Baby shark kostume til børn og baby – Et YouTube kostume

Har du et barn der er vild med Baby shark og kører den non stop på YouTube? Så er et Baby Shark kostume til børn eller et BabyShark kostume til baby, det perfekte kostume til den kommende fastelavnsfest.

Baby shark kostume: Baby shark videoen på YouTube findes efterhånden i mange udgaver, men gældende for alle versioner af Baby Shark videoen, er at det er den samme sang og den samme haj familie, den handler om. 
 
Baby Shark stammer fra Australien og der synges på engelsk, men det påvirker ikke de mange danske børn, der gladelig og gentagende gange, synger med på simple linjer om Baby Shark og Baby Sharks familie. 

Der findes kun få Baby Shark kostumer på markedet, men heldigvis findes de også i danske butikker. Vi har samlet alle Baby Shark børnekostumer her:gul baby shark børnekostume babyshark kostume til børn baby shark udkædning til baby baby youtube kostume til baby

Baby Shark kostume – Gul haj kostume

Baby, Mor, Far og Bedstefar Haj kan alle synge med på Internet sensationen Baby Shark! Alle der ser dette fine kostume ved ikke kunne modstå trangen til at nynne, banke eller danse med i haj-stil. Baby Shark doo doo, doo doo doo doo!! Pakken indeholder: Dragt med lyd. Kostumet fås i størrelser fra 6 måneder til 2 år.

Find kostumet hos Temashop

blå baby shark kostume babyshark babykostume youtube kostume til børn

Blåt Baby Shark kostume til baby og børn

Baby, Mor, Far og Bedstefar Haj kan alle synge med på Internet sensationen Baby Shark! Alle der ser dette fine kostume ved ikke kunne modstå trangen til at nynne, banke eller danse med i haj-stil. Baby Shark doo doo, doo doo doo doo!!

Find kostumet hos EuroToys

 

pink baby shark kostume babyshark kostume til baby youtube udklædning til baby

Lyserød Baby Shark kostume

Baby shark doo doo doo doo… Ja – vi kender vidst alle sangen om den lille Baby Shark, Mommy Shark, Daddy Shark og resten af flokken.
Børn elsker den og nu kan de også blive klædt ud som den lyserøde Mommy Shark med denne heldragt doo doo doo doo doo..
…. Man får jo helt sangen på hjernen, når man først er gået igang doo doo doo doo doo doo. Det bliver en lang dag doo doo doo doo doo doo. 🙂

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Pyjamas heltene kostume

SE OGSÅ: Paw Patrol kostume til børn

SE OGSÅ: Politibetjent kostume til børn

SE OGSÅ: Abe kostume til børn

Indlægget Baby shark kostume til børn og baby – Et YouTube kostume indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Baby shark kostume til børn og baby - Et YouTube kostume

error: Content is protected !!