Squid Game kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Et Squid Game kostume til voksne er et oplagt kostume til sidste skoledag, rusfest, fastelavn, karneval, halloween eller temafesten med film og serie tema. Squid Game er kendt fra Netflix og er på ingenting blevet populær i hele verden.

Klæd dig ud som en af vagterne fra Squid Game – i et Squid Game kostume til voksne.

Squid game kostumer til voksne 450x450 - Squid Game kostume til voksne

Squid Game‘ er skabt af den sydkoreanske filminstruktør Hwang Dong-hyuk. Serien havde sin premiere på streamingtjenesten Netflix den 17. september, 2021, og er siden blevet en af de meste streamede serier på tjenesten

Hundredvis af spillere i pengenød siger ja til en mystisk invitation om at dyste i børnelege. Der venter en fristende præmie, men indsatsen er høj. Serien handler kort sagt om brutal overlevelse!

Serien følger hovedperson Seong Gi-Hun, som har desperat brug for penge, efter han har spillet sine egne væk. Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) er en ud af 456 gældstyngede deltagere i et mystisk spil, hvorfra vinderen løber med en præmie på næsten en kvart milliard danske kroner. Hvad, der venter de udvalgte, er seks ekstreme arena-prøvelser, der bruger klassiske børnelege som udryddelsesmekanismer med en diabolsk opfindsomhed og syge twists.

Med Squid Game som verdens mest populære serie vil alle blive imponeret over dit kostume.

Squid game pink kostume til voksne 1024x576 - Squid Game kostume til voksne

Squid Game vagt kostume

Får du også svedige håndflader, når du ser denne dragt? Du er ikke alene. Den gør dig til udklædningsfestens mest creepy person. Det bliver med stor nervøsitet, når det er tid til at kaste sig ud i partyspil med dig som dommer. Dette er den ultimative dragt til dig, der vil klæde dig ud som en arbejder i den populære TV-serie “Squid Game” og den inkluderer en rød heldragt, handsker og bælte. Festen bliver kun endnu sjovere hvis I er flere klædt i dette kostume. 

Find kostumet hos Partyking

Squid game sorte masker til halloween 1024x576 - Squid Game kostume til voksne

Squid game masker

Fuldend udklædningen som Squid game vagt med en af disse masker, enten trekant, firkant eller rund. Vælg den runde cirkel der gør dig til en mystisk og anonym figur med en cirkel på ansigtet. Eller blev mystisk leder – som i serien “Squid Game” – med en firkant over ansigtet.

Find Squid Game masker hos Partyking eller Find maskerne hos Temashop

The Gamer Villain Maske 450x450 - Squid Game kostume til voksne

 

The Gamer Villain Maske

Bliv klædt på som festens leder. Det er jo dig med masken, der sætter spillereglerne. Her får du en maske, der passer til dig, der vil klæde dig ud som den mystiske skurk og leder i serien “Squid Game”. Et must for dig, der har set serien og gerne vil skille dig ud til årets halloweenfest!

Find masken hos Partyking

Squid Game dukke kostume 450x450 - Squid Game kostume til voksne

Squid Game dukke kostume

Rødt lys, grønt lys, 1, 2, 3! Med dette kostume kan du lade dig forvandle til den morderiske dukke fra den første udfordring i Squid Game – og du vil med garanti få de andre til festen til at liste rundt på tå! Dragten er blandt andet perfekt til festen med Squid Game-tema. 

Find kostumet hos PartyKing

Squid Game dukke maske 450x450 - Squid Game kostume til voksne

Squid Game dukke maske

Her får du en maske taget fra den uhyre populære serie Squid Game fra 2021, der tog verden med storm. Masken forestiller den gigantiske dræberdukke, der er en del af den første udfordring i serien (red light, green light) – perfekt til udklædningsfesten eller festen med Squid Game-tema! 

Find masken hos PartyKing

SE OGSÅ: Tyveknægt kostume til voksne

SE OGSÅ: Politibetjent kostume til voksne

SE OGSÅ: Sjove sidste skoledag kostume

SE OGSÅ: Papirhuset kostume til voksne

Indlægget Squid game kostume til voksne indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!