Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter billige fastelavnskostumer til mænd?

Her på Kostumeuniverset har vi samlet en masse gode bud på billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kr.

Kostumer, fastelavnsboller og fastelavnsris er bare nogle af de ting vi forbinder med at fastelavn. Fastelavn er en årlig begivenhed hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud og slår katten af tønden. Fastelavn eller karneval er en fest, der på den nordlige halvkugle ligger på grænsen mellem vinter og forår.

Fastelavn var oprindeligt en kristlig festlighed der er blevet fejret gennem flere hundrede år i Danmark. Fastelavn var med til at markere den 40 dage lange faste, som blev betragtet betragtet som en bods-, anger- og forberedelsestid, hvor det enkelte menneske afstod fra forskellige former for nydelse, traditionelt visse former for mad.

Ordet “fastelavn” kommer af det plattyske ord “vastel-avent”, hvilket betyder fasteaften. Fasteaften henviser til den 40 dage lange faste, som begynder efter fastelavnsdagene og varer frem til påske. Denne tid blev også kaldt for karnevalstiden, hvilket dækker over ordet karneval, altså “carne vale”, som betyder “uden kød”, fordi man i fastetiden ikke måtte spise kød.

Fastelavnstiden varede fire dage, og talte fastelavnssøndag, fastelavnsmandag, hvide tirsdag og askeonsdag. Efter reformationen blev fasten i katolsk forstand afskaffet, men fastelavnen blev bibeholdt som folkelig skik.

I dag er det primært børn og barnlige sjæle, der fejrer fastelavn. Men oprindeligt var højtiden en voksenfest, hvor både mænd og kvinder klædte sig ud og festede med rigelige mængder mad og drikke i flasker.

Læs meget mere om fastelavn her.

Billige fastelavnskostumer til mænd

Udvalget af billige fastelavnskostumer til mænd spænder over uniform udklædning til mænd, kendte kostumer til mænd, seje kostumer til mænd, sjove kostumer til mænd, mm. Alle de nedenstående fastelavnskostumer til mænd, koster under 200 kr. Bemærk at der kan komme prisstigninger ved de forskellige webshops, det står Kostumeuniverset ikke til ansvar for:

jagerpilot fastelavnskostume 318x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Jagerpilot fastelavnskostume

Har du også altid drømt om at være jagerpilot. Hop i denne flotte heldragt, der forvandler dig til en jagerpilot for en dag. 

Find kostumet hos Temashop

tennisspiller fastelavnskostume til voksne sjove fastelavnskostumer til mænd 385x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Tennisspiller fastelavnskostume

Leg du er en professionel tennisspiller til den kommende udklædningsfest. Kostumet består af en hvid t-shirt, shorts og sved pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

 

find holger fastelavnskostume til voksne 328x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Find Holger fastelavnskostume

Find Holger er et fedt kostume til den kommende udklædningsfest. Forsvind i mængden og se om dine venner kan finde dig. Kostumet består af bluse, hat og briller.

Find kostumet hos Temashop

 

 

sort skinsuit til voksne 342x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Sort skinsuit

Få festens sjoveste og mest anderledes kostume. Dragten er heldækkende, og det er kun dig, der kan se igennem stoffet.

Find kostumet hos Temashop

 

ninja fastelavnskostume til voksne 314x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Ninja voksenkostume

Er du hurtig som en ninja? Så er dette det helt perfekte kostume til fastelavnsfesten. Klæd dig ud som ninja for en dag med dette ninja kostume til voksne.

Find det hos Temashop

munk fastelavnskostume til voksne 292x450 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Munk fastelavnskostume

Klæd dig ud som munk for en dag, med dette kostume bestående af kåbe med indbygget hætte, samt et tilhørende reb til at binde om livet.

Find kostumet hos Temashop

 

røver kostume til voksne 450x448 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Røver fastelavnskostume

Pas på lovens lange arm, når du er iklædt dette kostume. Skal du klædes ud til sjove events, så hop i dette røver sæt med stribet bluse, hat og øjenmaske.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kroner

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kroner

SE OGSÅ: Sjove kostumer til sidste skoledag

 

Listen med billige kostumer til mænd opdateres løbende….

fastelavnskostumer til mænd 2021 - Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

 

Indlægget Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops

 

 

 

 

En mening om “Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!