heks, skelet eller spøgelse er alt for mainstream? Så vil du elske denne idé! Med dette kostume kan du nemlig forvandle dig til en lyslevende gulvmoppe. Gulvmoppe-kostumet forestiller en gulvmoppe med gule bånd og blå top. Den går fra hovedet og ned til anklerne og har et hul foroven til dit ansigt.

Find kostumet hos Partyking

tennisspiller fastelavnskostume til voksne sjove fastelavnskostumer til mænd 385x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Tennisspiller fastelavnskostume

Leg du er en professionel tennisspiller til den kommende udklædningsfest. Kostumet består af en hvid t-shirt, shorts og sved pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

stærk mand fastelavnskostume billige fastelavnskostumer til mænd 450x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Stærk mand fastelavnskostume

Vil du se ud som den stærkeste og sejeste mand i hele verden? Stærk Mand Kostume inkluderer en overkrop med skumfyld i polyester der ser ud som muskler, en leopardfarvet heldragt med korte ben, et sort bælte og en sort moustache.

Find kostumet hos Partyking

find holger fastelavnskostume til voksne 328x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Find Holger fastelavnskostume

Find Holger er et fedt kostume til den kommende udklædningsfest. Forsvind i mængden og se om dine venner kan finde dig. Kostumet består af bluse, hat og briller.

Find kostumet hos Temashop

chili fastelavnskostume 450x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Chili fastelavnskostume

Med denne awesome chilidragt bliver du uden tvivl den hotteste til udklædningsfesten. Chili-kostume består af en rød, chiliformet dragt med grøn top som har hul til ansigt og arme.

Find kostumet hos Partyking

blodigt biolog kostume 292x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Blodig Biolog Kostume

Blodigt, zombie biolog kostume, der består af heldragt med hætte og blodpletter og handsker. Kostumet er helt perfekt til halloween og fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

slagter fastelavnskostume 450x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Slagter fastelavnskostume

Slagterkostumet er et farligt kostume, som vil få dig til at ligne en gal slagter. Kostumet består af et sort forklæde, handsker samt ansigtsmaske. Beklædningen under dette kostume må du dog selv stå for.

Find kostumet hos Partyking

sort skinsuit til voksne 342x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Sort skinsuit

Få festens sjoveste og mest anderledes kostume. Dragten er heldækkende, og det er kun dig, der kan se igennem stoffet.

Find kostumet hos Temashop

sheik fastelavnskostume til mænd 450x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Sheik fastelavnskostume til mænd

Smid din flotteste og hvideste thobe på og bevæg dig ud i den arabiske nat. Dette traditionelle sheikkostume omfatter en hvid thobe samt en rød/hvid ghutra med sort bånd. Skæg og solbriller indgår ikke.

Find kostumet hos Partyking

ninja fastelavnskostume til voksne 314x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Ninja voksenkostume

Er du hurtig som en ninja? Så er dette det helt perfekte kostume til fastelavnsfesten. Klæd dig ud som ninja for en dag med dette ninja kostume til voksne.

Find det hos Temashop

i love beer fastelavnskostume flaske kostume 450x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

I love beer fastelavnskostume

I Love Beer-kostumet er en grøn dragt i én stykke, der forestiller en ølflaske i kæmpeformat. På toppen har dragten et guldfarvet parti, der skal forestille en kapsel. Brystpartiet er ovalt med teksten “I (hjerte/love) Beer”.

Find kostumet hos Partyking

munk fastelavnskostume til voksne 292x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Munk fastelavnskostume

Klæd dig ud som munk for en dag, med dette kostume bestående af kåbe med indbygget hætte, samt et tilhørende reb til at binde om livet.

Find kostumet hos Temashop

dartskive fastelanskostume til voksne 450x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Dartskive fastelavnskostume til voksne

Hvorfor nøjes med at kaste pile på dartskiven, når du selv kan blive en lyslevende skive? Et træfsikkert outfit, som definitivt bliver en succes til festen! Dartskivedragten inkluderer et rundt forstykke, som ligner en klassisk dartskive med farver, bulls eye og pointsystem.

Find kostumet hos Partyking

røver kostume til voksne 450x448 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Røver fastelavnskostume

Pas på lovens lange arm, når du er iklædt dette kostume. Skal du klædes ud til sjove events, så hop i dette røver sæt med stribet bluse, hat og øjenmaske.

Find kostumet hos Temashop

beskyttelsesdragt kostume til voksne 450x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Beskyttelsesdragt kostume

Denne udklædningsdragt giver dig masser af muligheder, og du kan eksempelvis klæde dig ud som anonym krokodilletæmmer eller bruge dragten, når det er tid til airsoft-spil med drengene. Sættet indeholder grønne overalls med lommer af et kraftigt polyestermateriale, sorte gummisko i størrelse 41-43, strikkede, hvide fingerhandsker samt et par sorte gummihandsker.

Find kostumet hos Partyking

jesus fastelavnskostume til voksne 450x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Jesus fastelavnskostume til voksne

Bliv den mest respekterede, elskede og tilbedte mand i verdenshistorien. Kostumet indeholder en lang hvid robe med brede ærmer og en tilhørende rød kappe. Tilkøb skæg og paryk, så du skaber et komplet outfit.

Find kostumet hos Partyking

amerikansk basketspiller kostume 450x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Amerikansk basketspiller kostume

Drømte du om at blive en verdenskendt og populær sportsstjerne, da du var lille? Det går ikke altid, som man ønsker sig, men nu kan du i hvert fald blive en basketstjerne for en dag. Kostumet omfatter en blå trøje med teksten “N8B 69 Allstars” og et par stribede shorts i hvid og rød. Fuldend gerne looket med et svedbånd og et par seje træningssko.

Find kostumet hos Partyking

mandlig brud fastelavnskostume 450x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Mandlig brud kostume

Denne fine brudekjole til mænd passer perfekt til kostumefester eller måske til når I overrasker den kommende brudgom med en polterabend. Mandlig Brud Budget Kostume inkluderer en kort hvid brudekjole med blondedetaljer og et diadem med langt, hvidt slør.

Find kostumet hos Partyking

quasimodo fastelavnskostume 450x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Quasimodo fastelavnskostume

Quasimodo ser muligvis ikke ud af meget, men han har et hjerte af guld. Klæd dig ud som den rare figur, og overøs andre med komplimenter til udklædningsfesten. Quasimodo Kostume inkluderer en lang, brun tunika, en kort, brun kappe med hætte, bælte og en pukkel til ryggen.

Find kostumet hos Partyking

pirat kostume til voksne billige fastelavnskostumer til mænd 450x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Pirat fastelavnskostume til mænd

Hop ind i rollen som pirat med denne fantastiske dragt! Kostumet inkluderer et par sort- og hvidstribede bukser, en hvid skjorte, en rød bandana med dødningehovedtryk på fronten samt et rødt bælte.

Find kostumet hos Partyking

super mario fastelavnskostume budget 450x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Super Mario fastelavnskostume budget

Verdens mest populære blikkenslager – her i en billigere og mere prisvenlig version! Super Mario-kostumet inkluderer en rød kasket, rød trøje og blå selebukser med hvide knapper. Tilkøb overskæg og hvide handsker for det komplette outfit.

Find kostumet hos Partyking

spiderman kostume budget 450x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Spiderman kostume budget

Forvandl dig til Spiderman for en aften og begynd at klatre op ad væggene! Spiderman-kostumet inkluderer en heldragt og hovedmaske.

Find kostumet hos Partyking

sømand fastelavnskostume til voksne 450x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Sømand fastelavnskostume 

En klassisk udklædning som altid er en succes til kostumefesten! Sømand Klassisk Kostume indeholder en matroshat, hvid jakke med sorte detaljer og hvide bukser.

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kroner

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kroner

SE OGSÅ: Sjove kostumer til sidste skoledag

Listen med billige kostumer til mænd opdateres løbende….

fastelavnskostumer til mænd 2021 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

 

Indlægget Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

En mening om “Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!