Trolls kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Trolls Filmene? Så er et Trolls kostume til børn det oplagte kostume til fastelavn eller leg i hjemmet.

Et Trolls kostume til børn gør det muligt for dit barn at klæde sig ud som sin yndlingsfigur.

Trolls blev på meget kort tid blevet det store hit både i ind- og udland, efter filmen ‘Trolls’ fik premiere rundt om i diverse biografer. Trolls er en animationsfilm om de små trolde med det farverige strithår. ’Trolls’ er baseret på de danske Dam-trolde, der også kendes som Gjøl-trolde, som Thomas Dam skabte 1959.

De fleste danskere husker nok de små, brune Dam-trolde med farvestrålende strithår fra deres barndoms tandlægebesøg eller fra børneværelset.  I 1950’erne fabrikerede nordjyden Thomas Dam nemlig den første lille trold med det karakteristiske iltre hår, og i løbet af 60’erne spredte Dam-troldene sig til USA og blev et yderst populært stykke legetøj. 

Trolls filmen er super sød film, som ikke kan blive andet end i godt humør af at se.

trolls børnekostume poppy kostume til barn fastelavnskostume trolls kostumeuniverset

Trolls Poppy kostumet til børn

Har du en lille krabat derhjemme der er helt tosset med Poppy? Den populære karakter fra Trolls er mange børns favorit, og nu kan dine børn klæde sig ud som hende! Perfekt hvis der skal holdes udklædnings- eller halloweenfest! Trolls Poppy Børnekostume indeholder en blå kjole, armbånd og en lyserød paryk i polyester.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Novi Stars kostume til børn

SE OGSÅ: Enhjørning kostume til børn

SE OGSÅ: Sommerfugl kostume til børn

Indlægget Trolls kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!